Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 14, 19:42)
Sveiki,

O auginote veisle skirtas atviram grunte auginti? Nes as planuoju tuneliukus daryti savo ciliam ir paprikom, bet gal pora pabandyti atviram grunte ?  g.gif

Pradėjau pernai nuo paprastų Hungarian Yellow wax hot. Tai nesiskundė jie biggrin.gif Dabar turiu kelių rūšių čiliukų daigelių, kažin ar irgi augs lauke biggrin.gif Gal kuri auginot lauke - Aji Yellow, Jaloro, Caloro?
Šiemet galvoju ir kelias paprikas lauke auginti, tai vat joms tuneliuką reikės meistrauti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(svarovskyte @ 2013 04 14, 19:27)
Sveikos, aštriųjų čili pipirų mylėtojos! cool.gif
Pas mane ant palangių jau krauna žiedus aštriausieji pasaulyje pipirai - Trinidad Scorpion. Visos palangės nukrautos jais biggrin.gif
Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu paragauti jų! ax.gif

pas mane auga du ir man tikrai užteks smile.gif
Ką veiksit su tokiu kiekiu?
Atsakyti
QUOTE(svarovskyte @ 2013 04 14, 18:27)
Sveikos, aštriųjų čili pipirų mylėtojos! cool.gif
Pas mane ant palangių jau krauna žiedus aštriausieji pasaulyje pipirai - Trinidad Scorpion. Visos palangės nukrautos jais biggrin.gif
Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu paragauti jų! ax.gif

ne nuo tokių pradedat pažintį su čiliais lotuliukas.gif jeigu užderės, tai jums užteks dviejų pipiriukų visiems metams ,plius dar reiktų įdėmiai susipažinti su saugaus elgesio pagrindais ,patikėkit tai ne juokas smile.gif Bet kuriuo atveju ,linkiu gero derliaus.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 13, 19:21)
3 ziedus ir jau pasalinau blush2.gif

O kam juos šalinti? unsure.gif
Kažkurioj temoj seniau buvau skaičiusi, bet nebeatsimenu kam to reikia?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 04 15, 07:56)
O kam juos šalinti?  unsure.gif
Kažkurioj temoj seniau buvau skaičiusi, bet nebeatsimenu kam to reikia?

tipo kas salina komentuoja, kad krumas pradzioj isivesetu ir neeikvuotu energijai zydeti... be to dar anksti buvo jiems zydeti.... cia panasei kaip agurkam apatinias pazastis svarinam....
as cia is Kordiumovo video youtube istraukiau... kaip suprantu be manes taip nieks nedaro daugiau sitoj temoj... bet kad man negaila, as pipiru nevalgau, tai ramia sirdi ir pasalinu biggrin.gif
Atsakyti
o ką jūs manot apie pipirų ir paprikų viršūnių nukirpimą? tada pradeda šakotis ir pasidaro kompaktiškas krūmas. tipo derlingesnis. kažkur skaičiau apie tai. gal kas bandėt?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 13, 20:21)

Papildyta:
o cia mano jalapenas
3 ziedus ir jau pasalinau blush2.gif

Jėėtus...koks jau...kažkaip mano čiliukai šiemet žiauriai prastai auga...visi dar mažuliai unsure.gif matyt jiems saulės trūksta g.gif gal galima jų augimą kažkaip suintensyvint?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 04 15, 08:27)
Jėėtus...koks jau...kažkaip mano čiliukai šiemet žiauriai prastai auga...visi dar mažuliai  unsure.gif  matyt jiems saulės trūksta  g.gif  gal galima jų augimą kažkaip suintensyvint??  g.gif

as tai nepergyvenciau del mazumo...kadangi dar negreit juos galima bus i siltnami kelti .... cia mano jau peraugo.... turejau jau i didelius vazonus tupdyti....bet ir tia klausymas kaip jie istvers perkelima i siltnami, kai jau bus vaisiais aplipe...
Atsakyti
Mano paprikos ir ciliai 04-15

user posted image
Kudesnik
Sladkij drakon
Purple beauty
Hungarian yellow wax hot
Jalapeno
Whitney F1
Rocoto orange

Yra dar daug kitu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 15, 09:43)
as tai nepergyvenciau del mazumo...kadangi dar negreit juos galima bus i siltnami kelti .... cia mano jau peraugo.... turejau jau i didelius vazonus tupdyti....bet ir tia klausymas kaip jie istvers perkelima i siltnami, kai jau bus vaisiais aplipe...

Ok, nuraminot biggrin.gif noriu bent vieną padorų jelapeną užsiaugint biggrin.gif kažkaip kiek atsimenu pernai geriau augo čiliai...bet jelapenus pirmą kartą auginu...tai nėr dar kaip palygint ar čia normalu ar nelabai...bet manau, jie, būdami ant rytinės ir vakarinės palangių, gal visai ir normalūs g.gif

Tada dar klausimą turiu biggrin.gif čiliai, kiek žinau, mėgsta drėgmę...o pas mus sausoka...juos tikriausiai reikėtų apipurkšti vis h2o, gal dėl to jie pas mane tokie sunkiai augantys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 15 balandžio 2013 - 09:18
QUOTE(Stikline @ 2013 04 15, 10:15)
Ok, nuraminot  biggrin.gif  noriu bent vieną padorų jelapeną užsiaugint  biggrin.gif kažkaip kiek atsimenu pernai geriau augo čiliai...bet jelapenus pirmą kartą auginu...tai nėr dar kaip palygint ar čia normalu ar nelabai...bet manau, jie, būdami ant rytinės ir vakarinės palangių, gal visai ir normalūs  g.gif

Tada dar klausimą turiu  biggrin.gif  čiliai, kiek žinau, mėgsta drėgmę...o pas mus sausoka...juos tikriausiai reikėtų apipurkšti vis h2o, gal dėl to jie pas mane tokie sunkiai augantys  g.gif

As stengiuosi ir paprikas ir cilius laikyti dregniau. Na zeme,kad nebutu sausa ir apydregne, bet na dregnai jie pas mane gyvena. Papurskiu karta per diena visus H2O.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 15, 10:26)
As stengiuosi ir paprikas ir cilius laikyti dregniau. Na zeme,kad nebutu sausa ir apydregne, bet na dregnai jie pas mane gyvena. Papurskiu karta per diena visus H2O.

Ačiū mirksiukas.gif pabandysiu ir aš papurkšt rolleyes.gif
Atsakyti