Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

jurgaska, jei as gerai iziuriu-cia nera juodavimas ir joks ne puvinys g.gif Kai kurie pipirai taip "elegiasi", atrodo ...

Aukse, wub.gif Kokie ten ilgi, kuduciai ciliukai pirmoje foto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 29 gegužės 2013 - 13:28
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 29, 14:27)
jurgaska, jei as gerai iziuriu-cia nera juodavimas ir joks ne puvinys g.gif Kai kurie pipirai taip "elegiasi", atrodo ...

Aukse,  wub.gif Kokie ten ilgi, kuduciai ciliukai pirmoje foto?

Pritariu, pas mane Kudesnik ypac taip megsta elgris, paziurek mano foto, spalvinasi idomiai smile.gif

Golden Greek Pepperoncini wub.gif Krumelis virs metro aukscio. Tiesiog kekem vaisius veda wub.gif Marinavimui sunaudosiu nepjauscius (seklas tik issikrapstyti bandysiu).
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 29, 13:31)
Golden Greek Pepperoncini  wub.gif  Krumelis virs metro aukscio. Tiesiog kekem vaisius veda  wub.gif  Marinavimui sunaudosiu nepjauscius (seklas tik issikrapstyti bandysiu).

Uzsiknisi seklas bekrapstydama doh.gif lotuliukas.gif
Labai fainas pipiriukas-man tokia ciliu forma mylimiausia wub.gif
As siemet pasistengiau-pas mane visokio plauko habanerai karaliauja... doh.gif Vos keli jalapenai ir hungarian wax hot. Vieni siaubingai astrus, kiti-silpnai... Marinavimui man nelabai tinkami ne vieni..
Atsakyti
Dekui,kad apsvietet biggrin.gif 4u.gif Gal tikrai be reikalo supanikavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 29, 14:31)

Golden Greek Pepperoncini  wub.gif  Krumelis virs metro aukscio. Tiesiog kekem vaisius veda  wub.gif  Marinavimui sunaudosiu nepjauscius (seklas tik issikrapstyti bandysiu).

aneeee....... aš irgi turiu viena greeką ale toks jis man tas daigas išstypęs pasirodė pagal kitus. Matyt jau jis toks stipriai augantis ir yra smile.gif ech..... jau norėtųsi šviežiai pamarinuotų čiliukų.......... mm............ essen.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 29, 14:39)
Uzsiknisi seklas bekrapstydama doh.gif  lotuliukas.gif
Labai fainas pipiriukas-man tokia ciliu forma mylimiausia wub.gif
As siemet pasistengiau-pas mane visokio plauko habanerai karaliauja...  doh.gif Vos keli jalapenai ir hungarian wax hot. Vieni siaubingai astrus, kiti-silpnai... Marinavimui man nelabai tinkami ne vieni..

Bent keleta issikraptyti,kad tureti kitam sezonui smile.gif Mums visi tinka marinavimui smile.gif Svarbiausia parinkti gera marinata.

Aviacija, aha jis toks nuo pat pradziu isstypes buvo, paskui pradejo sakotis. Prie rykstes parysusi as ji siltnamyje, nes vienas neisstovetu niekaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 29 gegužės 2013 - 14:26
As irgi 1 turiu ir l. isstypo, pasodinau siltnamyje, tai numete uzuomazgas ir ziedus, mano siltnamyje nenori pipirai augti, pasodinau kad nors kelis subrandintu ir seklyciu issikrapstyciau, bus matyti.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 29, 15:36)
As irgi  1 turiu ir l. isstypo, pasodinau siltnamyje, tai numete uzuomazgas ir ziedus, mano siltnamyje nenori pipirai augti, pasodinau kad nors kelis subrandintu ir seklyciu issikrapstyciau, bus matyti.

Idomu del ko jis taip pas jus jauciasi g.gif Mano siltnamyje ypatingu salygu ciliams nera. Auginu tarp zemaugiu pomidoru visus. Bet jiems atskirai daugiau vandens papilu, ypac,kai dabar zydi ir vaisius mezga. O daugiau kaip ir viskas. Tokios pat salygos kaip ir pomidorams g.gif
Atsakyti
Kurkliai aplink sukasi, matyt sujudina saknis, bet nenukanda o ir per karsta jiems, mano plevelinis ir nera l. aukstas, visus auginu tuneliuke ir ten puikiai augA po agro, bet toks isstypelis netelpa.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 29, 15:46)
Kurkliai aplink sukasi, matyt sujudina saknis, bet nenukanda o ir per karsta jiems, mano plevelinis  ir nera l. aukstas, visus auginu tuneliuke ir ten puikiai augA po agro, bet toks isstypelis netelpa.

As kai labai karsta, tai pastatau kibiru su saltu vandeniu siltnamyje ir cilius nupurskiu su saltu vandeniu. Kazkaip per karscius man ir baisoka,kad nepradetu mesti ziedu ar uzuomazgu unsure.gif

O del kurkliu, tai cia jau mazai ka patarti galesiu is patirties, nes dar nesusidurus su jais. 3 tfu blink.gif
Atsakyti
Ir nelinkiu to brudo schmoll.gif As visaip bandau : ir uztemdau ir vandens salto pripilu net ant taku , nes ir pomidorai pameto ziedus per karscius, O sitas pipiriukas vienas-vienintelis nabagas tarp pomidoru, atsigaus, tik palaistyt daznai negaliu, karta per savaite o smelinga , tai isdziusta, gal veliau galesiu dazniau, dabar tokia situacija.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 29, 16:05)
Ir nelinkiu to brudo schmoll.gif  As visaip bandau : ir uztemdau ir vandens salto pripilu net ant taku , nes ir pomidorai pameto ziedus per karscius, O sitas pipiriukas vienas-vienintelis nabagas tarp pomidoru, atsigaus, tik palaistyt daznai negaliu, karta per savaite o smelinga , tai isdziusta, gal veliau galesiu dazniau, dabar tokia situacija.

nieko pririnksim sėklikių kitiems metams smile.gif pas mane tikiuosi užaugs. Nors velnias žino ar dar skonis patiks jų lotuliukas.gif o jūsiškiai hungarian black tai apsipipiriavę visi. Bais jau jie derlingi smile.gif ir dar bais laukiu poblano ... įdomu kas ten do biesas auga biggrin.gif
Atsakyti