Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(rionka @ 2013 05 27, 19:22)
O saldzia paprika kaip? Skaiciau kad pirmus ziedus salint  reikia,o su pazastelem doh.gif  ax.gif

neskabau ir jų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 27, 20:28)
neskabau ir jų.

yess.gif kaip gerai.As jau viena Hungarian pipiriuka sudorojau,zalia essen.gif ,na man astrumo pakako wink.gif Beliko surast marinavimo recepto kaip parduotuvines pipirai essen.gif
Atsakyti
Nesalinu as nuo nieko nieko ax.gif
Vienas Hamikas pas mane sudurniavo. Stovi paleipusiais lapais, nors dregmes visiems gana g.gif Iskapsciau ji su visu saknu gniuzulu is zemes, nelabai saknynas man jo patiko. O jau vaisius gi augina. Tai ispurenau zeme aplink ir vel isodinau. Gal gyvens. Dar man kilo klausimas del keliu daigu. Patys virsutiniai lapai ne zali auga, o tokie gelsvi arba tik gyslos zalios, o pats lapas sviesus. Ko truksta? Azoto? Gi komposte auginu doh.gif

Nuejau neseniai apziureti ta savo Hamika pavyteli. tai atsigavo labai. Lapus pakele. Matyt saknys negavo oro ar kokio velnio, padejo zemes supurenimas po mulcium g.gif Pastebejau,kad po mulcium zeme labai susiplukia i plyta dregna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 27 gegužės 2013 - 20:20
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 27, 20:43)
Pastebejau,kad po mulcium zeme labai susiplukia i plyta dregna.

tik iš pradžių, kai pradeda susigyventi, tai minkštėja. o iš pradžių truputį papurenu.
Atsakyti
pas mane šiltnamyje paprikos sunkiai auga ypač čiliukai. čilius pasodinau prieš kokias 2 savaites tai nieko nepaaugo g.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 05 28, 10:37)
pas mane šiltnamyje paprikos sunkiai auga ypač čiliukai. čilius pasodinau prieš kokias 2 savaites tai nieko nepaaugo g.gif

maniškiai susodinti prieš 3 svaaites tai jau ipiriukų pilni krūmeliai. Patys krūmeliais bais jau neaugo nes soodinau didelius, bet užtai pradėjo čiliukus auginti - otai svarbiausia smile.gif gal tada jei nieko netręšei gali lengvai patręšt. O gal jei tu juos kiekvieną dieną apžiūri tau atrodo tik kad jie neauga smile.gif aš tai kai pamatau į savaitę 1 kartą geriausiu atveju tai man jie auga atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 05 28, 10:56)
maniškiai susodinti prieš 3 svaaites tai jau ipiriukų pilni krūmeliai. Patys krūmeliais bais jau neaugo nes soodinau didelius, bet užtai pradėjo čiliukus auginti - otai svarbiausia smile.gif gal tada jei nieko netręšei gali lengvai patręšt. O gal jei tu juos kiekvieną dieną apžiūri tau atrodo tik kad jie neauga smile.gif aš tai kai pamatau į savaitę 1 kartą geriausiu atveju tai man jie auga atrodo smile.gif

kuom juos trešti?
Atsakyti
Mano turteliai

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 29, 12:48)
Mano turteliai

o kieno tokie violetiniai žiedukai? tokių niekada neturėjau g.gif
labai gražūs turteliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 29 gegužės 2013 - 11:51
QUOTE(Paladė @ 2013 05 29, 12:50)
o kieno tokie violetiniai žiedukai? tokių niekada neturėjau  g.gif
labai gražūs turteliai smile.gif

Rocoto orange 4u.gif Jis skaitosi prie astresniu biskiuka, bet nesikryzmina su saldziom, nei su kokiais pvz cayene tipo ciliais.
Tik tikiuosi,kad ziedu nemetys daugiau jis, nes dienomis abu tuneliuko sonai atkelti ir snokcia kiaurai ten vejas, nakciai ta sona kur jis auga, tai uzdengineju taip,kad vistiek tarpas butu ir dregme nestovetu tuneliuke, cirkuliuotu oras.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 29, 14:01)
Rocoto orange  4u.gif Jis skaitosi prie astresniu biskiuka, bet nesikryzmina su saldziom, nei su kokiais pvz cayene tipo ciliais.
Tik tikiuosi,kad ziedu nemetys daugiau jis, nes dienomis abu tuneliuko sonai atkelti ir snokcia kiaurai ten vejas, nakciai ta sona kur jis auga, tai uzdengineju taip,kad vistiek tarpas butu ir dregme nestovetu tuneliuke, cirkuliuotu oras.

pasitikrinau, nelabai aštrūs, Scoville Units: 30.000 ~ 50.000, panašiai kaip kajenai
Atsakyti
Merginos,gal zinot kas tai ir nuo ko ?Per daug dregmes? g.gif juoduoja ir paprika ir ciliukai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti