Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(Paladė @ 2013 05 23, 08:08)
kas patirties turit paprikų ir čilių auginime tuneliukuose, patarkit, ar palikinėti vėdinimą jiems?

viskas priklauso nuo konkrečios paprikos veislės - vienos mėgsta drėgniau, kitos sausiau, vienoms reikia šilčiau , kitoms vėsiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2013 05 23, 10:58)
viskas priklauso nuo konkrečios paprikos veislės - vienos mėgsta drėgniau, kitos sausiau, vienoms reikia šilčiau , kitoms vėsiau smile.gif

gyvas velnias vienam tuneliuke bus smile.gif

ir Sweet Banana, ir Carliston Mild, ir gourmet, hamik, Theos, violetinių pavadinimas užkrito.
kitam ir habanerai, ir peniai, ir trinidadai, ir tabasco, ir jalapenai, ir kajenai, ir coral, kilian

g.gif
Papildyta:
rcl123, jūs daug išmanot apie pipirus, patarkit ar pepperoncini, kurių Scoville Units yra 100 ~ 1000, sodinti su aštriaisiais, ar surizikuot prie saldžių? Norėčiau, kad jie labai nepaaštrėtų vienam tuneliuke su habanerais ir trinidadais, bet kartu nesinori, kad paprikos nuo jų aštrumo įgautų. Ar nuo tokio mizerno aštrumo paprikoms nieko?
Atsakyti
Tai man atrodo, kad siemet nieko joms nenutiks, tik seklas rinksit ir kitamet sodinsit gali biski paastret, bet is mano patirties, tai nieko nepasidare, auginau salia ir tas ir anas ir seklas rinkau.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 23, 14:58)
Tai man atrodo, kad siemet nieko joms nenutiks, tik seklas rinksit ir kitamet sodinsit  gali biski paastret, bet is mano patirties, tai nieko nepasidare, auginau salia ir tas ir anas ir seklas rinkau.

jei atsimenat, kokius pavadinimus šalia auginot?
Atsakyti
Pa smane golden greek pepperoncini su astriais auga kartu. Bet jis baisiai aukstas krumas. Dabar koks metras g.gif Rocoto orange su saldziais kartu patupdziau, zydi, bet va viena uzuomazga numete nugeltusia. Ko truksta?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 23, 15:09)
Pa smane golden greek pepperoncini su astriais auga kartu. Bet jis baisiai aukstas krumas. Dabar koks metras  g.gif  Rocoto orange su saldziais kartu patupdziau, zydi, bet va viena uzuomazga numete nugeltusia. Ko truksta?

gali būti pernelyg žema ar aukšta oro temperatūra, šviesos trūkumas ir nereguliarus laistymas
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 23, 15:13)
gali būti  pernelyg žema ar aukšta oro temperatūra, šviesos trūkumas ir nereguliarus laistymas

kiek žinau rocoto mėgsta vėsesnį orą, plius dar turi būti labai geras vėdinimas. Jis toks laukinis augalėlis smile.gif šiaip pas mane didelis krūmas augo... ohohoooo. ir nokti jis gali iki pat šalčių, jam nebaisu.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 05 23, 16:13)
kiek žinau rocoto mėgsta vėsesnį orą, plius dar turi būti labai geras vėdinimas. Jis toks laukinis augalėlis smile.gif šiaip pas mane didelis krūmas augo... ohohoooo. ir nokti jis gali iki pat šalčių, jam nebaisu.

Pas mane jis tuneliuke prie pat krasto i lauka auga. Bet gal sakau tada ji perkelti kur nors i lauka augti ? g.gif Nes visos kitos paprikos gerai mezga ir auga g.gif

Jau dabar matau,kad labai idomios bus Sladkij drakoj paprikos. Whitney tai super greit augina paprikutes.
Atsakyti
Aš žinokit negaliu atsidžiaugt Hungarian wax.Nu pamišėlis jis bigsmile.gif Jau vien dėl vaisių kiekio aš jį kas met auginsiu biggrin.gif
user posted image

P.S. Vaisiukai nemaži,kai kurie beveik per delną.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 23, 15:04)
jei atsimenat, kokius pavadinimus šalia auginot?

Is astriu buvo Cayenna, Puya, Bulgarian Black, Jamaican Red. O is saldziuju California Wonder, Reda dar kazkokie hibridai jau nepamenu, tai buvo pries keleta metu.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 23, 17:32)
Aš žinokit negaliu atsidžiaugt Hungarian wax.Nu pamišėlis jis bigsmile.gif Jau vien dėl vaisių kiekio aš jį kas met auginsiu biggrin.gif
user posted image

P.S. Vaisiukai nemaži,kai kurie beveik per delną.

As auginu Hungarian pirma kart,auga tuneliuke,jau turiu vaisiu blush2.gif ir zydi graziai wub.gif Jis labai astrus? Visi vaisiai zali? nes ant pakialio pas mane tai ir zali ir raudoni g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rionka: 23 gegužės 2013 - 18:04
QUOTE(rionka @ 2013 05 23, 19:03)
As auginu Hungarian pirma kart,auga tuneliuke,jau turiu vaisiu blush2.gif ir zydi graziai wub.gif Jis labai astrus? Visi vaisiai zali? nes ant pakialio pas mane tai ir zali ir raudoni g.gif

jo sitas tikrai geras daiktas!
Atsakyti