QUOTE(rcl123 @ 2013 05 23, 10:58)
viskas priklauso nuo konkrečios paprikos veislės - vienos mėgsta drėgniau, kitos sausiau, vienoms reikia šilčiau , kitoms vėsiau
gyvas velnias vienam tuneliuke bus
ir Sweet Banana, ir Carliston Mild, ir gourmet, hamik, Theos, violetinių pavadinimas užkrito.
kitam ir habanerai, ir peniai, ir trinidadai, ir tabasco, ir jalapenai, ir kajenai, ir coral, kilian
Papildyta:
rcl123, jūs daug išmanot apie pipirus, patarkit ar pepperoncini, kurių Scoville Units yra 100 ~ 1000, sodinti su aštriaisiais, ar surizikuot prie saldžių? Norėčiau, kad jie labai nepaaštrėtų vienam tuneliuke su habanerais ir trinidadais, bet kartu nesinori, kad paprikos nuo jų aštrumo įgautų. Ar nuo tokio mizerno aštrumo paprikoms nieko?