Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(saintlina @ 2013 05 14, 10:30)
pabadei nosį ir paleidai?
Papildyta:
aha, man irgi ranka nekyla. Paprikos dabar viršūnėse po 12-14 žiedų ir augančių paprikyčių turi, negaliu skint  schmoll.gif  Ar reiktų visgi kiekį reguliuot?

Kokia čia paprika su tiek žiedų?
Kalba apie žiedų skynimą prasidėjo komentuojant nuotraukas. Visose akivaizdžiai matyti, kad auga tik pirmojo žiedo vaisiai. Jeigu pas Jus augs visi 12-14 - puiku. Bet, bent jau man, nesitiki, kad jaunas krūmas sugebės tokį kiekį išmaitinti.
Aš ir Kuznečikams 2 savaites užuomazgas skyniau, irgi gaila buvo, nu bet ką daryt, jei jau nuo pirmo lapelio apsidaugiavaikino...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 14, 11:30)
pabadei nosį ir paleidai?

paleidau.. bet paskui netyčia užmyniau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2013 05 14, 10:39)
Kokia čia paprika su tiek žiedų?
Kalba apie žiedų skynimą prasidėjo komentuojant nuotraukas. Visose akivaizdžiai matyti, kad auga tik pirmojo žiedo vaisiai. Jeigu pas Jus augs visi 12-14 - puiku. Bet, bent jau man, nesitiki, kad jaunas krūmas sugebės tokį kiekį išmaitinti.

Nairobi.
Taip pat labai daug žiedų turi Bocman ir Solario. Visas šias auginu pirmus metus, tai tikrai negaliu pasakyt, kaip bus toliau.
Taip, supratau, kad nuotraukas komentavot, ten tikrai matyti, kad pirmoji paprika visą augalo rūpestį okupavusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 14, 12:18)

Боцман - высотой 2,5-3,0 м – в отапливаемых теплицах и 1,5-1,8 м в неотапливаемых - čia info iš pernai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 14, 11:22)
Боцман - высотой 2,5-3,0 м – в отапливаемых теплицах и 1,5-1,8 м в неотапливаемых - čia info iš pernai biggrin.gif

aš va į šitą ūgį orientuojuosi biggrin.gif Man užteks.

3 m paprika pranoksta mano vaizduotę blink.gif
Atsakyti
gal galit suprantamai paaiškint kada ir kaip papriką genėti? skaičiau kelis straipsnius, bet man ne blondinei neaišku doh.gif nesuprantu unsure.gif su pomidorais viskas kaip ir aišku, bet su paprikom sunku. pasisodinau šiltnamyje 4 paprikas ir dabar ieškau informacijos kaip jas auginti. tręšti, kaip supratau, dabar reikės gausiai žydint. paskui dar po 14-21d paskui pagal poreikį.
Atsakyti
Štai kaip mano pipiriukai raudonuoja wub.gif
http://imageshack.us...ai20130515.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 17 gegužės 2013 - 09:18
As su klausimu, siltnamyje sodinsiu cilius ir paprikas vidurinej eilej( 2 takeliai ir trys vagos bus).Ar labai negerai joms ten , nes duris visvien praversiu, tai jos realiai ant skersvejo tupes. Ar labai negerai? Ir kas jautresnis, ar ciliai, ar paprikos skersvejui? Sonuose agurkai, zinau, kad jiems tikrai per viduri nepatiks. Seniau galvojau, kad vien agurkai ten gyvens, duru mazai varstyciau tokiu atveju, bet dabar tikrai zinau, kad ir paprikos i siltnami keliaus. Ka patartumet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 05 17, 09:45)
As su klausimu, siltnamyje sodinsiu cilius ir paprikas vidurinej eilej( 2 takeliai ir trys vagos bus).Ar labai negerai joms ten , nes duris visvien praversiu, tai jos realiai ant skersvejo tupes. Ar labai negerai? Ir kas jautresnis, ar ciliai, ar paprikos skersvejui? Sonuose agurkai, zinau, kad jiems tikrai per viduri nepatiks. Seniau galvojau, kad vien agurkai ten gyvens, duru mazai varstyciau tokiu atveju, bet dabar tikrai zinau, kad ir paprikos i siltnami keliaus. Ka patartumet?  4u.gif

Pas mane ciliai tarp zemaugiu pomidoru auga per viduri eiliu, tai gerai jauciasi. taciau tame paciame siltnamyje vengiu auginti paprikas, nes jos kryzmnasi ir paprikos igauna aitrumo ciliu.

Mano Jalapenas vienas ir daugelio daigu

Golden Greek pepperoncini

Vienas is saldziuju papriku tuneliuku su lysvem sone

Sladkij drakon
Whitney f1
Hamik
Atsakyti
kas patirties turit paprikų ir čilių auginime tuneliukuose, patarkit, ar palikinėti vėdinimą jiems? pirmam savo gyvenimo tuneliuke susodinau baklažanus, tai ryte maloniai prirasojęs iš vidaus, baklažanams ta oro drėgme kaip tik. Kituose dviejuose sodinsiu paprikas ir aštrius pipirus atskirai. Tai nežinau, ar jiems tokia drėgmė nebus per daug? Iki šiol augo kartu su pomidorais šiltnamyje ir vargo nematė dėl skersvėjų.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 23, 09:08)
kas patirties turit paprikų ir čilių auginime tuneliukuose, patarkit, ar palikinėti vėdinimą jiems? pirmam savo gyvenimo tuneliuke susodinau baklažanus, tai ryte maloniai prirasojęs iš vidaus, baklažanams ta oro drėgme kaip tik. Kituose dviejuose sodinsiu paprikas ir aštrius pipirus atskirai. Tai nežinau, ar jiems tokia drėgmė nebus per daug? Iki šiol augo kartu su pomidorais šiltnamyje ir vargo nematė dėl skersvėjų.

As pernai paprikas auginau tuneliuke su agro plevele,tai laikydavau uzdengus,o kai jau l.silta budavo-atidengtas.Po paprasta plevele patart negaliu.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 20, 07:42)
Pas mane ciliai tarp zemaugiu pomidoru auga per viduri eiliu, tai gerai jauciasi. taciau tame paciame siltnamyje vengiu auginti paprikas, nes jos kryzmnasi ir paprikos igauna aitrumo ciliu.

Kad krizminasi zinojau, bet jei as pasodinau jas atokiau viena nuo kitu, tam paciam siltnamy, irgi nieko gero nelaukti? Gal dar nevelu jelapenus iskasti ir kitur tupdyti? Prisidirbau jauciu...
Atsakyti