Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(pauliuzas @ 2013 05 07, 17:15)
Dalinuosi ir aš savo Dekoratyviniu pipiru, kuris jau prikrovė vaisių begalybę. dekoratyvinis pipiras: SALSA, žemaūgis, sėtas kovą.. Labai gražūs lapai.

Aš pavasarį gundžiausi maximoje šiom sėklytėm, tikria labai gražūs lapai, tikiuosi ir vaisiai bus ne ką prastesni bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kambliukas: 08 gegužės 2013 - 16:04
QUOTE(rcl123 @ 2013 05 07, 09:20)
čia vienas lapas toks ar darosi masiškai ?

Tokie yra keli pipiriukai, jų pusė lapų tokių. Iš pradžių maniau, kad gal užgavau juos ar prispaudžiau, bet kai masiškai pradėjo skylės darytis, tai net nežinau..
Atsakyti
Nu durnynas siemet. sodinau ir galvojau ar cia pirma pries sodinant derliu nusirinkt, ar sodinti taip kaip yra. pasodinau su visais tabaluojanciais jau net ir raudonais ciliais doh.gif o sejau kaip visad- vasario pradzioj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 05 09, 19:51)
Nu durnynas siemet. sodinau ir galvojau ar cia pirma pries sodinant derliu nusirinkt, ar sodinti taip kaip yra. pasodinau su visais tabaluojanciais jau net ir raudonais ciliais doh.gif  o sejau kaip visad- vasario pradzioj unsure.gif

Na pas mane dar nei vieno tokio nera biggrin.gif Sodinau su pumpurais, buvo tik ant astriu keli pipiriukai. Ai ir ant Hamik viena uzuomazga jau buvo paprikos, bet siaip ramu . Bet uz tai kiek jalapenas vienas pasistenge bigsmile.gif Siandien gal 7 vaisiu uzmegstus jau suskaiciavau, o dar kiek zydi wub.gif 3 Tfu
Atsakyti
Sveiki,
sumaniau paaugint keletą egzotiškesnių ir deja, bet su vienu egzemplioriumi turiu bėdelę: šiuo atveju Moruga. tik sudygęs ir yra baisiai blyškios spalvos, kiti 7pot ir jalokia taip neatrodo. naudojau biohumusą. trumpai pavartinėjęs neatradau kokie veiksniai gali nulemti tokį vaizdelį:

user posted image

gal turite minčių/ įdėjų ką patikrinti/pakoreguoti?

pagarbiai

T
Atsakyti
QUOTE(fayrez @ 2013 05 09, 22:02)
trumpai pavartinėjęs neatradau kokie veiksniai gali nulemti tokį vaizdelį:

Pirmiausia statyčiau už veislės ypatybes; po to - kad per drėgna arba kažkas su žeme (gal per "riebi"). O gal dar kažkas.
Man šį pavasarį vienas iš savo rinkta sėkla pasėtų hundarian hot wax išvis albinosas buvo - lapeliai dar blyškesni. Vargo vargo, kol pagailo ir išmečiau, nustatęs diagnozę "negamina chlorofilo". Gal ir nesąmonė, bet nieko kito nesugalvojau. Kiti čiliai irgi buvo gana šviesūs skilčialapių fazėj ir tie skilčialapiai labai stiebėsi į viršų, tai "nurašiau" ant perlaistymo ir sėjai naudoto kokoso - bet tai taip pat IMHO.
Atsakyti
QUOTE(fayrez @ 2013 05 09, 22:02)

gal turite minčių/ įdėjų ką patikrinti/pakoreguoti?

panašu į kietą žemę ,perlaistymą
manau,nekvėpuoja šaknys
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2013 05 08, 17:03)
Aš pavasarį gundžiausi maximoje šiom sėklytėm, tikria labai gražūs lapai, tikiuosi ir vaisiai bus ne ką prastesni bigsmile.gif

na vaisiai tokie pailgi, parodysiu
user posted image
Tik idomu man ar jie valgomi, nes skaitosi dekoratyviniai. o apie valgyma ieskojau info tai nieko neradau tik kad puokstems tinka dekoruoti sudziovinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2013 05 10, 17:44)
na vaisiai tokie pailgi, parodysiu
Tik idomu man ar jie valgomi, nes skaitosi dekoratyviniai. o apie valgyma ieskojau info tai nieko neradau tik kad puokstems tinka dekoruoti sudziovinti smile.gif

Valgomi, jei trašų tonomis nepilsi smile.gif
Atsakyti
Keletas mano derliaus sios dienos

user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
O jus pipirus laistot dilgeliu raugu? ax.gif
Atsakyti
Šįryt sučiupau vabalevičių, kuris sušaudo mano paprikų lapus..

user posted image

user posted image
Atsakyti