Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(rcl123 @ 2013 04 30, 12:01)
jeigu leidžia finansai - perkam specializuotas skirtas konkrečiai čiliams, jeigu norisi išsisukti pigiau ,tada naudojam universalias trąšas smile.gif
labai ačiū, gal reiks ieškoti jūsų rekomenduojamų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 06, 09:57)
kai aš tiek auginau, tai kelis sekančius metus čilių ne daugiau 10 štukų užtenka  biggrin.gif Bo derliaus dar nuo anų derlingų metų vis yra..

Susodinau ir aš paprikas. Į tuneliuką. Tiesa, netilpo visos, reiks dar kokią prieglaudą joms sugalvot.

ai kad aš tai neaštrias sodinu, tai susivalgo. Praeitais metauis turėjom apie 30 daigelių, gal mažiau, bet pritrūkom. Pliusdardaug ir nesunoko, nes kaikurie daigai šiek tiek vėliau buvo sodinti. Pas mane tokios nekaltos rūšys - jalapenai, jaloro, tam jalapenai ir panašūs. Aštrių gal tik kokie 3 krūmeliai - tai habanerai ir birdeye demon. Vsio. Užtai juos kaip agurkėlius galima ir valgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 06, 18:13)
plastikine plėvele. Vakar nakčiai dar agro buvom užmetę.

aa, supratau. Susodinau ir aš į tuneliuką.
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2013 05 06, 16:33)

Mergaitės, kas mano čiliukam atsitiko. Jie vazonuose dar, laukia kada į šiltnamį bus perkelti. Lapai negražūs  darosi, skylės net atsiranda.. Ko gali trūkti arba ko per daug?

čia vienas lapas toks ar darosi masiškai ?
Atsakyti
Meginos idekit gi ka foto kaip tie tuneliukai atrodo, visa googla isjeskojau lotuliukas.gif Ar cia tiesiog lysve uzdengta plevele ar cia iskasta po zeme gyliau kazkokis igylintas tuneliukas, a? Mano ciliai jau pupmurus zydejimui sukrove nors patys nedidukai gan, sian paprikas duguma susodinau i siltnami, turbut ir cilius jau reik sodint jei taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2013 05 07, 12:25)
Meginos idekit gi ka foto kaip tie tuneliukai atrodo, visa googla isjeskojau  lotuliukas.gif  Ar cia tiesiog lysve uzdengta plevele ar cia iskasta po zeme gyliau kazkokis igylintas tuneliukas, a? Mano ciliai jau pupmurus zydejimui sukrove nors patys nedidukai gan, sian paprikas duguma susodinau i siltnami, turbut ir cilius jau reik sodint jei taip  g.gif

Pora puslapių atgal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 07, 12:35)
Pora puslapių atgal rolleyes.gif

Aciu labai bigsmile.gif
Supratau viska, toks panasus kaip vyro tevai lauke visad pipirams daro, ale mini siltnamiukas smile.gif
Atsakyti
Dalinuosi ir aš savo Dekoratyviniu pipiru, kuris jau prikrovė vaisių begalybę. dekoratyvinis pipiras: SALSA, žemaūgis, sėtas kovą.. Labai gražūs lapai.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano paprikos jau tuneliukuose gyvena

Foto
Jalapenas tarp zemaugiu pomidoru siltnamyje
Hungarian yellow wax hot
Golden greek pepperoncini
Atsakyti
Darisiu tuneliuka paprikom,kokia plevele patarsit pirkt.Gal gerai ir 100mk.bet kad gali lapai nudegt,o gal ne g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 29, 08:43)
Atejau parodyti vakaryksti savo vyro darba. Tuneliukas paprikoms. Bus dar toks vienas. Tik mazesnis biskiuka.
user posted image
Foto 2 is arciau
Foto 3, kaip atsidaro
Sitam tuneliuke, tai ir pomidorai iki metro aukscio gerai jaustusi  smile.gif

a tai kodėl čia tuneliukas o ne šiltnamis? aš pagal foto manyčiau, kad čia šiltnamis blush2.gif o tai kuom jie skiriasi unsure.gif
beje, ar jau jūs visos į šiltnamius susisodinot paprikas? aš kažkur skaičiau, kad nešildomam šiltnamyje tik gegužės gale sodinti.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 05 08, 16:08)
a tai kodėl čia tuneliukas o ne šiltnamis? aš pagal foto manyčiau, kad čia šiltnamis blush2.gif  o tai kuom jie skiriasi unsure.gif
beje, ar jau jūs visos į šiltnamius susisodinot paprikas? aš kažkur skaičiau, kad nešildomam šiltnamyje tik gegužės gale sodinti.

na tikrai ne visos. Bet kai tokie orai dabar ir jei paprikos didelės kam laukt?

o dėl to pavadinimo tuneliukas ar šiltnamis. Na kaip pavadinsi taip nepagadinsi smile.gif pas mane irgi tuneliukas, gal dėl to tiesiog kad jis žemas ir šiaip ten neprivaikščiosi kaip šiltnamy. Kai atšyla gerai orai, plėvelę iš vis nuimam ir viskas. Tai gal toks esminis skirtumas.
Atsakyti