Sena tema
Paprikos auginimo technologija
a čia jau šių metų žiedeliai? pas mane dar nežydi bet pumpurų tai jau pas visus galybė. Na išskyrus kelis kur vėliau sėti. Kai sužydės........ bet žydės tai tikrai dar namie pradės, o pas mane yra paprikų 7 daigai. Jaučiu jas reikia įkurti atskiram kambary kad neapkarstu? nes paskui kokios musės zarazos man sudulkins paprikas su čiliais
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 13, 19:15)
a čia jau šių metų žiedeliai? pas mane dar nežydi bet pumpurų tai jau pas visus galybė. Na išskyrus kelis kur vėliau sėti. Kai sužydės........ bet žydės tai tikrai dar namie pradės, o pas mane yra paprikų 7 daigai. Jaučiu jas reikia įkurti atskiram kambary kad neapkarstu? nes paskui kokios musės zarazos man sudulkins paprikas su čiliais
jo siu metu ir net ne pirmas ziedas, pirmus 3 nuskiniau...cia jau is pazastu uzauge...nors gal cia nepazastis...kitaip vadinasi.... vnz tas pipiras skilo o dvi dalis, keikviena dalis dar i dvi, tai ten tie 4 ziedeliai ir zydi
Papildyta:
o cia mano jalapenas
3 ziedus ir jau pasalinau
Ačiū už temutę Sutyngau aš kurti ir išvis labai jau nepavyzdingai temas pradėjau sekti, kitų darbelių turiu
Papildyta:
Ačiū už naujokėlį Jau dabar pasisotinusi pipiriukais, visų kurių norėjau jau turiu
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 13, 19:15)
Ačiū už naujokėlį Jau dabar pasisotinusi pipiriukais, visų kurių norėjau jau turiu
QUOTE(jolituxxx @ 2013 04 13, 20:34)
na jo mažulėlis tik dar toks...... bet tikiuosi dar spės sunokti. Jei ne tai kasiu krūmą ir nešiu namo rudenį, nes sėklų reiks pasilikt
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 13, 20:17)
na jo mažulėlis tik dar toks...... bet tikiuosi dar spės sunokti. Jei ne tai kasiu krūmą ir nešiu namo rudenį, nes sėklų reiks pasilikt
Paskutinės sėjos pas mane irgi tokio dydžio Aš irgi taip darysiu jei nespės užderėti
Keletas anksčiau sėtų paprikyčių ir čiliukų žydi ir pas mane. Pernykštis jalapenas ir jaloras užmezgę nemažai pipiriukų keletą jau suvartojom Reikės fotosesiją daryt.
Sveikos merginos,
norėčiau kelis čili pipirų krūmelius (jų veisės nežinau) pasisodinti į šiltnamį kartu su pomidorais, paprikomis, agurkais... Ar gali pipirai augti šių augalų kaimynystėje? Kaip supratau, šalia paprikų negali, pakeičia jų skonį? Tai taip išeina, kad ir su pomidorais negali augti? Taip norėčiau sode jų pasodinti, bet juk nedarysiu joms atskiro šiltnamio
norėčiau kelis čili pipirų krūmelius (jų veisės nežinau) pasisodinti į šiltnamį kartu su pomidorais, paprikomis, agurkais... Ar gali pipirai augti šių augalų kaimynystėje? Kaip supratau, šalia paprikų negali, pakeičia jų skonį? Tai taip išeina, kad ir su pomidorais negali augti? Taip norėčiau sode jų pasodinti, bet juk nedarysiu joms atskiro šiltnamio
QUOTE(Romantic violence @ 2013 04 14, 16:42)
Sveikos merginos,
pernai be jokios priedangos auginau lauke - derlius tikrai nemenkas buvo Ir šiemet nežadu aukoti vietos šiltnamyje
QUOTE(Jutare @ 2013 04 14, 17:51)
pernai be jokios priedangos auginau lauke - derlius tikrai nemenkas buvo Ir šiemet nežadu aukoti vietos šiltnamyje
Sveiki,
O auginote veisle skirtas atviram grunte auginti? Nes as planuoju tuneliukus daryti savo ciliam ir paprikom, bet gal pora pabandyti atviram grunte ?
Pamiršau numesti link'ą su video apie juos
Manau, skalsus bus prieskonis
http://thepepperseed...orpion-butch-t/
QUOTE(svarovskyte @ 2013 04 14, 19:45)
Pamiršau numesti link'ą su video apie juos
Siaip elkites labai atsargiai su okiais pipirais. Pjaustykite tik su pirstinem ir akinukus gal uzsidekite. Net ragauti vertetu sumaisius dideliu santykiu su kitais prieskoniais ir tada naudoti maistui. Nes galima nusideginti ne tik burna, bet ir skrandi Cia ne juokas. Aisku, realiai pilno ju atsrumo namu salygom gal ir nepasieksite, bet nemanau,kad ten bus astru ir tiek