Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

Sena tema

user posted image

Paprikos auginimo technologija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 13 balandžio 2013 - 19:09
a čia jau šių metų žiedeliai? pas mane dar nežydi bet pumpurų tai jau pas visus galybė. Na išskyrus kelis kur vėliau sėti. Kai sužydės........ bet žydės tai tikrai dar namie pradės, o pas mane yra paprikų 7 daigai. Jaučiu jas reikia įkurti atskiram kambary kad neapkarstu? g.gif nes paskui kokios musės zarazos man sudulkins paprikas su čiliais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 13, 19:15)
a čia jau šių metų žiedeliai? pas mane dar nežydi bet pumpurų tai jau pas visus galybė. Na išskyrus kelis kur vėliau sėti. Kai sužydės........ bet žydės tai tikrai dar namie pradės, o pas mane yra paprikų 7 daigai. Jaučiu jas reikia įkurti atskiram kambary kad neapkarstu?  g.gif  nes paskui kokios musės zarazos man sudulkins paprikas su čiliais  lotuliukas.gif

jo siu metu ir net ne pirmas ziedas, pirmus 3 nuskiniau...cia jau is pazastu uzauge...nors gal cia nepazastis...kitaip vadinasi.... vnz tas pipiras skilo o dvi dalis, keikviena dalis dar i dvi, tai ten tie 4 ziedeliai ir zydi
Papildyta:
o cia mano jalapenas
3 ziedus ir jau pasalinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 13 balandžio 2013 - 19:22
Ačiū už temutę 4u.gif Sutyngau aš kurti ir išvis labai jau nepavyzdingai temas pradėjau sekti, kitų darbelių turiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 13, 19:15)

Ačiū už naujokėlį 4u.gif bigsmile.gif Jau dabar pasisotinusi pipiriukais, visų kurių norėjau jau turiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 13 balandžio 2013 - 19:43
QUOTE(jolituxxx @ 2013 04 13, 20:34)
Ačiū už naujokėlį  4u.gif bigsmile.gif Jau dabar pasisotinusi pipiriukais, visų kurių norėjau jau turiu  biggrin.gif

na jo mažulėlis tik dar toks...... bet tikiuosi dar spės sunokti. Jei ne tai kasiu krūmą ir nešiu namo rudenį, nes sėklų reiks pasilikt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 13, 20:17)
na jo mažulėlis tik dar toks...... bet tikiuosi dar spės sunokti. Jei ne tai kasiu krūmą ir nešiu namo rudenį, nes sėklų reiks pasilikt  doh.gif

Paskutinės sėjos pas mane irgi tokio dydžio mirksiukas.gif Aš irgi taip darysiu jei nespės užderėti ax.gif

Keletas anksčiau sėtų paprikyčių ir čiliukų žydi ir pas mane. Pernykštis jalapenas ir jaloras užmezgę nemažai pipiriukų keletą jau suvartojom wub.gif Reikės fotosesiją daryt.

Atsakyti
Sveikos merginos,
norėčiau kelis čili pipirų krūmelius (jų veisės nežinau) pasisodinti į šiltnamį kartu su pomidorais, paprikomis, agurkais... Ar gali pipirai augti šių augalų kaimynystėje? Kaip supratau, šalia paprikų negali, pakeičia jų skonį? Tai taip išeina, kad ir su pomidorais negali augti? Taip norėčiau sode jų pasodinti, bet juk nedarysiu joms atskiro šiltnamio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Romantic violence @ 2013 04 14, 16:42)
Sveikos merginos,
norėčiau kelis čili pipirų krūmelius (jų veisės nežinau) pasisodinti į šiltnamį kartu su pomidorais, paprikomis, agurkais... Ar gali pipirai augti šių augalų kaimynystėje? Kaip supratau, šalia paprikų negali, pakeičia jų skonį? Tai taip išeina, kad ir su pomidorais negali augti? Taip norėčiau sode jų pasodinti, bet juk nedarysiu joms atskiro šiltnamio  verysad.gif

pernai be jokios priedangos auginau lauke - derlius tikrai nemenkas buvo ax.gif Ir šiemet nežadu aukoti vietos šiltnamyje biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, aštriųjų čili pipirų mylėtojos! cool.gif
Pas mane ant palangių jau krauna žiedus aštriausieji pasaulyje pipirai - Trinidad Scorpion. Visos palangės nukrautos jais biggrin.gif
Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu paragauti jų! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2013 04 14, 17:51)
pernai be jokios priedangos auginau lauke - derlius tikrai nemenkas buvo  ax.gif Ir šiemet nežadu aukoti vietos šiltnamyje biggrin.gif

Sveiki,

O auginote veisle skirtas atviram grunte auginti? Nes as planuoju tuneliukus daryti savo ciliam ir paprikom, bet gal pora pabandyti atviram grunte ? g.gif
Atsakyti
Pamiršau numesti link'ą su video apie juos biggrin.gif
Manau, skalsus bus prieskonis bigsmile.gif
http://thepepperseed...orpion-butch-t/
Atsakyti
QUOTE(svarovskyte @ 2013 04 14, 19:45)
Pamiršau numesti link'ą su video apie juos  biggrin.gif
Manau, skalsus bus prieskonis bigsmile.gif
http://thepepperseed...orpion-butch-t/

Siaip elkites labai atsargiai su okiais pipirais. Pjaustykite tik su pirstinem ir akinukus gal uzsidekite. Net ragauti vertetu sumaisius dideliu santykiu su kitais prieskoniais ir tada naudoti maistui. Nes galima nusideginti ne tik burna, bet ir skrandi unsure.gif Cia ne juokas. Aisku, realiai pilno ju atsrumo namu salygom gal ir nepasieksite, bet nemanau,kad ten bus astru ir tiek g.gif
Atsakyti