Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(festina lente @ 2013 04 17, 19:53)
Labas vakaras.

tiesiog atkreipkit dėmesį, kai lakuoja perbraukia su teptuku per patį galiuką, na kitaip sakant lakuojam vertikaliai, o galiuką horizontaliai.
Atsakyti

O čia mano turtas.... blush2.gif
user posted image
[/quote]
Va čia tai lobiai bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
O jeigu dar išskleistumet tuos veduoklius, kad matytusi numeriai ir spalvos, butu fantastika
Atsakyti
QUOTE(adusia @ 2013 04 17, 20:17)
Va čia tai lobiai bigsmile.gif  thumbup.gif  4u.gif
O jeigu dar išskleistumet tuos veduoklius, kad matytusi numeriai ir spalvos, butu fantastika

Čia labai įmanoma jei labai norit... turiu ir išskleistų foto
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 04 17, 20:25)
Sveikos pleputės kūmutės  blush2.gif  4u.gif

na ir plepat nespėju skaityti....  doh.gif

OMG kaip grazu! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ypac tie 2 pirmieji su juostelem wub.gif wub.gif wub.gif kada as tokiu groziu ismoksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 04 17, 20:27)

bigsmile.gif bigsmile.gif esi mano favorite,todel girsiu per visus galus biggrin.gif wub.gif super grazu,visada tvarkinga,a jau skonis tegu lieka klientukiu sazinej biggrin.gif kolekcija zavinga,kaip tik akims ganyti ir zavetis,bei gundytis nagu amatu belieka toms,kas prijaucia nagu stixijai,ir negali praeiti ramiai pro nagu lako lentynas parduotuvese...O cia cesnai matosi,kad tamsta tu lentynu neaplenki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 04 17, 19:17)
tiesiog atkreipkit dėmesį, kai lakuoja perbraukia su teptuku per patį galiuką, na kitaip sakant lakuojam vertikaliai, o galiuką horizontaliai.

Aciu! Sita maciau,bet as ir paprastu laku taip galiuka patepu,kad nepersisviestu. Net nepagalvojau,kad cia tas pats,apie ka kalbejot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 04 17, 20:34)
OMG kaip grazu!  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  ypac tie 2 pirmieji su juostelem  wub.gif  wub.gif  wub.gif kada as tokiu groziu ismoksiu  doh.gif

ax.gif ačiū

QUOTE(Kristalė* @ 2013 04 17, 20:37)
kelk be kalbu, ir kuo greiciau smile.gif  thumbup.gif

unsure.gif ok

QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 17, 20:40)
bigsmile.gif  bigsmile.gif esi mano.........

blush2.gif baik ką...net nuraudau naturaliai, kad aš pati galėčiau tą patį pasakyti apie tave, aš visada lygiuojuosi į tave mirksiukas.gif blush2.gif
O pro lakų lantynas tai teisybė... Nagavitoj nuo ilgalaikių mane jau veja, eik sako iš čia ko dar tau trūksta? doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(festina lente @ 2013 04 17, 20:44)
Aciu!

taip tai ir yra apgaubimas
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 04 17, 20:52)
ax.gif ačiū
unsure.gif ok
blush2.gif baik ką...net nuraudau naturaliai, kad aš pati galėčiau tą patį pasakyti apie tave, aš visada lygiuojuosi į tave  mirksiukas.gif  blush2.gif
O pro lakų lantynas tai teisybė... Nagavitoj nuo ilgalaikių mane jau veja, eik sako iš čia ko dar tau trūksta?  doh.gif  lotuliukas.gif
taip tai ir yra apgaubimas

nu zinai,dabar ir as tave vyciau lauk,zinodama kiek turi lotuliukas.gif zek paprotink mane kaip tuos oranzinius nagenus lakint su juoda linija?pradzioj juoda?kada tuos blizgius te sugrust?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 17, 20:59)
nu zinai,dabar ir as tave vyciau lauk,zinodama kiek turi lotuliukas.gif zek paprotink mane kaip tuos oranzinius nagenus lakint su juoda linija?pradzioj juoda?kada tuos blizgius te sugrust?

tą mano šoninį?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 04 17, 21:01)
tą mano šoninį?

nu ant vairo kur ryshkiai morkavi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 17, 21:03)
nu ant vairo kur ryshkiai morkavi blush2.gif

aaa tai mano ir mano mašiniukas tongue.gif

tep, pasimk šraibiklį ir užsišraibink....
1,paruoši ten kaip reik;
2, du sluoksniai arba vienas baltos
3.morkava tepi taip jau palikdama tą "smail'ą"
4.morka antrą kartą
5.poto plonu teptuku juodą
6.poto su topu sumaišytą milijoną blizgučių ir žvynelių ir tada galų gale topas

Na manau kad galima ir greičiau padaryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 17 balandžio 2013 - 20:08
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 04 17, 21:08)
aaa tai mano ir mano mašiniukas tongue.gif

tep, pasimk šraibiklį ir užsišraibink....
1,paruoši ten kaip reik;
2, du sluoksniai arba vienas baltos
3.morkava tepi taip jau palikdama tą "smail'ą"
4.morka antrą kartą
5.poto plonu teptuku juodą
6.poto su topu sumaišytą milijoną blizgučių ir žvynelių ir tada galų gale topas
Na manau kad galima ir greičiau padaryti  g.gif

4u.gif aciu,matei as juoda iskart buciau varius,be baltos doh.gif nors...gal ir tep mozna.... g.gif
Atsakyti