Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Vilija S @ 2013 05 29, 10:48)
Gal kas nors turite atsiliepimu apie siuos lakus?:
http://www.amazon.de...rds=UV-Gel-Lack

turiu kelis, viskas gerai su jais, lengvai lakuojasi, nešiojasi, tik viena spalva geltonina nagą po nešiojimo doh.gif bandžiau ir struktūrinį prieš tai dėti, nelabai gelbėjo. Vienai moteriškei Senses lakiuką apačioj lakavau, tai žiūrėsim kaip jai bus su tuo geltonumu. unsure.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 29, 11:22)
Kolege turi, tai zinokit lakuojas viskas ok, bet va nuemimas-tragedija doh.gif

nepastebėjau šito g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2013 05 29, 12:40)
Man taip pat atrodo, kad su dilde per daug nušlifavo, bet aš nuėjau šiandien į tą saloną, tai pasakė, kad pirmą kartą taip būna,kad nagai turi priprasti prie to gelinio lakavimo. Na neįtikino, sakiau, kad visgi nušlifavo per daug, bet kas iš to, nieko kito neliko tik eit namo...Skauda labai, negaliu nieko suimt, siaubas kažkoks.

Taigi, teks pačiai susipirkti medžiagas ir darytis pačiai smile.gif

O tik skauda, neniesti aplink nagucius? Gali buti ir alergija ir kazkuria chemine dali g.gif Jei pulinukai, tai panasu. Ar nesukilo pacios odeles nuo naguciu?
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2013 05 29, 12:51)
Man pirma su dilde tokia pilka šlifavo, paskui su baltu blokeliu, tai šlifavo ilgokai

Nu vadinas tiek ana ten ir teishmano,jei dilde slifavus dar ant virsaus bafiku... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 05 29, 11:32)
pabandysi, suzinosi...ir turbut....ismesi:)

biggrin.gif Bandyt turejau omeny Emmi lakus, o su tais kinietiskais jau supratau kad neverta tongue.gif
Atsakyti
na amazon.de prie siu laku paskaitykt atsiliepimus:) as kadangi ne bum bum vokiskai tai galiu spresti nebent tik pagal paliktas zvaigzdutes:) ir lyginti kaina pvz Harmony lakas ten 35 eurai o Emmi 13:)

QUOTE(Vilija S @ 2013 05 29, 15:24)
biggrin.gif  Bandyt turejau omeny Emmi lakus, o su tais kinietiskais jau supratau kad neverta  tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 05 29, 13:05)
O tik skauda, neniesti aplink nagucius? Gali buti ir alergija ir kazkuria chemine dali  g.gif  Jei pulinukai, tai panasu. Ar nesukilo pacios odeles nuo naguciu?

Man tik labai skauda, neniežti, šiaip viskas gražu, niekas neatšookę, tik kaista labai pirštai, lyg patinę, puliuoja šonuose.

Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 29, 13:20)
Nu vadinas tiek ana ten ir teishmano,jei dilde slifavus dar ant virsaus bafiku... doh.gif  doh.gif  doh.gif

tagi...tai iš jūsų suprantu, kad neturi taip būti.

Merginos užėjau į "Skirgesa" jei tokią žinot, Klaipėdoj ir Kaune lygtais yra, tai va, užtikau, kad prekiauja ten geliniais lakais, sakė itališki, užsirašiau pavadinimus smile.gif
Roby Nails
gelosophy

Gal esat bandžiusios?
Jau apsisprendžiau pirktis priemones ir darytis sau pati
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2013 05 29, 16:07)
Man tik labai skauda, neniežti, šiaip viskas gražu, niekas neatšookę, tik kaista labai pirštai, lyg patinę, puliuoja šonuose.

Tai gal cia is tos serijos, kai alergija nuo gelio, ar kazkokios sudedamosios dalies visu tu xemikalu g.gif Neturit foto kokio 1 nagelio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 29, 15:13)
Tai gal cia is tos serijos, kai alergija nuo gelio, ar kazkokios sudedamosios dalies visu tu xemikalu g.gif  Neturit foto kokio 1 nagelio? blush2.gif

Na kažkodėl netikiu, kad alergija nuoo gelio, aš akrilu esu dariusi, paskui gelinį priauginimą, tai visd viskas būdavo čiki o čia paprastas gelinis lakavimas...na gal g.gif
Neturiu fotoaparato, tiksliau nebeturiu, smėlio pribiro kai buvau pliaže doh.gif Na vaizdas tikrai nekoks, ne šiaip šlapuoja o grynai puliuoja. Jetus, labai atsprašau jei aš čia per daug išsiplėčiau su savo problemom.
Atsakyti
Amelie*, kur daretės?

man vieną nykštį skaudėjo, kai po lempa pakišo ir jautės dieną ar dvi
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 05 29, 15:25)
Amelie*, kur daretės?

man vieną nykštį skaudėjo, kai po lempa pakišo ir jautės dieną ar dvi

Salone, pavadinimo nerašysiu, nes nenoriu merginai kenkti, aš šiandien jai parodžiau savo nagus, tai manau išvadas padarys ir dirbs atsargiau. Na bent jau aš pasitaisyčiau jei man taip nutiktų, na visko būna, suprantu:)
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti