Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

as ir pasiknaisiojau ir radau tokius bondus g.gif :
1. user posted image
2. user posted image
3. user posted image
na kas nusimanote, kuom jie skiriasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 15 balandžio 2013 - 21:47
QUOTE(Kristalė* @ 2013 04 15, 21:37)
imesk nuoroda kur  zalio buteliuko

Pvz zalias cia http://www.manikiura...p;listtype=list

Oranzinis cia http://www.cosmetics...5ml-p-1761.html

O gal pasiulysit kokia liet. el.parduotuve,kur pacios perkat priemones?
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2013 04 15, 22:47)

Oranzinis cia http://www.cosmetics...5ml-p-1761.html

O gal pasiulysit kokia liet. el.parduotuve,kur pacios perkat priemones?

jei domina harmony geliai , tai nagavita.lt.bet ten tik nuo 150lt duoda nemokama uzsakyma doh.gif salon pro.lt nailshop.lt vitrina.lt (orly geliai)
Atsakyti

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką. Žinutės, neatitinkančios taisyklės, trinamos.
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2013 04 16, 13:43)
pas mane oranžinis buteliukas  smile.gif

doh.gif jergus, nekomentuokit nuotrauku su visa paklode, gi kiek kartu moderatoriai prase smile.gif

As su klausimu xeditux kodel miniuka orly topa+baze parduodi? g.gif kuom neitiko?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 16, 15:36)
doh.gif jergus, nekomentuokit nuotrauku su visa paklode, gi kiek kartu moderatoriai prase smile.gif
As su klausimu xeditux kodel miniuka orly topa+baze parduodi? g.gif kuom neitiko?

nezinau, man jis sunkiai nusiima unsure.gif be to, dabar darau pertrauka ir po to galvoju, kad reiks HG nusipirkti ax.gif nes uzsisakiau is ebay strukturini HG, tai norisi kad viskas vienos firmos butu smile.gif
Beja, surizikavau, is Kinijos led lempa dar uzsisakiau wink.gif tai labai laukiu dabar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 16 balandžio 2013 - 14:13
QUOTE(xeditux @ 2013 04 16, 14:54)
nezinau, man jis sunkiai nusiima  unsure.gif be to, dabar darau pertrauka ir po to galvoju, kad reiks HG nusipirkti ax.gif nes uzsisakiau is ebay strukturini HG,  tai norisi kad viskas vienos firmos butu smile.gif
Beja,  surizikavau, is Kinijos led lempa dar uzsisakiau wink.gif tai labai laukiu dabar  biggrin.gif

tai gali ji sunaudoti vien kaip topa pvz.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 16, 17:07)
tai gali ji sunaudoti vien kaip topa pvz.

Jeigu nieks nepirks, tai turbut taip ir reiks padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
laba, dar vienas bandymas ikelti normalesne cnd tropix foto, kita spalva cnd rontique
user posted image
ziuriu vistiek ne tas atspalvis- jokio raudonumo, rausvumo nera oranzine labiau spalva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 16 balandžio 2013 - 17:17
QUOTE(ritukas1 @ 2013 04 16, 18:16)
laba, dar vienas bandymas ikelti normalesne cnd tropix foto, kita spalva cnd rontique

ziuriu vistiek ne tas atspalvis- jokio raudonumo, rausvumo nera oranzine labiau spalva...

bigsmile.gif bet vistiek labai grazus ryskalas..
Atsakyti
Sveikos pleputės kūmutės blush2.gif 4u.gif

na ir plepat nespėju skaityti.... doh.gif

prikeliau į fcb , bet įkelsiu ir čia pasigrožėti kas nemato mirksiukas.gif
HG 01420+01441
user posted image

HG 01419+ 01325
user posted image

Senses 900 +HG Rio kolekcijos spalvytės lakuotos ant baltos
user posted image

Senses 900+HG 01363 ir Senses 900+birūs blizgučiai
user posted image

"Šoninis prancūzas" Senses 900+ Orly White Tips
user posted image

Mano "šoninis prancūzas" HG 01475 ant baltos lako ir daug daug daug blizgučių įvairių
user posted image

HG pagrindinė 01467 violetinė 01465 ir ružava 01332 visos lakuotos po 2k.user posted image

O čia mano turtas.... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras. Gal galit man pirmokei kas nors paaiskinti,kaip atrodo tas teisingas nago galiuko apgaubimas? Daug raset apie tai,bet kiek ziurejau filmuku,nieko nemaciau,tiesiog tepa laka kaip ir iprasta. Ar as kazko nesuprantu? Skaiciau 4 temas,bet nieko konkreciau neradau apie sita dalyka...
Atsakyti