jolkuce, o kaip tu ta daile padarei su prancuzu? ten folija? kaip ji ten taip prisilipdo?
Gal kas nors turite atsiliepimu apie siuos lakus?:
http://www.amazon.de...rds=UV-Gel-Lack
http://www.amazon.de...rds=UV-Gel-Lack
sveikos. neseku temos tai sorry jei kartosiuos.
lakuojuos sau namie su CND shellac'u. turiu dvi ryskias spalvas ir jos taip gerai tepasi. dabar nusipirku sviesia spalvyte...nu tragedija man dar nepakisus po lempa i krastus subega. vakar vakare dariausi...dabar pazejau prie dienos sviesos-kosmaras vel viskas subege link odeliu, spalva persisviecia vietom
del ko cia taip yra? cia nuo spalvos priklauso ar parsisiunciau lieva?
lakuojuos sau namie su CND shellac'u. turiu dvi ryskias spalvas ir jos taip gerai tepasi. dabar nusipirku sviesia spalvyte...nu tragedija man dar nepakisus po lempa i krastus subega. vakar vakare dariausi...dabar pazejau prie dienos sviesos-kosmaras vel viskas subege link odeliu, spalva persisviecia vietom
[quote=Jolkuce,2013 05 29, 10:57]
Nevaliau, ant to slapio ir tapsnojau.To Magnetic as nebandzius-tai negaliu pakomentuot
O va apie nagus tai nepyk,bet oi neeee, pradzioje patys nagai siaubingi, ilgis, forma, na man tokie nagai-tai neskoninumo virshune (itariu cia kokios jaunikles naguciai?) O pats lakavimas butu 100kart grazesnis jei nagas priaugintas butu kamofleziniu geliu ir tos prancuzo juosteles butu siauresnes ir islenktos,na bet cia kaip sako pries klientu norus ne visad papriestarausi
jo čia klientės prašymas daryti neišlenktą , o skersai čia yra daryta linija čia dėl taupumo pinigų su išlenkta greičiau matysis ataugimas, tai dėl to čia tokie užmanymai yra , čia tik spalvos mano buvo pasiūlymas, o jos prašymas skersai nago ir dailė, būtų mano noras aš jai nurėžčiau tuos nagus per pusę tai dėl to ir linija gaunasi aukščiau ir platesnė,
jo jolkuce atspėjai, čia tokia piemenė nežinau gal kokia 25-28 metų spėju, o ir stilius jos pačios vakar dienos kablai buvo kokia 14cm . žudikai tai maximumumas visur ir batuose ir naguose
ačiū už nuoširdų komentarą
Papildyta:
jolkuce, prancūzas be galo elegantiškas, ir idealiai padarytas
sakyk, kokį naudojai spalvą apačioje, čia gal at orly cashmere?/? man tai ta patinka, čia gal kita? lauksiu atsakymo
Nevaliau, ant to slapio ir tapsnojau.To Magnetic as nebandzius-tai negaliu pakomentuot
O va apie nagus tai nepyk,bet oi neeee, pradzioje patys nagai siaubingi, ilgis, forma, na man tokie nagai-tai neskoninumo virshune (itariu cia kokios jaunikles naguciai?) O pats lakavimas butu 100kart grazesnis jei nagas priaugintas butu kamofleziniu geliu ir tos prancuzo juosteles butu siauresnes ir islenktos,na bet cia kaip sako pries klientu norus ne visad papriestarausi
jo čia klientės prašymas daryti neišlenktą , o skersai čia yra daryta linija čia dėl taupumo pinigų su išlenkta greičiau matysis ataugimas, tai dėl to čia tokie užmanymai yra , čia tik spalvos mano buvo pasiūlymas, o jos prašymas skersai nago ir dailė, būtų mano noras aš jai nurėžčiau tuos nagus per pusę tai dėl to ir linija gaunasi aukščiau ir platesnė,
jo jolkuce atspėjai, čia tokia piemenė nežinau gal kokia 25-28 metų spėju, o ir stilius jos pačios vakar dienos kablai buvo kokia 14cm . žudikai tai maximumumas visur ir batuose ir naguose
Papildyta:
sakyk, kokį naudojai spalvą apačioje, čia gal at orly cashmere?/? man tai ta patinka, čia gal kita? lauksiu atsakymo
QUOTE(Princesė. @ 2013 05 29, 11:41)
jolkuce, o kaip tu ta daile padarei su prancuzu? ten folija? kaip ji ten taip prisilipdo?
Haaa imsiu cia ir isduosiu Cia priauginamu nagu dailes seminaru paslaptys
Papildyta:
QUOTE(Vilija S @ 2013 05 29, 11:48)
Kolege turi, tai zinokit lakuojas viskas ok, bet va nuemimas-tragedija
Papildyta:
QUOTE(Rexe @ 2013 05 29, 11:49)
sveikos. neseku temos tai sorry jei kartosiuos.
Kiekviena firma turi laku, kuriu pigmentas arba stipresnis arba mazas, todel ir spalvu imantrumas pasitaiko, vienos liuks lakuojasi, kitos sudetingiau,bandykit super plonais tepti, bet gal daugiau sluoksniu
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2013 05 29, 12:07)
jos pačios vakar dienos kablai buvo kokia 14cm . žudikai tai maximumumas visur ir batuose ir naguose
Papildyta:
Papildyta:
Savizude aina peklon O kas del spalvos tai cia Senses 936 isimylejau sita laka , jis kaip kamuflezinis gelis
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 29, 11:22)
Kiekviena firma turi laku, kuriu pigmentas arba stipresnis arba mazas, todel ir spalvu imantrumas pasitaiko, vienos liuks lakuojasi, kitos sudetingiau,bandykit super plonais tepti, bet gal daugiau sluoksniu
reiks bandyti plonai. ir reikia kaitint po kiekvieno sluoksnio ane?
QUOTE(Rexe @ 2013 05 29, 12:24)
reiks bandyti plonai. ir reikia kaitint po kiekvieno sluoksnio ane?
Na pabandykit pafiksuot po viena naguti, kad va nebutu nutekejimu, o poto kai 5 nagus baigsit uzlakinusi, dastingdysit pilnai visa ranka Bishki gausis zaidimas, bet va gal nebus tos bedos.
QUOTE(Rutele_S @ 2013 05 29, 07:30)
Tai bus pazeista, ten kur puliuoja, man uztenka su dilde smarkiau praeit ties odelem,tas pats buna Manyciau kad neimanoma, nes juk kai spalva deda, ne paprasta laka lakuoja o gelini... Siaip as jau ten nebegrizciau, kad man dar kazka darytu Nebent, parodyt, puliavimus
Man taip pat atrodo, kad su dilde per daug nušlifavo, bet aš nuėjau šiandien į tą saloną, tai pasakė, kad pirmą kartą taip būna,kad nagai turi priprasti prie to gelinio lakavimo. Na neįtikino, sakiau, kad visgi nušlifavo per daug, bet kas iš to, nieko kito neliko tik eit namo...Skauda labai, negaliu nieko suimt, siaubas kažkoks.
Taigi, teks pačiai susipirkti medžiagas ir darytis pačiai
QUOTE(Amelie* @ 2013 05 29, 12:40)
Man taip pat atrodo, kad su dilde per daug nušlifavo, bet aš nuėjau šiandien į tą saloną, tai pasakė, kad pirmą kartą taip būna,kad nagai turi priprasti prie to gelinio lakavimo. Na neįtikino, sakiau, kad visgi nušlifavo per daug, bet kas iš to, nieko kito neliko tik eit namo...Skauda labai, negaliu nieko suimt, siaubas kažkoks.
Jooooo va cia tai patirtis...as tik nesuprantu kaip galejo smarkiai dildint, jeigu lakavimui ilgalaikiam tereikia su 200 bafiku nuimti nago ploksteles blizgesi..tai ka ten per ta lakavima reikejo daryti, kad iki puliavimo nagus suvaryti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 29, 11:44)
Jooooo va cia tai patirtis...as tik nesuprantu kaip galejo smarkiai dildint, jeigu lakavimui ilgalaikiam tereikia su 200 bafiku nuimti nago ploksteles blizgesi..tai ka ten per ta lakavima reikejo daryti, kad iki puliavimo nagus suvaryti
Man pirma su dilde tokia pilka šlifavo, paskui su baltu blokeliu, tai šlifavo ilgokai
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 29, 10:22)
Kolege turi, tai zinokit lakuojas viskas ok, bet va nuemimas-tragedija
Papildyta:
Nu jauciu nepabandysiu ir nezinosiu...Aciu
Cia va dar radau tokiu lakiuku, kaina labai jau patraukli bet kazi kaip jie....
http://www.ebay.de/i.....280933504954
pabandysi, suzinosi...ir turbut....ismesi:)
QUOTE(Vilija S @ 2013 05 29, 13:54)
Nu jauciu nepabandysiu ir nezinosiu...Aciu