Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

jolkuce, o kaip tu ta daile padarei su prancuzu? ten folija? kaip ji ten taip prisilipdo? biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors turite atsiliepimu apie siuos lakus?:
http://www.amazon.de...rds=UV-Gel-Lack
Atsakyti
sveikos. neseku temos tai sorry jei kartosiuos.
lakuojuos sau namie su CND shellac'u. turiu dvi ryskias spalvas ir jos taip gerai tepasi. dabar nusipirku sviesia spalvyte...nu tragedija doh.gif man dar nepakisus po lempa i krastus subega. vakar vakare dariausi...dabar pazejau prie dienos sviesos-kosmaras doh.gif vel viskas subege link odeliu, spalva persisviecia vietom doh.gif
del ko cia taip yra? g.gif cia nuo spalvos priklauso ar parsisiunciau lieva?
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2013 05 29, 10:57]
Nevaliau, ant to slapio ir tapsnojau.To Magnetic as nebandzius-tai negaliu pakomentuot schmoll.gif

O va apie nagus tai nepyk,bet oi neeee, pradzioje patys nagai siaubingi, ilgis, forma, na man tokie nagai-tai neskoninumo virshune blush2.gif(itariu cia kokios jaunikles naguciai?) O pats lakavimas butu 100kart grazesnis jei nagas priaugintas butu kamofleziniu geliu ir tos prancuzo juosteles butu siauresnes thumbup.gif ir islenktos,na bet cia kaip sako pries klientu norus ne visad papriestarausi smile.gif

jo čia klientės prašymas daryti neišlenktą schmoll.gif , o skersai čia yra daryta linija smile.gif čia dėl taupumo pinigų su išlenkta greičiau matysis ataugimas, tai dėl to čia tokie užmanymai yra ax.gif , čia tik spalvos mano buvo pasiūlymas, o jos prašymas skersai nago ir dailė, būtų mano noras aš jai nurėžčiau tuos nagus per pusę doh.gif doh.gif tai dėl to ir linija gaunasi aukščiau ir platesnė,
jo jolkuce atspėjai, čia tokia piemenė nežinau gal kokia 25-28 metų spėju, o ir stilius jos pačios vakar dienos kablai buvo kokia 14cm . žudikai biggrin.gif biggrin.gif tai maximumumas visur ir batuose ir naguose bigsmile.gif bigsmile.gif
ačiū už nuoširdų komentarą drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Papildyta:
jolkuce, prancūzas be galo elegantiškas, ir idealiai padarytas thumbup.gif wub.gif
sakyk, kokį naudojai spalvą apačioje, čia gal at orly cashmere?/? man tai ta patinka, čia gal kita? lauksiu atsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 05 29, 11:41)
jolkuce, o kaip tu ta daile padarei su prancuzu? ten folija? kaip ji ten taip prisilipdo? biggrin.gif

Haaa imsiu cia ir isduosiu biggrin.gif Cia priauginamu nagu dailes seminaru paslaptys tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilija S @ 2013 05 29, 11:48)
Gal kas nors turite atsiliepimu apie siuos lakus?:
http://www.amazon.de...rds=UV-Gel-Lack

Kolege turi, tai zinokit lakuojas viskas ok, bet va nuemimas-tragedija doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rexe @ 2013 05 29, 11:49)
sveikos. neseku temos tai sorry jei kartosiuos.
lakuojuos sau namie su CND shellac'u. turiu dvi ryskias spalvas ir jos taip gerai tepasi. dabar nusipirku sviesia spalvyte...nu tragedija doh.gif man dar nepakisus po lempa i krastus subega. vakar vakare dariausi...dabar pazejau prie dienos sviesos-kosmaras doh.gif vel viskas subege link odeliu, spalva persisviecia vietom doh.gif
del ko cia taip yra? g.gif cia nuo spalvos priklauso ar parsisiunciau lieva?

Kiekviena firma turi laku, kuriu pigmentas arba stipresnis arba mazas, todel ir spalvu imantrumas pasitaiko, vienos liuks lakuojasi, kitos sudetingiau,bandykit super plonais tepti, bet gal daugiau sluoksniu g.gif
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2013 05 29, 12:07)
jos pačios vakar dienos kablai buvo kokia 14cm . žudikai biggrin.gif  biggrin.gif  tai maximumumas visur ir batuose ir naguose bigsmile.gif  bigsmile.gif
ačiū už nuoširdų komentarą drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif
Papildyta:
jolkuce, prancūzas be galo elegantiškas, ir idealiai padarytas thumbup.gif  wub.gif
sakyk, kokį naudojai spalvą apačioje, čia gal at orly cashmere?/? man tai ta patinka, čia gal kita? lauksiu atsakymo mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Savizude aina peklon biggrin.gif O kas del spalvos tai cia Senses 936 isimylejau sita laka , jis kaip kamuflezinis gelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 29, 11:22)
Kiekviena firma turi laku, kuriu pigmentas arba stipresnis arba mazas, todel ir spalvu imantrumas pasitaiko, vienos liuks lakuojasi, kitos sudetingiau,bandykit super plonais tepti, bet gal daugiau sluoksniu g.gif

reiks bandyti plonai. ir reikia kaitint po kiekvieno sluoksnio ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 05 29, 12:24)
reiks bandyti plonai. ir reikia kaitint po kiekvieno sluoksnio ane? ax.gif

Na pabandykit pafiksuot po viena naguti, kad va nebutu nutekejimu, o poto kai 5 nagus baigsit uzlakinusi, dastingdysit pilnai visa ranka smile.gif Bishki gausis zaidimas, bet va gal nebus tos bedos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 29 gegužės 2013 - 11:39
QUOTE(Rutele_S @ 2013 05 29, 07:30)
Tai bus pazeista, ten kur puliuoja, man uztenka su dilde smarkiau praeit ties odelem,tas pats buna unsure.gif  Manyciau kad neimanoma, nes juk kai spalva deda, ne paprasta laka lakuoja o gelini... Siaip as jau ten nebegrizciau, kad man dar kazka darytu schmoll.gif  Nebent, parodyt, puliavimus ax.gif

Man taip pat atrodo, kad su dilde per daug nušlifavo, bet aš nuėjau šiandien į tą saloną, tai pasakė, kad pirmą kartą taip būna,kad nagai turi priprasti prie to gelinio lakavimo. Na neįtikino, sakiau, kad visgi nušlifavo per daug, bet kas iš to, nieko kito neliko tik eit namo...Skauda labai, negaliu nieko suimt, siaubas kažkoks.

Taigi, teks pačiai susipirkti medžiagas ir darytis pačiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 29 gegužės 2013 - 11:42
QUOTE(Amelie* @ 2013 05 29, 12:40)
Man taip pat atrodo, kad su dilde per daug nušlifavo, bet aš nuėjau šiandien į tą saloną, tai pasakė, kad pirmą kartą taip būna,kad nagai turi priprasti prie to gelinio lakavimo. Na neįtikino, sakiau, kad visgi nušlifavo per daug, bet kas iš to, nieko kito neliko tik eit namo...Skauda labai, negaliu nieko suimt, siaubas kažkoks.

Taigi, teks pačiai susipirkti medžiagas ir darytis pačiai smile.gif

blink.gif blink.gif Jooooo va cia tai patirtis...as tik nesuprantu kaip galejo smarkiai dildint, jeigu lakavimui ilgalaikiam tereikia su 200 bafiku nuimti nago ploksteles blizgesi..tai ka ten per ta lakavima reikejo daryti, kad iki puliavimo nagus suvaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 29, 11:44)
blink.gif  blink.gif  Jooooo va cia tai patirtis...as tik nesuprantu kaip galejo smarkiai dildint, jeigu lakavimui ilgalaikiam tereikia su 200 bafiku nuimti nago ploksteles blizgesi..tai ka ten per ta lakavima reikejo daryti, kad iki puliavimo nagus suvaryti doh.gif

Man pirma su dilde tokia pilka šlifavo, paskui su baltu blokeliu, tai šlifavo ilgokai
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 29, 10:22)

Kolege turi, tai zinokit lakuojas viskas ok, bet va nuemimas-tragedija doh.gif
Papildyta:

Nu jauciu nepabandysiu ir nezinosiu...Aciu 4u.gif
Cia va dar radau tokiu lakiuku, kaina labai jau patraukli bet kazi kaip jie....
http://www.ebay.de/i.....280933504954
Atsakyti
pabandysi, suzinosi...ir turbut....ismesi:)

QUOTE(Vilija S @ 2013 05 29, 13:54)
Nu jauciu nepabandysiu ir nezinosiu...Aciu 4u.gif
Cia va dar radau tokiu lakiuku, kaina labai jau patraukli bet kazi kaip jie....
http://www.ebay.de/i.....280933504954

Atsakyti