Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos meistrės 4u.gif
Vakar salone padarė gelinį lakavimą ir man labai skauda nagai, šoniukai. Šįryt pamačiau, kad puliuoja, kažin kodėl taip? unsure.gif
Dariau paprastai, tik permatomą gelinį lakavimą, kas nutiktų jei su paprastu laku nusilakuočiau ant viršaus ir vėl pas ją nulėkčiau kad užteptų viršutinio sluoksnio sutvirtinimui, ar neįmanoma?Gal taip negalima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2013 05 29, 08:08)
Sveikos meistrės 4u.gif
Vakar salone padarė gelinį lakavimą ir man labai skauda nagai, šoniukai. Šįryt pamačiau, kad puliuoja, kažin kodėl taip? unsure.gif
Dariau paprastai, tik permatomą gelinį lakavimą, kas nutiktų jei su paprastu laku nusilakuočiau ant viršaus ir vėl pas ją nulėkčiau kad užteptų viršutinio sluoksnio sutvirtinimui, ar neįmanoma?Gal taip negalima blush2.gif

Tai bus pazeista, ten kur puliuoja, man uztenka su dilde smarkiau praeit ties odelem,tas pats buna unsure.gif Manyciau kad neimanoma, nes juk kai spalva deda, ne paprasta laka lakuoja o gelini... Siaip as jau ten nebegrizciau, kad man dar kazka darytu schmoll.gif Nebent, parodyt, puliavimus ax.gif
Atsakyti
Mergaites, koki aliejuka naudojat odelems? Ar HG vertas demesio?
Baigiu isnaudoti Cuccio is Nagavitos, bet kazkaip ispudzio jis man nepaliko... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 05 29, 08:58)
Mergaites, koki aliejuka naudojat odelems? Ar HG vertas demesio?
Baigiu isnaudoti Cuccio is Nagavitos, bet kazkaip ispudzio jis man nepaliko... cool.gif

Neturiu HG, bet siuo metu nailteko aliejuka turiu irgi nieko ispudingo,dar uzsitavarinus esu ORLY bigsmile.gif is tu ilgalaikiu laku serijos, blem jau 2 butelys, kvapas dievishkas,o ir mano mergyckom jis patinka,kaip odeles suminkstina,drekina ax.gif http://www.beautyfor...ejus-17376.html
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 29, 07:52)
bigsmile.gif oo su  kinietishkais rastais,grazu smile.gif Neee ne stampinau cia..paemiau medziaga tinkliuka ir patapsnojau per ji lako ir tiek smile.gif inga_ matini topa merginos sake turi Magnetic firmos,o siaip jis kaipo ir nebutinas, galima gi nuzulinti su bafiku ir vualia biggrin.gif

Jurgin@ O kas ten ant to nago kur blizga keistai kleckais g.gif ?Grazu man ta metine paziuret ant kitu, o va pati sau tai kazin ar lakuociausi ax.gif

Ir is vis tiesa , aciu , kad pagaliau foto kazkas imete akis paganyt 4u.gif  wub.gif

ačiū už komentarą? wub.gif wub.gif o jūs tapšnojote ant šlapio gelinio lako ar biškutį nuėmėte tą lipnumą? na nebandžius aš tokio ax.gif blink.gif
ačiū reiks užsisakyti magnetic tą topą, šiaip jis geras yra ,ar gerai laiko tas topas?
aš tik magnetic bandžiau 2in1 jų pagrindą ir topą ir tamsų bordinį gelį, tai tepa lengvai, bet tirštoki jų geliai, laikymas vidutinis man jų smile.gif ax.gif
Papildyta:
įdėsiu vakar dienos darbelį pavasarinį su HG vėl tom mėtine ir sea spalvyte skirtingais galiukais foto su šitom spalvytėm ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=inga_,2013 05 29, 09:07]
ačiū už komentarą? wub.gif wub.gif o jūs tapšnojote ant šlapio gelinio lako ar biškutį nuėmėte tą lipnumą? na nebandžius aš tokio ax.gif blink.gif
ačiū reiks užsisakyti magnetic tą topą, šiaip jis geras yra ,ar gerai laiko tas topas?
aš tik magnetic bandžiau 2in1 jų pagrindą ir topą ir tamsų bordinį gelį, tai tepa lengvai, bet tirštoki jų geliai, laikymas vidutinis man jų smile.gif ax.gif
Papildyta:
įdėsiu vakar dienos darbelį pavasarinį su HG vėl tom mėtine ir sea spalvyte skirtingais galiukais foto su šitom spalvytėm ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
[/quot

kaip gražu,bet jau nagų ilgumas thumbup.gif
aš su geliniu lakavimu paauginau nagus ir man jie mažiau skilinėja ir lūžta ir manau tai privalumas thumbup.gif kiek jums užimdavo laiko pasidaryti sau manikiūrą + nusilakuoti nagus? ar aš čia tokia krapštukė ar kame čia reikalas nes visą tai užtrunka man 1,5val ir daugiau doh.gif
čia mano dar vienas bandymas,gal kiek jau ir geriau už praitą rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 05 29, 11:31)
kaip gražu,bet jau nagų ilgumas  thumbup.gif
aš su geliniu lakavimu paauginau nagus ir man jie mažiau skilinėja ir lūžta ir manau tai privalumas  thumbup.gif kiek jums užimdavo laiko pasidaryti sau manikiūrą + nusilakuoti nagus? ar aš čia tokia krapštukė ar kame čia reikalas nes visą tai užtrunka man 1,5val ir daugiau  doh.gif
čia mano dar vienas bandymas,gal kiek jau ir geriau už praitą  rolleyes.gif
user posted image

Man tai noretusi, kad i gala kiek siauretu nagutis, nes dabar kai kurie labai isplateje... ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 29, 10:29)
Neturiu HG, bet siuo metu nailteko aliejuka turiu irgi nieko ispudingo,dar uzsitavarinus esu ORLY bigsmile.gif  is tu ilgalaikiu laku serijos, blem jau 2 butelys, kvapas dievishkas,o ir mano mergyckom jis patinka,kaip odeles suminkstina,drekina ax.gif http://www.beautyfor...ejus-17376.html

bigsmile.gif reiks jauciu griebt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 05 29, 10:07)
ačiū už komentarą? wub.gif  wub.gif  o jūs tapšnojote ant šlapio gelinio lako ar biškutį nuėmėte tą lipnumą? na nebandžius aš tokio ax.gif  blink.gif
aš tik magnetic bandžiau 2in1 jų pagrindą ir topą ir tamsų bordinį gelį, tai tepa lengvai, bet

Nevaliau, ant to slapio ir tapsnojau.To Magnetic as nebandzius-tai negaliu pakomentuot schmoll.gif

O va apie nagus tai nepyk,bet oi neeee, pradzioje patys nagai siaubingi, ilgis, forma, na man tokie nagai-tai neskoninumo virshune blush2.gif(itariu cia kokios jaunikles naguciai?) O pats lakavimas butu 100kart grazesnis jei nagas priaugintas butu kamofleziniu geliu ir tos prancuzo juosteles butu siauresnes thumbup.gif ir islenktos,na bet cia kaip sako pries klientu norus ne visad papriestarausi smile.gif

Birmania si karta tikrai geriau,bet da zek 3,4 isvis bus liuksihkai thumbup.gif

xeditux Griebkit,drauges vien del kvapo alps pas jumis lotuliukas.gif Tiesa, jei turit vip kortele,dar ir nuolaida butu aliejukui ir pigiau kainuotu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 29 gegužės 2013 - 10:00
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 28, 11:54)
Arctic freeze man rodos baltesnis g.gif  Bet po teisybei jei ieshkote balto lako prancuzui, nesirinkit HG, paieshkokit kitu firmu,nes pastarasis labai ispeiktas, liejas garbiniuojas,geltonuojas ir t.t biggrin.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Gal kuri patartu, koki laka geriausiai nudoti prancuzui?
Atsakyti
QUOTE(Vilija S @ 2013 05 29, 11:06)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
Gal kuri patartu, koki laka geriausiai nudoti prancuzui?

As kazkaip Orly "white tips" megstu, nor skitoms jis nepatinka nes skystokas pradzioje buna,plaukia ten, lieja biggrin.gif As kazkaip su juo susitvarkau smile.gif Kazkas cia minejo, kad Lechiat firmos kazkoks baltas geras irgi, bet to nezinau ax.gif Va cia podruzkei daryta su Orly white tips..
user posted image
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2013 05 29, 09:57]
Nevaliau, ant to slapio ir tapsnojau.To Magnetic as nebandzius-tai negaliu pakomentuot schmoll.gif

Birmania si karta tikrai geriau,bet da zek 3,4 isvis bus liuksihkai thumbup.gif

Dėkui 4u.gif dar toli gražu ,bet...viltis yra rolleyes.gif už tad ir laiko užima tiek doh.gif dar vieną ranką sau nusilakuoju šiaip ne taip ,bet jau kitą doh.gif košmaras rankos būna dreba doh.gif
kiek sluoksniu lako dedate prancūzui? turiu IBD švelnią spalvą tik nežinau kiek lakuoti geriau ? ir kaip jūs galiukus gražiai nutepliojate nelipdote lipdukų?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 05 29, 11:15)

Dėkui  4u.gif dar toli gražu ,bet...viltis yra  rolleyes.gif už tad ir laiko užima tiek  doh.gif dar vieną ranką sau nusilakuoju šiaip ne taip ,bet jau kitą  doh.gif košmaras rankos būna dreba  doh.gif
kiek sluoksniu lako dedate prancūzui? turiu IBD švelnią spalvą tik nežinau kiek lakuoti geriau ? ir kaip jūs galiukus gražiai nutepliojate nelipdote lipdukų?

Ivairiai buna 1 sluoksni dedu, buna po 2,nee jokiu lipuku nelipinu, man tragedija ten vazaliotis, tiesiog tepu balta ir su sausu teptuku istaisau linija ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 29 gegužės 2013 - 10:27