Sveikos meistrės
Vakar salone padarė gelinį lakavimą ir man labai skauda nagai, šoniukai. Šįryt pamačiau, kad puliuoja, kažin kodėl taip?
Dariau paprastai, tik permatomą gelinį lakavimą, kas nutiktų jei su paprastu laku nusilakuočiau ant viršaus ir vėl pas ją nulėkčiau kad užteptų viršutinio sluoksnio sutvirtinimui, ar neįmanoma?Gal taip negalima
QUOTE(Amelie* @ 2013 05 29, 08:08)
Sveikos meistrės
Vakar salone padarė gelinį lakavimą ir man labai skauda nagai, šoniukai. Šįryt pamačiau, kad puliuoja, kažin kodėl taip?
Dariau paprastai, tik permatomą gelinį lakavimą, kas nutiktų jei su paprastu laku nusilakuočiau ant viršaus ir vėl pas ją nulėkčiau kad užteptų viršutinio sluoksnio sutvirtinimui, ar neįmanoma?Gal taip negalima
Tai bus pazeista, ten kur puliuoja, man uztenka su dilde smarkiau praeit ties odelem,tas pats buna Manyciau kad neimanoma, nes juk kai spalva deda, ne paprasta laka lakuoja o gelini... Siaip as jau ten nebegrizciau, kad man dar kazka darytu Nebent, parodyt, puliavimus
Mergaites, koki aliejuka naudojat odelems? Ar HG vertas demesio?
Baigiu isnaudoti Cuccio is Nagavitos, bet kazkaip ispudzio jis man nepaliko...
QUOTE(xeditux @ 2013 05 29, 08:58)
Mergaites, koki aliejuka naudojat odelems? Ar HG vertas demesio?
Neturiu HG, bet siuo metu nailteko aliejuka turiu irgi nieko ispudingo,dar uzsitavarinus esu ORLY is tu ilgalaikiu laku serijos, blem jau 2 butelys, kvapas dievishkas,o ir mano mergyckom jis patinka,kaip odeles suminkstina,drekina http://www.beautyfor...ejus-17376.html
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 29, 07:52)
oo su kinietishkais rastais,grazu Neee ne stampinau cia..paemiau medziaga tinkliuka ir patapsnojau per ji lako ir tiek inga_ matini topa merginos sake turi Magnetic firmos,o siaip jis kaipo ir nebutinas, galima gi nuzulinti su bafiku ir vualia
Jurgin@ O kas ten ant to nago kur blizga keistai kleckais ?Grazu man ta metine paziuret ant kitu, o va pati sau tai kazin ar lakuociausi
Ir is vis tiesa , aciu , kad pagaliau foto kazkas imete akis paganyt
Jurgin@ O kas ten ant to nago kur blizga keistai kleckais ?Grazu man ta metine paziuret ant kitu, o va pati sau tai kazin ar lakuociausi
Ir is vis tiesa , aciu , kad pagaliau foto kazkas imete akis paganyt
ačiū už komentarą? o jūs tapšnojote ant šlapio gelinio lako ar biškutį nuėmėte tą lipnumą? na nebandžius aš tokio
ačiū reiks užsisakyti magnetic tą topą, šiaip jis geras yra ,ar gerai laiko tas topas?
aš tik magnetic bandžiau 2in1 jų pagrindą ir topą ir tamsų bordinį gelį, tai tepa lengvai, bet tirštoki jų geliai, laikymas vidutinis man jų
Papildyta:
įdėsiu vakar dienos darbelį pavasarinį su HG vėl tom mėtine ir sea spalvyte skirtingais galiukais foto su šitom spalvytėm
[quote=inga_,2013 05 29, 09:07]
ačiū už komentarą? o jūs tapšnojote ant šlapio gelinio lako ar biškutį nuėmėte tą lipnumą? na nebandžius aš tokio
ačiū reiks užsisakyti magnetic tą topą, šiaip jis geras yra ,ar gerai laiko tas topas?
aš tik magnetic bandžiau 2in1 jų pagrindą ir topą ir tamsų bordinį gelį, tai tepa lengvai, bet tirštoki jų geliai, laikymas vidutinis man jų
Papildyta:
įdėsiu vakar dienos darbelį pavasarinį su HG vėl tom mėtine ir sea spalvyte skirtingais galiukais foto su šitom spalvytėm
[/quot
kaip gražu,bet jau nagų ilgumas
aš su geliniu lakavimu paauginau nagus ir man jie mažiau skilinėja ir lūžta ir manau tai privalumas kiek jums užimdavo laiko pasidaryti sau manikiūrą + nusilakuoti nagus? ar aš čia tokia krapštukė ar kame čia reikalas nes visą tai užtrunka man 1,5val ir daugiau
čia mano dar vienas bandymas,gal kiek jau ir geriau už praitą
Papildyta:
[/quot
aš su geliniu lakavimu paauginau nagus ir man jie mažiau skilinėja ir lūžta ir manau tai privalumas kiek jums užimdavo laiko pasidaryti sau manikiūrą + nusilakuoti nagus? ar aš čia tokia krapštukė ar kame čia reikalas nes visą tai užtrunka man 1,5val ir daugiau
QUOTE(Birmania @ 2013 05 29, 11:31)
Man tai noretusi, kad i gala kiek siauretu nagutis, nes dabar kai kurie labai isplateje...
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 29, 10:29)
Neturiu HG, bet siuo metu nailteko aliejuka turiu irgi nieko ispudingo,dar uzsitavarinus esu ORLY is tu ilgalaikiu laku serijos, blem jau 2 butelys, kvapas dievishkas,o ir mano mergyckom jis patinka,kaip odeles suminkstina,drekina http://www.beautyfor...ejus-17376.html
reiks jauciu griebt
QUOTE(inga_ @ 2013 05 29, 10:07)
aš tik magnetic bandžiau 2in1 jų pagrindą ir topą ir tamsų bordinį gelį, tai tepa lengvai, bet
aš tik magnetic bandžiau 2in1 jų pagrindą ir topą ir tamsų bordinį gelį, tai tepa lengvai, bet
Nevaliau, ant to slapio ir tapsnojau.To Magnetic as nebandzius-tai negaliu pakomentuot
O va apie nagus tai nepyk,bet oi neeee, pradzioje patys nagai siaubingi, ilgis, forma, na man tokie nagai-tai neskoninumo virshune (itariu cia kokios jaunikles naguciai?) O pats lakavimas butu 100kart grazesnis jei nagas priaugintas butu kamofleziniu geliu ir tos prancuzo juosteles butu siauresnes ir islenktos,na bet cia kaip sako pries klientu norus ne visad papriestarausi
Birmania si karta tikrai geriau,bet da zek 3,4 isvis bus liuksihkai
xeditux Griebkit,drauges vien del kvapo alps pas jumis Tiesa, jei turit vip kortele,dar ir nuolaida butu aliejukui ir pigiau kainuotu
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 28, 11:54)
Arctic freeze man rodos baltesnis Bet po teisybei jei ieshkote balto lako prancuzui, nesirinkit HG, paieshkokit kitu firmu,nes pastarasis labai ispeiktas, liejas garbiniuojas,geltonuojas ir t.t
Aciu uz atsakyma
Gal kuri patartu, koki laka geriausiai nudoti prancuzui?
QUOTE(Vilija S @ 2013 05 29, 11:06)
As kazkaip Orly "white tips" megstu, nor skitoms jis nepatinka nes skystokas pradzioje buna,plaukia ten, lieja As kazkaip su juo susitvarkau Kazkas cia minejo, kad Lechiat firmos kazkoks baltas geras irgi, bet to nezinau Va cia podruzkei daryta su Orly white tips..
[quote=Jolkuce,2013 05 29, 09:57]
Nevaliau, ant to slapio ir tapsnojau.To Magnetic as nebandzius-tai negaliu pakomentuot
Dėkui dar toli gražu ,bet...viltis yra už tad ir laiko užima tiek dar vieną ranką sau nusilakuoju šiaip ne taip ,bet jau kitą košmaras rankos būna dreba
kiek sluoksniu lako dedate prancūzui? turiu IBD švelnią spalvą tik nežinau kiek lakuoti geriau ? ir kaip jūs galiukus gražiai nutepliojate nelipdote lipdukų?
Dėkui dar toli gražu ,bet...viltis yra už tad ir laiko užima tiek dar vieną ranką sau nusilakuoju šiaip ne taip ,bet jau kitą košmaras rankos būna dreba
kiek sluoksniu lako dedate prancūzui? turiu IBD švelnią spalvą tik nežinau kiek lakuoti geriau ? ir kaip jūs galiukus gražiai nutepliojate nelipdote lipdukų?
QUOTE(Birmania @ 2013 05 29, 11:15)
Ivairiai buna 1 sluoksni dedu, buna po 2,nee jokiu lipuku nelipinu, man tragedija ten vazaliotis, tiesiog tepu balta ir su sausu teptuku istaisau linija ir tiek