Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Mergaitės, ar naudojant konad štampavimo sistemą tikrai taip gražiai gaunasi ir ar reikia to spec. lako. ar galima naudot bet kokį?
http://www.konad.lt/
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 28, 16:53)
Va butent is sitos kolekcijos blogiausiai dengiasi HG lakai doh.gif Tik violetine, ryshkiai rozine ir ryshkiai melyna dengiasi gerai, kitos trys man tragedija biggrin.gif

Tai gal tada ką iš IBD pasiulysite? smile.gif man kažkaip ir seip mieliau IBD lakai nei HG smile.gif

Aš užsisakiau konad stampukus dar nebandziau, bet kiek žiūrėjau YouTube tai neatrodo labai sudetinga:) o laka naudosiu tai paprasta kur daile daro. Ir forume skaičiau, kad merginos naudoja ta laka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ing0501: 28 gegužės 2013 - 17:58
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 28, 13:54)

kaip grazu wub.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 28, 15:47)
Man tik idomu kur jusu visu nagai, ar as cia tik viena lakuojuosi unsure.gif  lens.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 05 28, 18:41)
Mergaitės, ar naudojant konad štampavimo sistemą tikrai taip gražiai gaunasi ir ar reikia to spec. lako. ar galima naudot bet kokį?
http://www.konad.lt/

Nebutina spec laku pirkti, jei sugebesit atrasti paprastus lakus,bet geros pigmentacijos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ing0501 @ 2013 05 28, 18:54)
Tai gal tada ką iš IBD pasiulysite? smile.gif man kažkaip ir seip mieliau IBD lakai nei HG smile.gif
Aš užsisakiau konad stampukus dar nebandziau, bet kiek žiūrėjau YouTube tai neatrodo labai sudetinga:) o laka naudosiu tai paprasta kur daile daro. Ir forume skaičiau, kad merginos naudoja ta laka.

Taigi iveskit i googla ir pagal paletes isirinkit ko jus norite, taip pat ir 1 puslapyje yra nuoroda i laku spalvas, paletes gyvai su foto smile.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau porą naujų lakų ir vieną tirpinamą gelį. Nusilakavau IBD SHE'S BLUSHING, pirmas mano IBD lakas, labai patiko, spalva tik atidarius buteliuką kiek nuvylė (sakiausi internetu), bet lakuojantis labai smagus ir prie įdegusių rankų tikrai dailiai atrodo (foto nebus, vis išlietos gaunasi, gėda dėti tokias..).
PROGEL ROMAN RED išbandžiau tik ant tipso, skystoka spalva, trijų sluoksnių mažiausiai reikia, bet pati spalva graži, man tokia daugiau šaltesniam laikui tinkama.
O va tirpinamas gelis tai visai negražus, gal ant kitų nagų nieko būtų, bet ant savų sunkiai įsivaizduoju.. Pats gelis nurodytas internete toks user posted image ESN DUO COLOR Traffic orange to hazel, bet gyvai tai toks rūdžių spalvos, ant tipso užlakavau tai galutinis variantas rudas gavosi, labai pigmentuota ir gerai besitepanti spalva, bet nemačiau jokio dviejų spalvų efekto (kišau po lediniu vandeniu, jokios reakcijos..), kai tuo tarpu EF SHADE COLOR ryškiai matomas efektas.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 28, 19:23)
Nebutina spec laku pirkti, jei sugebesit atrasti paprastus lakus,bet geros pigmentacijos smile.gif

O gal esat jau kokių atradusios? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 05 28, 22:12)
O gal esat jau kokių atradusios?  blush2.gif

Taip, golden rose dailei skirti superiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 05 28, 22:30)
Taip, golden rose dailei skirti superiniai  mirksiukas.gif

Ačiukas, ieškosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 28, 15:47)
Tai cia matai reikejo ne piest ,o su perejimu lengvu, isnykimu turejo but tas tinklas, bet ai, nepavykes bandymas ir tiek irnesakyk.gif  biggrin.gif Man tik idomu kur jusu visu nagai, ar as cia tik viena lakuojuosi unsure.gif  lens.gif

su kokiu čia tinkeliu darei jolkuce g.gif ax.gif čia štampavai tongue.gif mirksiukas.gif ?

na,kad ne viena būtum įdedu ir aš savo prancūzą tongue.gif tongue.gif
user posted image

Atsakyti
As ka tik NET vienos rankos nagus susitvarkiau,manyciau kitai ateis laikas-RYTOJ biggrin.gif Ruosiuosi savaitgaliui,galvoju rengtis metines spalvos palaidine ir tokios pacios spalvos bateliai tai varianta toki pasidariau smile.gif Vidurinis nagas matinis,kiti paprastai,bet kazkodel ant foto atrodo sekantis irgi matinis.
user posted image
Atsakyti
Jurgin@,

graži man ta mėtinė wub.gif wub.gif
sakykite merginos iš kur perkate matinį topą? g.gif ax.gif
ar harmony turi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 28 gegužės 2013 - 22:28
QUOTE(inga_ @ 2013 05 28, 22:59)
su kokiu čia tinkeliu darei jolkuce g.gif  ax.gif  čia štampavai tongue.gif  mirksiukas.gif ?

na,kad ne viena būtum įdedu ir aš savo prancūzą tongue.gif  tongue.gif
<a href='http://httimg689.imageshack.us/img689/5511/img1400neq.jpg%5b/img' target='_blank'></a>

bigsmile.gif oo su kinietishkais rastais,grazu smile.gif Neee ne stampinau cia..paemiau medziaga tinkliuka ir patapsnojau per ji lako ir tiek smile.gif inga_ matini topa merginos sake turi Magnetic firmos,o siaip jis kaipo ir nebutinas, galima gi nuzulinti su bafiku ir vualia biggrin.gif

Jurgin@ O kas ten ant to nago kur blizga keistai kleckais g.gif ?Grazu man ta metine paziuret ant kitu, o va pati sau tai kazin ar lakuociausi ax.gif

Ir is vis tiesa , aciu , kad pagaliau foto kazkas imete akis paganyt 4u.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 29 gegužės 2013 - 06:54