Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Birmania @ 2013 05 24, 13:01)
esu mačiusi tokias bet kaip su jom ką daryti tai jaučiu ir nemokėčiau  doh.gif dar toli gražu iki tokio meno   rolleyes.gif

dar noriu paklausti apie gelinius lakus,išbandžiau HG ,IBD ir net tą visai papigiai Gelpolich ir aišku kokybė skiriasi,nors tarp HG ir IBD skirtumo beveik nepastebėjau,o gal patarsite ką dar galėčiau iš kitų firmų pabandyti kokius lakus? Žinau kad yra tos informacijos apie tai temoje bet labai tingiu ieškotis gal kuri patars kas dar  atitiktų kokybę ir kainą iš lakų?

Tai anoks cia mokslas, tos juosteles lipnios, tai atsikerpi ir klijuoji kaip jau ismone ir vaizduote leidzia smile.gif Na dar EZflow firma gali pabandyti,ir Perfect nails va tokie is kokybes ir kainos neblogi variantai...nes laku firmu oi kiek daug....Lechiat,Artistic,Senses... - sie brangesni shiek tiek .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 24 gegužės 2013 - 12:27
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 24, 12:26)
Tai anoks cia mokslas, tos juosteles lipnios, tai atsikerpi ir klijuoji kaip jau ismone ir vaizduote leidzia smile.gif  Na dar EZflow firma gali pabandyti,ir Perfect nails va tokie is kokybes ir kainos neblogi variantai...nes laku firmu oi kiek daug....Lechiat,Artistic,Senses... - sie brangesni shiek tiek .

dėkui, tobulumui ribų nėra smile.gif tad dirbti ,dirbti ir dar kartą dirbti kad galėtum džiaugtis pati ir džiuginti kitas savo darbais smile.gif

Įkelsiu savo pirmus bandymus smile.gif labai neteiskit ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 05 24, 14:48)
dėkui, tobulumui ribų nėra smile.gif tad dirbti ,dirbti ir dar kartą dirbti kad galėtum džiaugtis pati ir džiuginti kitas savo darbais smile.gif

Įkelsiu savo pirmus bandymus smile.gif labai neteiskit  ax.gif

Koks lako pavadinimas? Neteisim, tik pakoreguosim biggrin.gif kalbomis, nes kritika padeda tobulet va kaip tik..siaip ka...na forma noris suvienodint ir prie odeliu tvarkos dideesnes lakinant ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 24, 15:55)
Koks lako pavadinimas? Neteisim, tik pakoreguosim biggrin.gif  kalbomis, nes kritika padeda tobulet va kaip tik..siaip ka...na forma noris suvienodint ir prie odeliu tvarkos dideesnes lakinant ir tiek 4u.gif

drinks_cheers.gif jo, as irgi norejau pasakyti, kad reiktu forma vienodint, nes dabar visu skirtinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 24, 13:55)
Koks lako pavadinimas? Neteisim, tik pakoreguosim biggrin.gif  kalbomis, nes kritika padeda tobulet va kaip tik..siaip ka...na forma noris suvienodint ir prie odeliu tvarkos dideesnes lakinant ir tiek 4u.gif

aciuks.gif taip tvarkos ypatingai sau kai darai truksta,nežinau kaip jums bet man kai sau laukuoju nemoku lygiai aplink odą išdažyti užlipa tie dažai ant viršaus ir nors tu ką.Kuom jūs nusivalote ir kaip tvarkingai tai padaryti bandžiau ir krapštukais ir kokiu siauru daiktu pavalyti bet taip gražiai nesigauna doh.gif
Lakas HG magnetic.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 05 24, 15:03)
aciuks.gif taip tvarkos ypatingai sau kai darai truksta,nežinau kaip jums bet man kai sau laukuoju nemoku lygiai aplink odą išdažyti užlipa tie dažai ant viršaus ir nors tu ką.Kuom jūs nusivalote ir kaip tvarkingai tai padaryti bandžiau ir krapštukais ir kokiu siauru daiktu pavalyti bet taip gražiai nesigauna  doh.gif
Lakas HG magnetic.

As visad stengiuos geriau milimetra nuo odeliu lakuoti, ir kazkaip netenka ten valyti ar kazka, bet tokiam reikalui va labai geras daiktas nagu lako korektorius yra user posted image
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 05 24, 16:03)
aciuks.gif taip tvarkos ypatingai sau kai darai truksta,nežinau kaip jums bet man kai sau laukuoju nemoku lygiai aplink odą išdažyti užlipa tie dažai ant viršaus ir nors tu ką.Kuom jūs nusivalote ir kaip tvarkingai tai padaryti bandžiau ir krapštukais ir kokiu siauru daiktu pavalyti bet taip gražiai nesigauna  doh.gif
Lakas HG magnetic.

Galiu pasakyti tik viena - praktika daro savo smile.gif Pradziai kai pradejau lakuoti, tai baisu kaip odeles ismozodavau doh.gif o dbr nereikia net nieko valyti, gaunasi viskas puikiai smile.gif Dirbti, dirbti ir dar karta dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 05 24, 14:03)
Kuom jūs nusivalote ir kaip tvarkingai tai padaryti bandžiau ir krapštukais ir kokiu siauru daiktu pavalyti bet taip gražiai nesigauna  doh.gif
Lakas HG magnetic.

Aš pradžioj valydavau gelio teptuku (pamirkytu į valiklį), bet dabar retai jau reikia valymo, kažkaip išeina be didelio broko nusilakuoti ax.gif Teisingai merginos sako, kad reikia praktikuotis 4u.gif Man kartais top'as nubėga taip nedailiai (kažkaip sugebu aš jo vis padauginti, tai nukerpu aš jį nudžiūvusi manikiūrinėm žnyplutėm biggrin.gif nes aišku nubėga jau džiovinant lempoje doh.gif )
Atsakyti
Dėkui už patarimus,"Vek žyvi,vek učis" gera patarlė smile.gif kad įdirtum gerai tam reikia daug manikiūrų ir nulakavimų padaryti tad tam reikia daug modelių, jei netyčia Vilniuje kuriai nors nebus gaila nagų hihihi.gif galite kreiptis praktikuosiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 05 21, 12:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as kazkaip ir pagalvojau kad ziurit padielkes  g.gif ju labai daug yra todel neapsigaukit ...
na pasiausimui jei naudosit 100 tai liksit be nago biggrin.gif cia turbut tas pats kas i asfalta pabruzinti biggrin.gif , as tokia naudoju dilde topo siausimui pries nuimant ... o blokelius tai 200 220 ...

Akropoly Vln yra tokia salele, kur parduoda visokius cackius plaukams ir nagams, tai as nuejau paprasiau nago pasiausimui dildes, pasakiau, kad cia ilgalaikiui lakavimui, sako 100 ar 90 duoti, sakau duokit svelnesne, sako, tada 100 bus. Parsinesiau namo, paziuriu ir doh.gif doh.gif doh.gif su tokia pabruzinus, tikrai be nago likciau unsure.gif Zodziu, apstume mane ziople blush2.gif
Atsakyti
Dar parodysiu savo pirma blyna blush2.gif Nagu paprastu laku praktiskai nesilakuodavau, tai dabar matau kiek cia kruopstumo reikia! Rankose brokas gavos, kad siek tiek pabegimu lako yra (tokiu pastorejimu prie odeliu), bet turbut del to, kad blogai apvaliau patepus pagrinda. O su kojom tai jau buvo veiksmo lotuliukas.gif reikejo irgi svelnia spalva lakuotis pirma karta, o ne tamsia... na bet nieko, kuo toliau tuo geriau bus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 05 25, 12:37)
Dar parodysiu savo pirma blyna  blush2.gif Nagu paprastu laku praktiskai nesilakuodavau, tai dabar matau kiek cia kruopstumo reikia! Rankose brokas gavos, kad siek tiek pabegimu lako yra (tokiu pastorejimu prie odeliu), bet turbut del to, kad blogai apvaliau patepus pagrinda. O su kojom tai jau buvo veiksmo  lotuliukas.gif reikejo irgi svelnia spalva lakuotis pirma karta, o ne tamsia... na bet nieko, kuo toliau tuo geriau bus  ax.gif
[i

O kokios firmos lakas cia, kaip spalva vadinasi ? rolleyes.gif
Atsakyti