Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 15, 15:19)
sausu teptuku,arba paraloniniu "paduku".

Aišku, ačiū 4u.gif Jau prisigalvojau, kad reikia su nuriebalinančiu skysčiu valyti doh.gif Taip norisi pasilengvinti nuėmimą, bandau savo darbe klaidų ieškoti..
Atsakyti
Su kokios firmos valikliu galeciau be vargo nuimti siuos gelinius lakus - Ibd,Harmony,Progel,Orly,Perfekt Nails...nes juk visu valikliu nenusipirksiu kiekvienam buteliukui vis skirtingu g.gif oi dar Jolifin gelinis yra...
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2013 04 15, 19:46)
Su kokios firmos valikliu galeciau be vargo nuimti siuos gelinius lakus - Ibd,Harmony,Progel,Orly,Perfekt Nails...nes juk visu valikliu nenusipirksiu kiekvienam buteliukui vis skirtingu  g.gif  oi dar Jolifin gelinis yra...

As naudoju Orly ir puikiai nusiima HG, IBD. PN ir orly ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 15 balandžio 2013 - 18:03
Man geriausia Harmony gelish, kiti (orly, ibd)labai issausindavo obeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 04 15, 19:12)
Man geriausia Harmony gelish, kiti (orly, ibd)labai issausindavo obeles smile.gif

drinks_cheers.gif per pelene papirkau dar pn pabandyt,bet visgi harmonio man geriausias,maziausiai istiesu sausina nagus.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 15, 20:21)
drinks_cheers.gif per pelene papirkau dar pn  pabandyt,bet visgi harmonio man geriausias,maziausiai istiesu sausina nagus.

Aciu, pabandysiu nusipirkti Harmony gelinio lako valikli.Norejau Ibd imti nes akcija viliojo...Orly valiklis visiskai nevalo Jolifin .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindiokas: 15 balandžio 2013 - 18:24
QUOTE(sindiokas @ 2013 04 15, 19:23)
Aciu, pabandysiu nusipirkti Harmony gelinio lako valikli.Norejau Ibd imti nes akcija viliojo...Orly valiklis visiskai nevalo Jolifin .

Gali buti ir ne tirpiklyje beda, o tiesiog uv lake...gal jusishkis bus vienas is tu piktuju,kuri teks dildint. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 15, 21:10)
Gali buti ir ne tirpiklyje beda, o tiesiog uv lake...gal jusishkis bus vienas is tu piktuju,kuri teks dildint. unsure.gif

Aha labai nepatogu dildinti ir nagas vistiek truputi pasizeidzia,galvojau gal kas turi tokiu laku ir patars ka naudoja,su kuo tirpina ta "piktaji Jolifin" smile.gif
Atsakyti
Gal kas atsakys 4u.gif Ar kazkuo skiriasi Harmony Ph Bond'as su zaliu uzrasu ir oranziniu? Nes nerandu aprasymu,tik skirtingose el.parduotuvese skirtingi paveiksleliai.
pvz user posted image ir user posted image O gal cia tik naujas dizainas buteliuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 15 balandžio 2013 - 21:04
tas zalias turetu but cuticle oil ne bond..
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2013 04 15, 21:11)
tas zalias turetu but  cuticle oil ne bond..

Bet ant abieju uzrasas pH BOND. Tiek dar iziuriu. Tik idomu,ar jie kazkuo skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2013 04 15, 19:29)
Bet ant abieju uzrasas pH BOND. Tiek dar iziuriu. Tik idomu,ar jie kazkuo skiriasi.

aaa tada nezinau biggrin.gif nes as tai sitoj foto nieko neiziurejau blush2.gif bet ebay radau..
Atsakyti