Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

sveikos, sakykit ar gelish foundation tas pats kas foundation base?
Atsakyti
ir dar klausimelis, ar galima vietoj nuriebalintojo naudoti alkoholi 99 proc? pas jus pirmam psl skaiciau kad nagas pasiausiamas bokeliu? ar jie visi vienodi? dabar kaip tik uzsisakineju ir galvoju ar visi ju astrumas toks pats?

nepykit kad taip isiverziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(armaliuke @ 2013 05 20, 20:58)
sveikos, sakykit ar gelish foundation tas pats kas foundation base?

QUOTE(armaliuke @ 2013 05 20, 21:38)
ir dar  klausimelis, ar galima vietoj nuriebalintojo naudoti alkoholi 99 proc? pas jus pirmam psl skaiciau kad nagas pasiausiamas bokeliu? ar jie visi vienodi? dabar kaip tik uzsisakineju ir galvoju ar visi ju astrumas toks pats?

nepykit kad taip isiverziau  4u.gif

biggrin.gif Gelish tai sutrumpintai Harmony Gelish tiesiog firmos/gamintojo pavadinimas trumpiau tariant "gelish foundation" o tas "foundation" tai yra baze arba kitaip tariant base angliskai .. tai kaip cia dabar paaiskinti, pirmu variantu minimas butent harmony gelish foundation o antru variantu kaip sakant sviestas sviestuotas smile.gif arba foundation arba base arba base cout foundation smile.gif jeigu supratot ka cia prisapaliojau, labai jau sunku nupasakoti biggrin.gif

merginos sako kad galima nuriebalinti alkoholiu bet as to nedariau todel negaliu patarti ar cia geras variantas ar nea.. as naudoju tam skirta priemone cleanser.. o blokeliu buna visokiu ...
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 05 20, 22:50)
biggrin.gif  Gelish tai sutrumpintai Harmony Gelish tiesiog firmos/gamintojo pavadinimas trumpiau tariant "gelish foundation" o tas "foundation"  tai yra baze arba kitaip tariant base angliskai .. tai kaip cia dabar paaiskinti, pirmu variantu minimas butent harmony gelish foundation o antru variantu kaip sakant sviestas sviestuotas smile.gif arba foundation arba base arba base cout foundation smile.gif jeigu supratot  ka cia prisapaliojau, labai jau sunku nupasakoti biggrin.gif

merginos sako kad galima nuriebalinti alkoholiu bet as to nedariau todel negaliu patarti ar cia geras variantas ar nea.. as naudoju tam skirta priemone cleanser.. o blokeliu buna visokiu ...

dekui uz atsakyma, na as nepazymejau ten prie antro kad yra gelish firmos, tiesiog skubejau parasyti. zodziu radau gelish fundation , man atrodo kad tas pats kas gelish fundation base. tiesiog parasyta kitaip. todel ir klausiu ar cia tas pats ar ne biggrin.gif bet jei tos pacios firmo, tai kodel ant vienu taip o ant kitu kitaip parasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(armaliuke @ 2013 05 20, 23:21)
dekui uz atsakyma, na as nepazymejau ten prie antro kad yra gelish firmos, tiesiog skubejau parasyti. zodziu radau gelish fundation , man atrodo kad tas pats kas gelish fundation base. tiesiog parasyta kitaip. todel ir klausiu ar cia tas pats ar ne biggrin.gif  bet jei tos pacios firmo, tai kodel ant vienu taip o ant kitu kitaip parasyta g.gif

nieko nesupratau biggrin.gif ant bonkutes parasyta buna "soak off base gel" mazom raidytem biggrin.gif ir didelem pilkam fone FOUNDATION GEL as nesuprantu jau to pasakymo jusu ... tiesiog nezinau kur jus ziurit kur ten tie skirtingi pavadinimai? forumuose neminim gi pilno pavadinimo vadinam tiesiog baze... o gal jus kitos firmos baze ziurit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 20 gegužės 2013 - 22:25
QUOTE(xeditux @ 2013 05 19, 21:10)
O pas tave baze HG ar IBD?

As naudoju HG baze... Cia buvo mano pirmas toks nuvalymas po strukturinio ir paskutinis lotuliukas.gif Paskui nezinau, gal taupyti removeri pradejau, bet gramdyti tenka, o gal dar koks biesas schmoll.gif Kita valyma bandysiu netaupyti, ziuresiu ar vel taip gerai nusivalys... Siaip dazniausiai grandyti reikia, kur nagas nesiliecia su pirstu. Vienoj video maciau, kad i bliuda pripila removerio, vata panardina gerai ir dar varvancia deda ant pirsto ir ta vata apsika aplinkui, tada jau apsuka folija... Su tuo palyginti as nededu removerio lotuliukas.gif Tai pabandysiu daugiau ir ziuresiu..
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 05 20, 23:25)
nieko nesupratau biggrin.gif ant bonkutes parasyta buna "soak off base gel" mazom raidytem biggrin.gif ir didelem pilkam fone FOUNDATION GEL as nesuprantu jau to pasakymo jusu ... tiesiog nezinau kur jus ziurit kur ten tie skirtingi pavadinimai? forumuose neminim gi pilno pavadinimo vadinam tiesiog baze... o gal jus kitos firmos baze ziurit?

jau kaip paraset kad gal ne ta ziuriu, pagalvojau kad nu tikrai ne zliba, ir lyg harmony gelish ziuru, bet isiziurejus pamaciau kad polish parasyta. nors buteliukas ziauriai panasus i Harmony gelish. ir kaina zyyyyymiai pigesne. o jau viska buvau susirinkus lakavimui doh.gif teko per naujo ieskoti harmony firmos, ir supratau kad jis nera toks pigus, nors vistiek labiau apsimokejo siustis nei LT pirkti blush2.gif tik Remover ir cleanser negavau. sakykit ar galima juos kazkuo kitu pakeisti? blush2.gif
ir gal galit patarti kokia dilde ar blokeli naudoti nago pasiausimui? 100?
Atsakyti
QUOTE(armaliuke @ 2013 05 20, 21:38)
ir dar  klausimelis, ar galima vietoj nuriebalintojo naudoti alkoholi 99 proc? pas jus pirmam psl skaiciau kad nagas pasiausiamas bokeliu? ar jie visi vienodi? dabar kaip tik uzsisakineju ir galvoju ar visi ju astrumas toks pats?

nepykit kad taip isiverziau  4u.gif

as naudoju spirita, viskas gerai...
Atsakyti
Kad jau kalba eina apie nuriebalinimą tai ir aš paklausiu rolleyes.gif ši procedūra atliekama po pašiaušimo? ir ar ji yra butina? aš pasidarau manikiūrą tada pašiaušiu nagą ir užtepu ph bond ir tada dedu foundation ir visą kitą kas priklauso ir dabar manau kad neteisingai darau? pakomentuokite prašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birmania: 21 gegužės 2013 - 09:05
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 21, 01:36)
Vienoj video maciau, kad i bliuda pripila removerio, vata panardina gerai ir dar varvancia deda ant pirsto ir ta vata apsika aplinkui, tada jau apsuka folija... Su tuo palyginti as nededu removerio  lotuliukas.gif  Tai pabandysiu daugiau ir ziuresiu..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(armaliuke @ 2013 05 21, 03:01)
jau kaip paraset kad gal ne ta ziuriu, pagalvojau kad nu tikrai ne zliba, ir lyg harmony gelish ziuru, bet isiziurejus pamaciau kad polish parasyta. nors buteliukas ziauriai panasus i Harmony gelish. ir kaina zyyyyymiai pigesne. o jau viska buvau susirinkus lakavimui doh.gif  teko per naujo ieskoti harmony firmos, ir supratau kad jis nera toks pigus, nors vistiek labiau apsimokejo siustis nei LT pirkti blush2.gif  tik Remover  ir cleanser negavau. sakykit ar galima juos kazkuo kitu pakeisti? blush2.gif 
ir gal galit patarti kokia dilde ar blokeli naudoti nago pasiausimui? 100?

as kazkaip ir pagalvojau kad ziurit padielkes g.gif ju labai daug yra todel neapsigaukit ...
na pasiausimui jei naudosit 100 tai liksit be nago biggrin.gif cia turbut tas pats kas i asfalta pabruzinti biggrin.gif , as tokia naudoju dilde topo siausimui pries nuimant ... o blokelius tai 200 220 ...

QUOTE(Birmania @ 2013 05 21, 10:04)
Kad jau kalba eina apie nuriebalinimą tai ir aš paklausiu  rolleyes.gif ši procedūra atliekama po pašiaušimo? ir ar ji yra butina? aš pasidarau  manikiūrą tada pašiaušiu nagą ir užtepu ph bond ir tada dedu foundation ir visą kitą kas priklauso ir dabar manau kad neteisingai darau? pakomentuokite prašau  4u.gif

si procedura atliekama po pasiausimo .. jei jau yra rasoma gamintojo rekomendacijose kad reikia valyti tai kodel sakot kad nereiktu? aisku kekvieno nagas skirtingas ir galbut vieniem pakanka tik bondo ... todel negaliu gincytis nes kas nors gali rekti po mano postu kad nebutina biggrin.gif bet as sakau kd butina nuvalyti ... ir tada bondas baze ..
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 05 21, 11:45)

si procedura atliekama po pasiausimo .. jei jau yra rasoma gamintojo rekomendacijose kad reikia valyti tai kodel sakot kad nereiktu? aisku kekvieno nagas skirtingas ir galbut vieniem pakanka tik bondo ... todel negaliu gincytis nes kas nors gali rekti po mano postu kad nebutina biggrin.gif bet as sakau kd butina nuvalyti ... ir tada bondas baze ..

Ačiū už patarimą, tai dabar paklausiu ką geriau nuriebalinimui naudoti? mačiau vienos spiritu valo kitos kitom priemonėm ?ir kokios firmos ši priemonė būtų kokybiškiausia?
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 05 21, 12:45)

Nebloga klaidele iveliau lotuliukas.gif

Del nuvalymo po pasiausimo kazkuri mergaite sake, kad nenuvalius galima grybeli pasigauti. Nezinau kuri sake ir nezinau ar cia tiesa... O del pasiausimo, as naudoju 180 ir ne blokeli, o dilde.. Taip nusivalo ir bazes likutis nuo nago..
Atsakyti