Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Packa @ 2013 05 18, 17:30)
bandziau as isplauti mini buteliuka nuo HG Good gossip doh.gif nu niekaip nepavyko, vis riebus gumbulai liejosi, viasa issiterliojau doh.gif bandziau Gelish cleansu,  spiritu ir acetonu, vistiek neissiplove.
Kur Alincia rase del pasidalinimo, tai mano butelikai buvo nuo gelinio lako Sun flover, issiplove puikai, net neliko pozymio jokio nuo spalvu, buvo isdziovinti. Lakuojant jauciasi kad yra riebalu g.gif
dabar vel galvojam viska supilti atgal i originalu buteliuka, gerai sumaisyti ir ver pilti, bet jau be svirksto biggrin.gif jau tai ir taip sugadinti lakai, reikia gi issiaiskinti kama reikalas 4u.gif

kai pradejau lakuot pati geliu, labai norejau isbandyt balta HG spalva, tai man visna nare is SM atsiunte siek tiek balto gelio perpilto i buteliuka nuo topo, tai super lakavosi, tad manau kad nuo topo buteliukai tikrai tinka 4u.gif

na ziuresim,siadien as atsipyliau ibd i hg buvusio lako buteliuka,ziuresim kas man bus:-D siaip good gosip laka beprasmishka isplaut , nes kas su blizguciu ar zeruciu,tai tik tuscias laiko gaisimas,bei gaila tiek skiedikliu,tirpikliu biggrin.gif Nesamone visishka.O va del topo buteliuku jokiu bedu ir as pastebejau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 18 gegužės 2013 - 17:24
QUOTE(adagi @ 2013 05 15, 15:09)
Sveikutės, norėjau paklausti, gal kuri namuose naudojatės tokia mini elektrine dilde nagams http://www.juneta.lt...rine-dilde-mini
Pačius nagus aš susitvarkau ir be jos, bet su odelėmis sunkiau... Pirkčiau jį tik dėl odelių apdorojimo. Gal kuri patars...  ax.gif
Ar verta?  g.gif

Ar sunku atsakyti...? verysad.gif Ar tikrai nei viena nebandėte? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adagi @ 2013 05 18, 20:49)
Ar sunku atsakyti...?  verysad.gif Ar tikrai nei viena nebandėte?  g.gif  schmoll.gif

Pinigas balon smile.gif
Atsakyti
klausimelis ax.gif

tai 12W LED lempos pakanka geliniam lakui dziovinti g.gif
nu velnio gundytoja ji man doh.gif ale taip norisi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 18 gegužės 2013 - 20:29
QUOTE(Pentarda @ 2013 05 18, 19:28)
klausimelis ax.gif

tai 12W LED lempos pakanka geliniam lakui dziovinti g.gif
nu velnio gundytoja ji man doh.gif ale taip norisi  blush2.gif

Pas mane taip raso Pro 3060 LED nail lamp (Power 7W +/- 10%), nu tai dziovina labai gerai biggrin.gif . O 12W, manau, tuo labiau rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki.nusipirkau keicianti spalva gelini laka,bet jis ne kaip lako buteliuky,bet tokioj na kaip pasakyti,mazytej kaip dezutej.Gal zinot kaip ji uztepti ant nago?Tepiau su sepeteliu placiu dailes tai nieko man nesigauna g.gif
Ir sakykit,del kokiu priezasciu lakas gelis neilgai man laiko?Geriausiu atveju savaite,ir jau pasilaupe priekis.
Atsakyti
Na ka merginos, pasigirsiu. Siandien pirma karta dariau sau prancuza, nesu patenkinta, bet gal koki n-taji kartu bus grazu smile.gif

Pagrindui naudojau IBD Goodie two - shoes o galiukam Orly balta 3 sluoksnius net.... o norisi desinej rankoj ir ketvirto....

user posted image

Ir nusprendziau, kad reikia stabdyti laku pirkima...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 19, 18:32)
Na ka merginos, pasigirsiu. Siandien pirma karta dariau sau prancuza, nesu patenkinta, bet gal koki n-taji kartu bus grazu smile.gif

Pagrindui naudojau IBD Goodie two - shoes o galiukam Orly balta 3 sluoksnius net.... o norisi desinej rankoj ir ketvirto....

Ir nusprendziau, kad reikia stabdyti laku pirkima...

Nieko dazniau lakuosi atkalsi ranka smile.gif
o va del pirkimo negarantuoju,kad pavyks,as sau tai ntaji karta sakau ir vis griesinu biggrin.gif
Siaip ziauriai faina nedidele laku kolekcija pas tamsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 19, 18:39)
Nieko dazniau lakuosi atkalsi ranka  smile.gif
o va del pirkimo negarantuoju,kad pavyks,as sau tai ntaji karta sakau ir vis griesinu biggrin.gif
Siaip ziauriai faina nedidele laku kolekcija pas tamsta 4u.gif

zinoma, kad atkalsiu ranka...
kai lakuoju sau ir keletui merginu tai sakiau gana tu laku, nors aisku noriu noriu smile.gif reikia sustot su lakais... dabar reikia tik bazes gera kaina, nes ziuriu lyg jau i pabaiga.... ir apie strukturini pagalvoju....
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 04 14, 14:18)
Cia skirta toms, kurioms kaip ir man sunkiai nusiiminejo lakavimas. Stai kaip atrode ilgalaikio nuemimas, kai naudojamas strukturinis smile.gif

user posted image

O pas tave baze HG ar IBD?
Atsakyti
Sakykit is patirties koki pagrinda ir topa geriausiai paprastam lakui naudojat?
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 05 20, 11:03)
Sakykit is patirties koki pagrinda ir topa geriausiai paprastam lakui naudojat?

Opi
Atsakyti