Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kuzia @ 2013 05 17, 18:39)
Va removeris  biggrin.gif http://www.debenhams...157131900799_-1

Kazi kaip lakai g.gif , nu ot, neja, maza tau ruron ignybt lotuliukas.gif , buvau pamirsus ta red carpet linija, tai dabar jau viena spalvyte nuziurejau. O maniau, kad spalvu pirkimo manija i pabaiga jau blink.gif .

help 4u.gif nezinau kodel bet man nerodo nuoroda ... doh.gif gal fotke parodykit to removerio ... pas mus yra sita parde o as kaip tik baigiu removeri ... isbandyciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 05 17, 23:59)
help  4u.gif  nezinau kodel bet man nerodo nuoroda ...  doh.gif  gal fotke parodykit to removerio ... pas mus yra sita parde o as kaip tik baigiu removeri ... isbandyciau  ax.gif

Prasau wink.gif http://debenhams.scene7.com/is/image/Deben...7PdpLarge$
Atsakyti
http://az312542.vo.m...ersion=16051021 sitoks? 5 eu kainuoja lyg ane? ryt pabandysiu nusipirkti
Papildyta:
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 18, 00:09)

aga aciu jau ir pati ieskojau kaip knietejo susirasti biggrin.gif ryt pasiziuresiu ar pas mus pardej yra ..
Papildyta:
nu bet lakas tai rangus ten tik 9 ml g.gif ar as klystu ..
Atsakyti
Nu man tos LED lempos kazkoks kosmosas.Ikisai keliom s ir vsio biggrin.gif bet kadangi nes taciau,as po ilgokos pertraukos darausi kolkas tik sau,klientes reikes naujas prisitraukt tai sito malonumo kolkas atsisakysiu smile.gif
Nulekiau snd i nagavita galvoju jau kad rausiu kokia ryskia spalva,bet mano mazasis kaip visad siautejo ten po visa pard tai tik viena konkretu daikta pasiemiau ir lauk,neturiu tiek pinigu,kad galeciau su juo ten tryntis lotuliukas.gif
-------------------------------------------------------------------------------------------
O jus pilstykit pilstykit lakiukus nieko nesakau.viskas ok tik siaip pasijuokiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 05 18, 00:38)
Nu man tos LED lempos kazkoks kosmosas.Ikisai keliom s ir vsio  biggrin.gif bet kadangi nes taciau,as po ilgokos pertraukos darausi kolkas tik sau,klientes reikes naujas prisitraukt tai sito malonumo kolkas atsisakysiu  smile.gif
Nulekiau snd i nagavita galvoju jau kad rausiu kokia ryskia spalva,bet mano mazasis kaip visad siautejo ten po visa pard tai tik viena konkretu daikta pasiemiau ir lauk,neturiu tiek pinigu,kad galeciau su juo ten tryntis  lotuliukas.gif
-------------------------------------------------------------------------------------------
O jus pilstykit pilstykit lakiukus nieko nesakau.viskas ok tik siaip pasijuokiam  smile.gif

Va man butent ir atrodo jeigu darai klientems, tai gali naudoti UV lempa, vis tiek kol padarai viena ranka, gali dayti kita, o kai darai sau, tai ir ziuri i lubas tas 2 minutes... PASAKA ta lempa! Nespeju ikisti, o jau galiu vel lakuoti smile.gif Zodziu - nepakeiciama! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 05 17, 22:32)
nu bet lakas tai rangus ten tik 9 ml  g.gif  ar as klystu ..

Na, kaip uz toki kieki tai nepigus unsure.gif . Bet gal geras?
Papildyta:
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 17, 23:10)
Va man butent ir atrodo jeigu darai klientems, tai gali naudoti UV lempa, vis tiek kol padarai viena ranka, gali dayti kita, o kai darai sau, tai ir ziuri i lubas tas 2 minutes... PASAKA ta lempa! Nespeju ikisti, o jau galiu vel lakuoti smile.gif Zodziu - nepakeiciama!  wub.gif

O nebuvo kokios insrukcijos ar rekomendacijos pridetos kiek ka laikyt lempoj?
Gal reik ir man nors karta pamegint trumpiau laikyt lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 05 18, 11:51)
Na, kaip uz toki kieki tai nepigus unsure.gif . Bet gal geras?
Papildyta:

O nebuvo kokios insrukcijos ar rekomendacijos pridetos kiek ka laikyt lempoj?
Gal reik ir man nors karta pamegint trumpiau laikyt lotuliukas.gif  blush2.gif

Taip, buvo, bet ten pardavejo rekomendacijos, ant lempos nera. Tikrai nereikia ilgiau laikyti wink.gif Nebent pas jus lempa kitokia... Bet pabandykit ir zinosit smile.gif Lempa netenka esmes, jeigu vis tiek reikia ilgai laikyti..
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 18, 12:16)
Taip, buvo, bet ten pardavejo rekomendacijos, ant lempos nera. Tikrai nereikia ilgiau laikyti wink.gif Nebent pas jus lempa kitokia... Bet pabandykit ir zinosit smile.gif Lempa netenka esmes, jeigu vis tiek reikia ilgai laikyti..

o kiek lt isejo lempa?
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 18, 10:16)

Pas mane lempa tai kitokia, bet va mintis kilo paeksperimentuot rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 18, 12:25)
o kiek lt isejo lempa?

As gyvenu UK, tai nezinau kiek gautusi LT.. Bet jos kaina svyruoja nuo 50 iki 70 svaru, priklausomai nuo pardavejo... O ar siuncia jie i LT net nezinau..
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2013 05 18, 00:44)
Aš irgi Papaya princess iš rankų nepaleidžiu  blush2.gif  Baigiu buteliuką sulakuoti  doh.gif  Tik kur reiks kišti stebuklingasias HG pavasarines spalvas - va kur klausimas  g.gif

ar as nemoku ieskoti,ar salonpro neturi tos papaya spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 17, 09:50)
OO labai idomu tokia patirti skaityti unsure.gif  As Isiploviau buteliukus(bet buvusius harmony tik jau baigtas spalvas) su atsisiustu skiedikliu kuris netiko laku skiedimui pasirodo, nors paskirtis tokia parasyta, o poto dar skalavau su harmonio nuemeju, dabar laikau atidaryta dziovinu....Nes ir noriu pasidalinti spalva, na idomu kaip man pavyks g.gif Kad su aliejum migdoliniu papauole  tai faktas , kad cia klaida iskart....

bandziau as isplauti mini buteliuka nuo HG Good gossip doh.gif nu niekaip nepavyko, vis riebus gumbulai liejosi, viasa issiterliojau doh.gif bandziau Gelish cleansu, spiritu ir acetonu, vistiek neissiplove.
Kur Alincia rase del pasidalinimo, tai mano butelikai buvo nuo gelinio lako Sun flover, issiplove puikai, net neliko pozymio jokio nuo spalvu, buvo isdziovinti. Lakuojant jauciasi kad yra riebalu g.gif
dabar vel galvojam viska supilti atgal i originalu buteliuka, gerai sumaisyti ir ver pilti, bet jau be svirksto biggrin.gif jau tai ir taip sugadinti lakai, reikia gi issiaiskinti kama reikalas 4u.gif
QUOTE(Kuzia @ 2013 05 17, 11:40)
Man tai buvo kile minciu i koki pabaigtos bazes ar topo buteliuka pilt, bet kad kai dalintis nelabai yr su kuom, tai ir nemeginu terliuzytis lotuliukas.gif

kai pradejau lakuot pati geliu, labai norejau isbandyt balta HG spalva, tai man visna nare is SM atsiunte siek tiek balto gelio perpilto i buteliuka nuo topo, tai super lakavosi, tad manau kad nuo topo buteliukai tikrai tinka 4u.gif
Atsakyti