Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(_swaja_ @ 2013 05 17, 12:29)
paaiskinkit man tundrai biggrin.gif kodel sitame video strukturini tepa tiesiai ant nago, nededa foundation? ir ar man pasigirdo, kad ju abieju sudetis tokia pat?  g.gif  as angliskai nelabai kertu, bet kiek supratau, tiek biggrin.gif
http://www.youtube.c...p;v=nuWYl6j3_1s

butent. ji sake, kad sudetis siu abieju lygiai tokia pat, ir kad strukturinis gelis kainuoja pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 05 17, 12:34)
butent. ji sake, kad sudetis siu abieju lygiai tokia pat, ir kad strukturinis gelis kainuoja pigiau.

nu reiks paziuret darbe ta ju sudeti smile.gif mausiu neuzilgo i darba, nes smalsumas mane nuzudys biggrin.gif
Atsakyti
na komponentai tokie patys surasyti ir ant top it off:) i visu spalvu sudeti man atrodo irgi tie patys ieina ir dalis kitu (sunku iskaityti)
bet kadangi surasyti tik komponentai be procentines dalies negalima sakyt kad jie tinka viskam...cia pvz kaip sudetis - kiausinis, pienas, miltai)...bet manau jausi skirtuma pyragu kur ideta 50gr cukraus ir 1 kiausinis o kur 3kiausiniai ir 200gr cukraus:)

QUOTE(_swaja_ @ 2013 05 17, 14:29)
paaiskinkit man tundrai biggrin.gif kodel sitame video strukturini tepa tiesiai ant nago, nededa foundation? ir ar man pasigirdo, kad ju abieju sudetis tokia pat?  g.gif  as angliskai nelabai kertu, bet kiek supratau, tiek biggrin.gif
http://www.youtube.c...p;v=nuWYl6j3_1s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 17 gegužės 2013 - 12:45
QUOTE(neja @ 2013 05 17, 12:41)
na komponentai tokie patys surasyti ir ant top it off:) i visu spalvu sudeti man atrodo irgi tie patys ieina ir dalis kitu (sunku iskaityti)
bet kadangi surasyti tik komponentai be procentines dalies negalima sakyt kad jie tinka viskam...cia pvz kaip sudetis - kiausinis, pienas, miltai)...bet manau jausi skirtuma pyragu kur ideta 50gr cukraus ir 1 kiausinis o kur 3kiausiniai ir 200gr cukraus:)

aha, tikriausiai raip ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_swaja_ @ 2013 05 17, 13:57)
aha, tikriausiai raip ir yra smile.gif

Jauta tema rasiau FB, bet imetu ir cia, gal kas nematet wink.gif

Nesamone tam video sneka.. daug kas neatitinka.. Jau minejot kad foundation tepa vietoj topo, antra, LED lempoj laiko minute, kai instrukcijoje ant buteliuko strukturinio raso kad tik 30sec reikia,o trecia, sudetis ne tokia pati. Specialiai nuejau patikrinti ir strukturiniam dar yra papildomai Isobornyl Methacrylate ideta. Jau vien is nesuprantamu zodziu panasu, kad acrilo kazkas dedamas, kuris ir sutvirtina matyt..

Gal galetumete kas nors imesti ebay nuoroda koki alkoholi naudojat valymui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 17 gegužės 2013 - 14:49
aga, per skubejima as ji praleidau:) turbut jis ir to melsvumo priduoda.

na man ta knieti isbandyt sita http://www.debenhams...157131900699_-1
removeri irgi:)
forumuose raso , kad red carpet manicure yra HG dukterine imone
Na kad tas pats asmuo tiems geliams formule kure tai tikrai.

QUOTE(DiStyle @ 2013 05 17, 16:22)
Jauta tema rasiau FB, bet imetu ir cia, gal kas nematet wink.gif

Nesamone tam video sneka.. daug kas neatitinka.. Jau minejot kad foundation tepa vietoj topo, antra, LED lempoj laiko minute, kai instrukcijoje ant buteliuko strukturinio raso kad tik 30sec reikia,o trecia, sudetis ne tokia pati. Specialiai nuejau patikrinti ir strukturiniam dar yra papildomai Isobornyl Methacrylate ideta. Jau vien is nesuprantamu zodziu panasu, kad acrilo kazkas dedamas, kuris ir sutvirtina matyt..

Gal galetumete kas nors imesti ebay nuoroda koki alkoholi naudojat valymui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 17 gegužės 2013 - 15:21
QUOTE(neja @ 2013 05 17, 16:16)
aga, per skubejima as ji praleidau:) turbut jis ir to melsvumo priduoda.

na man ta knieti isbandyt sita http://www.debenhams...157131900699_-1
removeri irgi:)
forumuose  raso , kad red carpet manicure yra HG dukterine imone
Na kad tas pats asmuo tiems geliams formule kure tai tikrai.

Melsvumui (violetinumui) dar vienas yra sudetyje - violet 2.

Pigus tas removeris visai... Gal reiks isbandyti g.gif

Pasirodo cia cleaneris smile.gif Removeris 120ml eBay 11 svaru su siuntimu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 17 gegužės 2013 - 15:45
bet topas ir foundation jo neturi arba nesimato to violetinumo:)

jo maciau ta kaina ebay:) is debenghams gaunas pigiau grybo, yra gi ir jis.

QUOTE(DiStyle @ 2013 05 17, 17:42)
Melsvumui (violetinumui) dar vienas yra sudetyje - violet 2.

Pigus tas removeris visai... Gal reiks isbandyti  g.gif

Pasirodo cia cleaneris smile.gif Removeris 120ml eBay 11 svaru su siuntimu  doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 17 gegužės 2013 - 16:37
QUOTE(neja @ 2013 05 17, 15:17)

Va removeris biggrin.gif http://www.debenhams...157131900799_-1

Kazi kaip lakai g.gif , nu ot, neja, maza tau ruron ignybt lotuliukas.gif , buvau pamirsus ta red carpet linija, tai dabar jau viena spalvyte nuziurejau. O maniau, kad spalvu pirkimo manija i pabaiga jau blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 05 17, 17:17)

Jo jo, neturi, nes tik strukturiniam jis yra, tad nuo foundation skiriasi net dviem sudedamosiom dalim, tad tas video isvis pieva man kazkokia bigsmile.gif

Negana to, kad kaina maza, tai dar ir siuntimas nemokamas thumbup.gif drinks_cheers.gif

Vakar pagaliau isbandziau savo naujaja LED lempa, tai atsidziaugti negaliu smile.gif vienai rankai 8 sluoksnius nusilakavau per 20 min! thumbup.gif Jau lempa atsipirko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 17, 21:36)
Jo jo, neturi, nes tik strukturiniam jis yra, tad nuo foundation skiriasi net dviem sudedamosiom dalim, tad tas video isvis pieva man kazkokia  bigsmile.gif

Negana to, kad kaina maza, tai dar ir siuntimas nemokamas  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Vakar pagaliau isbandziau savo naujaja LED lempa, tai atsidziaugti negaliu smile.gif vienai rankai 8 sluoksnius nusilakavau per 20 min!  thumbup.gif  Jau lempa atsipirko  lotuliukas.gif

kokia vistik issirinkot?
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2013 05 17, 21:41)
kokia vistik issirinkot?

Va tokia: http://i.ebayimg.com...UkNg~~60_12.JPG ... Esme buvo, kad isdziovintu laka per 30sec, o ne kaip kitos, kad nuo 30 iki 60 sec - taip kad 1000% patenkinta - baze laikiau 10sec, o strukturini, lakus ir topa po 30 sec wink.gif

Dar nebandziau savo Bluesky laku, bet tikekimes dziovins taip pat gerai kaip IBD smile.gif
Atsakyti