Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kuzia @ 2013 05 17, 11:15)
Ar negaletumet parasyt konkreciai koks unsure.gif . Kaip tik esu nusiziurejus viena skiedikli unsure.gif

GEL II soak off gel polish thinner, nepirkit iskart sakau smile.gif Ir isvis po tokios patirties savo tirstas spalvas tik su kt lakais skiedziu dabar arba topu,ar strukturiniu,nes skiest tai jis skiedzia, bet po skiedimo man lakas tiesiog lempoje pilnai neishdziuvo, laikiau ir min ir 2 ir 4 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 gegužės 2013 - 10:19
niu lauksime daugiau komentaru apie pasidalinima smile.gif

Nes irgi nupirkau mazu buteliuku juos ketinu nudazyti kad nebutu skaidrus ( tiksliau nupurksiu automobiliniais dazais. ir galvoju pasidalinti tiesiog pilant i nauja buteliuka.
Bet jei darosi toki dalykai tai gal neverta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2013 05 17, 11:20)
niu lauksime daugiau komentaru apie pasidalinima smile.gif

Nes irgi nupirkau mazu buteliuku juos ketinu nudazyti kad nebutu skaidrus ( tiksliau nupurksiu automobiliniais dazais. ir galvoju pasidalinti tiesiog pilant i nauja buteliuka.
Bet jei darosi toki dalykai tai gal neverta sad.gif

As sakyciau reik daugiau va patirties ir meginimu smile.gif Nes pvz as kai baiginejas lakas, perku toki pat tarkim ania, ir is seno buteliuko tuos kelis lashus visad supilu i nauja...ir ka - viskas gi puiku,nieko blogo neatsitinka lakams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 05 16, 23:07)
Sveikos merginos,

Sugalvojau, kad ir man, man prireike lakuotis paciai nagus ilgalaikiu laku  ax.gif

Ar galit pasakyti kodel Harmony lakas dvigubai brangesnis uz Gelpolish ?

Tada dar klausimas del spalvu, jei pasirinkciau Gel polish laka, noreciau spalvos tokios kaip turi Harmony (cherry berry). Gal kas nors papasakotu kur tu paleciu paziuret ?  blush2.gif  4u.gif

Kvailai cia turbut priklausiau, bet vistiek lauksiu pagalbos  bigsmile.gif

Harmony Gelish ir Gelpolish taip pat kaip Nike ir Nice arba Adidas ir Abibas, atrodo taip pat, o kokybe kaip diena ir naktis, del to ir kaina dviguba
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 17, 09:18)
GEL II soak off gel polish thinner, nepirkit iskart sakau smile.gif Ir isvis po tokios patirties savo tirstas spalvas tik su kt lakais skiedziu dabar arba topu,ar strukturiniu,nes skiest tai jis skiedzia, bet po skiedimo man lakas tiesiog lempoje pilnai neishdziuvo, laikiau ir min ir 2 ir 4 doh.gif

Ne toks? http://www.ebay.co.u...d=p5197.c0.m619

Niekas sio nebandet?
Atsakyti

Geriau atsiskies reikiama lakavimui kieki topu

QUOTE(Kuzia @ 2013 05 17, 12:15)
Ar negaletumet parasyt konkreciai koks unsure.gif . Kaip tik esu nusiziurejus viena skiedikli unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 05 17, 11:32)

Ne nesitas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(neja @ 2013 05 17, 11:33)
Geriau atsiskies reikiama lakavimui kieki  topu

drinks_cheers.gif Tik va tada pastebejau bishke sunkiau nusiima lakas, todel pasemiau sikart skaidria spalvyte tam reikalui,tikiuos su ja praskiedus nusiimines lengviau smile.gif
Atsakyti
Traukiau svirkstu be adatos, su ja matyt be sansu butu biggrin.gif
Del spirito tada gali buti tas pats sss, nu bandysiu tada " metadom tyka"
As buteliukus apsisukus juoda nepermatoma izoliacija
Issiplausiu buteliuka paprastu acetonu statybiniu, vyras turi garaze ir tada hg remooveriu
Einu baiginet suknyte, gal darbo metu dar kokiu ideju kils smile.gif
O kait tau Jolkuce pilant is buteliuko i buteliuka, uztenka to kaklelio plocio, kad neprapilt?
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 05 17, 12:24)
Traukiau svirkstu be adatos, su ja matyt be sansu butu  biggrin.gif
Del spirito tada gali buti tas pats sss, nu bandysiu tada " metadom tyka"
As buteliukus apsisukus juoda nepermatoma izoliacija
Issiplausiu buteliuka paprastu acetonu statybiniu, vyras turi garaze ir tada hg remooveriu
Einu baiginet suknyte, gal darbo metu dar kokiu ideju kils  smile.gif
O kait tau Jolkuce pilant is buteliuko i buteliuka,  uztenka to kaklelio plocio, kad neprapilt?

Nus taigi is leto po biskeli ir normaliai pilstosi smile.gif

Jurgin@ O tai ka daugiau veikt? biggrin.gif reik suktis is padeties lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai buvo kile minciu i koki pabaigtos bazes ar topo buteliuka pilt, bet kad kai dalintis nelabai yr su kuom, tai ir nemeginu terliuzytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Gyvenciau Amerikoj, mokeciau uz ibd 8 lt, o uz hg 15 lt, tai matyt tokiais dalykais neuzsiimineciau tongue.gif. Ale kai padaugini is 3, tai ir makliavoji, tas retas spalvas, kuriu tik keletui kartui ir tereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
paaiskinkit man tundrai biggrin.gif kodel sitame video strukturini tepa tiesiai ant nago, nededa foundation? ir ar man pasigirdo, kad ju abieju sudetis tokia pat? g.gif as angliskai nelabai kertu, bet kiek supratau, tiek biggrin.gif
http://www.youtube.c...p;v=nuWYl6j3_1s
Atsakyti