Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(_swaja_ @ 2013 05 17, 09:16)
Harmony lakai yra vieni geriausiu, todel kaina ju yra didesne, nei kitu. ta pavadinima kuri pasakei tu ( antruju laku )  as nezinau, todel negaliu pasakyt kas jie ir kaip lakuojasi, kiek laiko. patarciau pirkt geru firmu lakus, nes jie garantuotai laikys. o su kitais daug vargsi ir pinigus ismesi kaip i bala  smile.gif

aciu, supratau. Ar galima pasitiketi ir pirkti Harmony lakus is interneto, kur merginos raso, kad siusti is JAV, kaina apie 40-50lt ? Dar klausimas del lempos, vienos yra tokios didesnes, kur telpa ranka, kitos per pus siauresnes, kur tilptu tik nagiukai. Ar abejos tinka ?
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 05 16, 23:07)
Sveikos merginos,

Sugalvojau, kad ir man, man prireike lakuotis paciai nagus ilgalaikiu laku  ax.gif

Ar galit pasakyti kodel Harmony lakas dvigubai brangesnis uz Gelpolish ?

Tada dar klausimas del spalvu, jei pasirinkciau Gel polish laka, noreciau spalvos tokios kaip turi Harmony (cherry berry). Gal kas nors papasakotu kur tu paleciu paziuret ?  blush2.gif  4u.gif

Kvailai cia turbut priklausiau, bet vistiek lauksiu pagalbos  bigsmile.gif

Harmony Gelish ir Gelpolish taip pat kaip Nike ir Nice arba Adidas ir Abibas, atrodo taip pat, o kokybe kaip diena ir naktis, del to ir kaina dviguba
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 05 17, 07:40)
Kaip suprantu cia visos "ziauriai apsisvetusios" tai  tema bergzdziai sukurta, nes paklausi kazko ir liksi durnas... doh.gif

Nereaguokite taip jautriai 4u.gif Tiesiog akivaizdu, kad mažai skaitėte šią temą, merginos labai daug palyginimų sakė, kuo pranašesni vieni ar kiti gamintojai, ir tikrai ne karta buvo akcentuota, kad geriau nepirkti pigiausių variantų, tokių kaip Jūs rašot dvigubai pigesnių už Harmony Gelish, nes pinigai bus išmesti į balą. Tad neširskite, jei kažkas kandžiai sureaguoja į Jūsų post'ą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 05 17, 10:01)
Nereaguokite taip jautriai 4u.gif Tiesiog akivaizdu, kad mažai skaitėte šią temą, merginos labai daug palyginimų sakė, kuo pranašesni vieni ar kiti gamintojai, ir tikrai ne karta buvo akcentuota, kad geriau nepirkti pigiausių variantų, tokių kaip Jūs rašot dvigubai pigesnių už Harmony Gelish, nes pinigai bus išmesti į balą. Tad neširskite, jei kažkas kandžiai sureaguoja į Jūsų post'ą 4u.gif

Aj biski supykau, bet ka cia...ner ko nervuotis del nieku blush2.gif zinot, kai kurioje nors srityje neturi patirties ir ziniu, ieskai ir klausi, tai nemalonu kazkaip, kai taip atsauna, lyg kvaila butum smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 05 17, 08:41)
aciu, supratau. Ar galima pasitiketi ir pirkti Harmony lakus is interneto, kur merginos raso, kad siusti is JAV, kaina apie 40-50lt ? Dar klausimas del lempos, vienos yra tokios didesnes, kur telpa ranka, kitos per pus siauresnes, kur tilptu tik nagiukai. Ar abejos tinka ?

Taip galima pasitikėti, jei akivaizdu, kad buteliukai nėra padirbti 4u.gif
Svarbiausia, kad UV lempa būtų 36W, t.y. įeitų 4 lemputės po 9W (LED spėju nepirksite, nes ji gerokai brangesnė). Dėl dydžių tai jau Jums rinktis, aš pvz mėgstu sukišti abi rankas vienu metu, tai pirkau didesnę, kad nereikėtų man kaišioti po kelis pirštus.
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2013 05 17, 09:46)
Harmony Gelish ir Gelpolish taip pat kaip Nike ir Nice arba Adidas ir Abibas, atrodo taip pat, o kokybe kaip diena ir naktis, del to ir kaina dviguba

O tuos Harmony, kur internete pardavineja perkate ar tik is parduotuviu geriau ? blush2.gif
Papildyta:
Aciu labai, kol kas klausimai baigesi smile.gif prasides, kai pradesiu lakuoti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 05 17, 09:08)
O tuos Harmony, kur internete pardavineja perkate ar tik is parduotuviu geriau ?  blush2.gif

Žiūrėkite pagal kainą 4u.gif Pvz aš buvau apakus, kai Medinėse šukose pamačiau, kad Harmony Gelish buteliukas kainuoja 70 litų blink.gif Yra patikimų elektroninių parduotuvių, iš kurių galite pirkti, bet aš esu pirkusi ir iš SM, tikrai niekas neapgavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 16, 11:33)
Vakarykstis torciukas biggrin.gif

Oi na na neee wub.gif Kaip man dabar tiktu mirksiukas.gif
Papasakosiu laku dalybu istorija. Dalinomes su Packa IBD Papaya, bei EF Tiffany, Blue Topaz, Taffy Treat
Savo buteliukus nuo paprstu laku (stiklinius) isploviau BUK lako nuemeju su migdolu aliejumi !!! doh.gif doh.gif doh.gif
Packa atsiveze nuo geliniu laku juodus nedidukus, isplautus grynu spiritu
Turejau naujutelaicius svirkstus. Gavosi, kad kiekvienai po 2 originaliose ir po 2 atpiltose buteliukose lakiukai
Mano atpiltas IBD ir EZ Taffy. Lakavau draugei sekmadieni IBD ir sakes. Ismeta riebiom demem, t.y gaunasi spalvos salele, o aplink aliejaus jura, perbrauki - vel gerai, tik baigi braukt - is kart plemai unsure.gif Nu pagalvojau, kad cia nuo mano migdolu aliejaus likuciu
Atkankinau taip 4 sluoksnius, tada 2 topo ir neliko duobyciu
O su EF Taffy dar blogiau, nes gaunasi efektas tos ""gyvates odos"" tik su duobelem po uzkepimo
Bet pasirodo, kad pas Packa ta pati beda su atpiltomis. Ir pas ja spiritu valyta, jokio aliejuko
Gal kas pametes ideju, kodel taip atsitiko?
As manau, kad traukiant svirkstu, prisitrauke tik kazkokia pavirsine, lengvesne mase, nei spalvos pigmentas. Nors ir plakiau ir kai traukiau, puikiai viskas atrode g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 05 17, 10:42)
Oi na na neee  wub.gif  Kaip man dabar tiktu  mirksiukas.gif
Papasakosiu laku dalybu istorija. Dalinomes su Packa IBD Papaya, bei EF Tiffany, Blue Topaz, Taffy Treat
Savo buteliukus nuo paprstu laku (stiklinius) isploviau BUK lako nuemeju su migdolu aliejumi !!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Packa atsiveze nuo geliniu laku juodus nedidukus, isplautus grynu spiritu
Turejau naujutelaicius svirkstus. Gavosi, kad kiekvienai po 2 originaliose ir po 2 atpiltose buteliukose lakiukai
Mano atpiltas IBD ir EZ Taffy. Lakavau draugei sekmadieni IBD ir sakes. Ismeta riebiom demem, t.y gaunasi spalvos salele, o aplink aliejaus jura, perbrauki - vel gerai, tik baigi braukt - is kart plemai  unsure.gif  Nu pagalvojau, kad cia nuo mano migdolu aliejaus likuciu
Atkankinau taip 4 sluoksnius, tada 2 topo ir neliko duobyciu
O su EF Taffy dar blogiau, nes gaunasi efektas tos ""gyvates odos"" tik su duobelem po uzkepimo
Bet pasirodo, kad pas Packa ta pati beda su atpiltomis. Ir pas ja spiritu valyta, jokio aliejuko
Gal kas pametes ideju, kodel taip atsitiko?
As manau, kad traukiant svirkstu, prisitrauke tik kazkokia pavirsine, lengvesne mase, nei spalvos pigmentas. Nors ir plakiau ir kai traukiau, puikiai viskas atrode  g.gif

OO labai idomu tokia patirti skaityti unsure.gif As Isiploviau buteliukus(bet buvusius harmony tik jau baigtas spalvas) su atsisiustu skiedikliu kuris netiko laku skiedimui pasirodo, nors paskirtis tokia parasyta, o poto dar skalavau su harmonio nuemeju, dabar laikau atidaryta dziovinu....Nes ir noriu pasidalinti spalva, na idomu kaip man pavyks g.gif Kad su aliejum migdoliniu papauole tai faktas , kad cia klaida iskart....
Atsakyti
Tai savo klaida as jau lakuojant supratau. Bet kodel pas Packa ta pati beda? Juk grynas spiritas, be jokiu priedu ir buteliukai nuo geliuku
As darysiu dar eksperimenta kitaip. Perpilsiu laka tiesiai i buteliuka, be svirksto (tokiu budu tik nepadalinsi per puse lygiai) ir pataikyt i skylute , kad neprabegtu doh.gif
Dar pabandysiu ir antra varianta, tai svirkstu trauksiu EF ir uzpilsiu ant folijos, nuo jos ir palakuosiu nagucius, tada matysiu, ar tikrai traukiasi tik ta skystoji dalis
Prasysiu vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 05 17, 10:55)
Tai savo klaida as jau lakuojant supratau. Bet kodel pas Packa ta pati beda? Juk grynas spiritas, be jokiu priedu ir buteliukai nuo geliuku
As darysiu dar eksperimenta kitaip. Perpilsiu laka tiesiai i buteliuka, be svirksto (tokiu budu tik nepadalinsi per puse lygiai) ir pataikyt i skylute , kad neprabegtu  doh.gif
Dar pabandysiu ir antra varianta, tai svirkstu trauksiu EF ir uzpilsiu ant folijos, nuo jos ir palakuosiu nagucius, tada matysiu, ar tikrai traukiasi tik ta skystoji dalis
Prasysiu vakare  mirksiukas.gif

Zinok as kai cia isgyre, kad galima spiritu visa ta reikala ten skiest ir t.t , pabandziau bet.........man iskart nepatiko, kad ant folijos nuo spirito lakas labai keistai gabaliukais pasiskirste, kaip tu va pasakoji lyg pigmentas sau, poto ismaisiau stipriau ir nieko, bet va sitas pastebejimas iskart mane atbaide nuo minties kazka su lakais daryti spirito pagalba schmoll.gif Nus labai lauksiu vagaro bigsmile.gif o jus per shprico adata siurbet? unsure.gif ar nueme ta adata su nosim svirksto? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 17, 08:50)
atsisiustu skiedikliu kuris netiko laku skiedimui pasirodo, nors paskirtis tokia parasyta

Ar negaletumet parasyt konkreciai koks unsure.gif . Kaip tik esu nusiziurejus viena skiedikli unsure.gif
Atsakyti