Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ritukas1 @ 2013 05 16, 08:34)
na man kaip su kokiom spalvom, bet nauja baze pasmane ir naujos spalvos daugiausia- ibd ir hg, na bet jei anksciau iki 30min nuemimas buvo, o ibd isvis super nusiimdavo... zodziu nesuprantu kas vyksta...

pas mane tai toks variantas. Turėjau tą IBD just gel polish "Mango mischief", tai man ji nu žiauriai sunkiai nusiimdavo, o topas ir bazė pas mane būdavo NSI, removeris HG. Nors kitų firmų spalvos labai lengvai nusiimdavo, traukiant folija su visa spalva nueidavo, jokių gramdymų nereikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 16, 10:33)
Vakarykstis torciukas biggrin.gif PN 6.8 lyg ir nes nusitrynes nr,HG "All Dahlia-ed up", Sellac "rose bud" kniedes ir birus blizgis smile.gif
user posted image

o kodėl ta HG spalva tokia morkava atrodo? aš ją turiu, tai man ji vos ne bordo ant nagų atrodė g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Norejau paklausti, jei nagai luzineja (du mazi vaikai namie, pastoviai tvarkau, plaunu ir vis uzkliunu kur biggrin.gif ), nulakuoti gal butu tvirtesni? Mastau ar verta pradeti visa sita, noretusi isbandyti, sakau gal pradeti pirktis, bet jei nuolat skirtingo ilgio nagai bus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 05 16, 15:05)
Sveikos smile.gif

Norejau paklausti, jei nagai luzineja (du mazi vaikai namie, pastoviai tvarkau, plaunu ir vis uzkliunu kur biggrin.gif ), nulakuoti gal butu tvirtesni? Mastau ar verta pradeti visa sita, noretusi isbandyti, sakau gal pradeti pirktis, bet jei nuolat skirtingo ilgio nagai bus.. doh.gif

patarciau nueiti i salona pasidaryti viena karta ir ziureti ar padeda ar nea ... 4u.gif o tada jau galima bus viska pirktis ..
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 05 16, 14:05)
Sveikos smile.gif

Tai jei nulūžo, reikia susitrumpinti visus iki vienodo ilgio, tuomet normaliai atrodys ax.gif Asmeniškai man labai tinka toks lakavimas, šiuo metu kaip ir nusiauginu nagus, pažeistus gelio nuėmimo dilde, tai užsidedu tik pagrindą ir topą, auga sau be didesnių vargų. O kai bandžiau "plikus" augintis, tai siaubas kas dėjosi, trupėjo, lūžinėjo iki gyvnagio, labai nemalonus jausmas.. Bet šiaip jei nesat bandžiusi, tai geriau pirmą kartą pabandyti pas manikiūrininkę susitvarkyti, nes pačiai susipirkus gali ir nepatikti, o pinigėliai jau bus investuoti 4u.gif
Atsakyti
O gal galit parekomenduoti kur Vilniuj daro gerai? Ir ar galesiu paskui pati nusivalyti be kazkokiu spec priemoniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 05 16, 15:05)
pas mane tai toks variantas. Turėjau tą IBD just gel polish "Mango mischief", tai man ji nu žiauriai sunkiai nusiimdavo, o topas ir bazė pas mane būdavo NSI, removeris HG. Nors kitų firmų spalvos labai lengvai nusiimdavo, traukiant folija su visa spalva nueidavo, jokių gramdymų nereikia  4u.gif
Papildyta:
o kodėl ta HG spalva tokia morkava atrodo? aš ją turiu, tai man ji vos ne bordo ant nagų atrodė  g.gif

ai mano fotikas gryba pjauna...bet kad ji tikrai nebordo unsure.gif o apsoliut ryyyyyshki rozine tokia tamsesne aishku nei barbines tos buna smile.gif
Atsakyti
Na stai pabandziau nusiimti viena naga su HG nuemeju. Gal kiek ir geriau, bet vis tiek labai daug koses schmoll.gif
Ir dar vienas pastebejimas del IBD Road to Paris - ji blunka unsure.gif kur buvau savaitgali nusilakavusi ir kur siandien nusilakavau atrodo kaip 2 skirtingos spalvos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 16 gegužės 2013 - 16:30
Sveikos merginos,

Sugalvojau, kad ir man, man prireike lakuotis paciai nagus ilgalaikiu laku ax.gif

Ar galit pasakyti kodel Harmony lakas dvigubai brangesnis uz Gelpolish ?

Tada dar klausimas del spalvu, jei pasirinkciau Gel polish laka, noreciau spalvos tokios kaip turi Harmony (cherry berry). Gal kas nors papasakotu kur tu paleciu paziuret ? blush2.gif 4u.gif

Kvailai cia turbut priklausiau, bet vistiek lauksiu pagalbos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 05 16, 23:07)
Sveikos merginos,

Sugalvojau, kad ir man, man prireike lakuotis paciai nagus ilgalaikiu laku  ax.gif

Tada dar klausimas del spalvu, jei pasirinkciau Gel polish laka, noreciau spalvos tokios kaip turi Harmony (cherry berry). Gal kas nors papasakotu kur tu paleciu paziuret ?  blush2.gif  4u.gif

Kvailai cia turbut priklausiau, bet vistiek lauksiu pagalbos  bigsmile.gif

Pasiruosiau atsakyti, bet net nesugalvoju ka parasyti... Kodel Harmony lakas brangesnis uz gelini laka? Kas cia per klausimas? lotuliukas.gif Ar bent pries klausdama pamastet, kas yra Harmony ir kas yra gel polish? Jeigu jau sumastet pati lakuotis, tai bent turetumete pasidometi, ka reiskia firmos pavadinimas, o ka reiskia is anglu kalbos isvertus "gel polish" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 17, 00:22)
Pasiruosiau atsakyti, bet net nesugalvoju ka parasyti... Kodel Harmony lakas brangesnis uz gelini laka? Kas cia per klausimas?  lotuliukas.gif  Ar bent pries klausdama pamastet, kas yra Harmony ir kas yra gel polish? Jeigu jau sumastet pati lakuotis, tai bent turetumete pasidometi, ka reiskia firmos pavadinimas, o ka reiskia is anglu kalbos isvertus "gel polish"  blink.gif

gerai cia pavarei biggrin.gif
o gal tas Gelpolish yra ale kazkokios firmos pavadinimas? gal kokios kitaickos? g.gif biggrin.gif cia tas pats kas butu klausimas kodel bmw dvigubai brangesnis uz masina biggrin.gif oi sori kad cia taip kandziai bet pralinksmino 4u.gif cia vienas is tu perliuku kur uzkabina smile.gif
Atsakyti
Tai, sakot pasidomek nors kas tas yra, tai vat ir domiuosi. Kodel man kilo toks klausimas ? Paziurejau internete kur parduoda rinkinukus ilgalaikiam geliniam lakavimui. Paklausiau kokios firmos cia tie laikai, kuriuos prideda ir atrase butent sitaip "gel polish". Kadangi as niekad nelakavus ir matau, kad kainu skirtumas dvigumas atejau cia pasiklausti kodel taip yra. Ar tas lakas nelaiko ar kokybe jo bloga, o gal dar yra kazkokiu minusu. Nesuprantu koks cia "perliukas" ir ko cia uzsipulti. Tam ir atejau, kad "pasidomeciau ir apsisviesciau". Kaip suprantu cia visos "ziauriai apsisvetusios" tai tema bergzdziai sukurta, nes paklausi kazko ir liksi durnas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Innamoratta: 17 gegužės 2013 - 07:43
QUOTE(Innamoratta @ 2013 05 16, 22:07)
Sveikos merginos,
Sugalvojau, kad ir man, man prireike lakuotis paciai nagus ilgalaikiu laku  ax.gif
Tada dar klausimas del spalvu, jei pasirinkciau Gel polish laka, noreciau spalvos tokios kaip turi Harmony (cherry berry). Gal kas nors papasakotu kur tu paleciu paziuret ?  blush2.gif  4u.gif
Kvailai cia turbut priklausiau, bet vistiek lauksiu pagalbos  bigsmile.gif

Harmony lakai yra vieni geriausiu, todel kaina ju yra didesne, nei kitu. ta pavadinima kuri pasakei tu ( antruju laku ) as nezinau, todel negaliu pasakyt kas jie ir kaip lakuojasi, kiek laiko. patarciau pirkt geru firmu lakus, nes jie garantuotai laikys. o su kitais daug vargsi ir pinigus ismesi kaip i bala smile.gif
Atsakyti