Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Vilija S @ 2013 05 15, 08:57)
Sveikutes, jungiuosi ir as prie Jusu.
Esu tik pradedanti ir labai dziaugiuosi siuo forumu, neitiketina kiek info cia radau! Super!
Tik va kas labai idomu, ar kas turite kokiu atsiliepimu apie Jolifin lakus?

is mano patirties , pats sunkiausias numemimas Jolifin doh.gif netirpsta, nagais ir dantim reikia gramdyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 05 15, 17:14)
is mano patirties , pats sunkiausias numemimas Jolifin  doh.gif  netirpsta, nagais ir dantim reikia gramdyti  schmoll.gif

turiu kelias spalvas Jolifin,labai grazios,bet nezinau su kokiu tirpikliu nuimti !!! Neima visai tenka nudildziuoti,o pirkciau daugiau,nes uztenka ir vieno sluoksnio
Papildyta:
QUOTE(Vilija S @ 2013 05 15, 09:57)
Sveikutes, jungiuosi ir as prie Jusu.
Esu tik pradedanti ir labai dziaugiuosi siuo forumu, neitiketina kiek info cia radau! Super!
Tik va kas labai idomu, ar kas turite kokiu atsiliepimu apie Jolifin lakus? dabar esu viska HG susipirkusi, nes girdejau pacius geriausius atsiliepimus, bet tiesa sakant tik cia suzinojau, jog spalvas galima ir kitu firmu naudoti. O pas mane (Vokietijoje) sis Jolifin labai jau populiarus ir kaina tik 10euru 14ml, su HG lakais sunkiau ju gauti (arba nerandu kur rolleyes.gif )

man tai jie liuks tik reikia labai ,labai svariai teptuka i krasteli nuvalyti,kad liktu mazai spalvos,tada plonus 2 sluokznius deti
Atsakyti
laba, gali buti kad pasikeite HG baze? nu gal as durna, bet man dabar prasciau nusiimineja ir nesuprantu kas darosi... siandien nuiminejau IDB nauja spalvyte plum picking, be sansu- tik nupoliruoti beliko... doh.gif verysad.gif
oi dar pastebejimas- artistic lakai prasciau laiko nei ibd ar hg bent jau man visos kiek lakavau neisvaiksciojo pilnai 2 savaiciu, tik apie 2. baze ir topas hg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 15 gegužės 2013 - 19:51
QUOTE(ritukas1 @ 2013 05 15, 21:49)
laba, gali buti kad pasikeite HG baze? nu gal as durna, bet man dabar prasciau nusiimineja ir nesuprantu kas darosi... siandien nuiminejau IDB nauja spalvyte plum picking, be sansu- tik nupoliruoti beliko... doh.gif  verysad.gif
oi dar pastebejimas- artistic lakai prasciau laiko nei ibd ar hg bent jau man visos kiek lakavau neisvaiksciojo pilnai 2 savaiciu, tik apie 2. baze ir topas hg

Nu vat ir man sunku su nuemimu doh.gif Bet as siandien nusipirkau HG nuemeja, bandysiu ryt viena naga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 05 15, 20:49)

Pas mane klientes atvaiksto 3 sav su artistic ir as pati.

Beje ispiliau ant grindu megstamiausia mylimiausia spalva vogue verysad.gif liudesys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 05 15, 19:49)
laba, gali buti kad pasikeite HG baze? nu gal as durna, bet man dabar prasciau nusiimineja ir nesuprantu kas darosi... siandien nuiminejau IDB nauja spalvyte plum picking, be sansu- tik nupoliruoti beliko... doh.gif  verysad.gif

o HG bazė su HG spalva kaip nusiima? Aš pastebėjau, kad būtent su IBD spalva man labai sunkiai nusiima, o su kitomis spalvomis (pvz.: HG, Orly ar OPI) - labai lengvai 4u.gif
Atsakyti
Neseniai nuiminejau HG 01330 EXHALE, laikiau 15 min, tai vos nuo odelių puses pakilo doh.gif Baze, top ir tirpiklis HG. Teko su dildė verysad.gif
IBD lengviau man nusiima, nei HG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adusia: 16 gegužės 2013 - 07:31
QUOTE(-Alice- @ 2013 05 16, 08:43)
o HG bazė su HG spalva kaip nusiima? Aš pastebėjau, kad būtent su IBD spalva man labai sunkiai nusiima, o su kitomis spalvomis (pvz.: HG, Orly ar OPI) - labai lengvai  4u.gif

na man kaip su kokiom spalvom, bet nauja baze pasmane ir naujos spalvos daugiausia- ibd ir hg, na bet jei anksciau iki 30min nuemimas buvo, o ibd isvis super nusiimdavo... zodziu nesuprantu kas vyksta...
Atsakyti
Vakarykstis torciukas biggrin.gif PN 6.8 lyg ir nes nusitrynes nr,HG "All Dahlia-ed up", Sellac "rose bud" kniedes ir birus blizgis smile.gif
user posted image
Atsakyti
OOo..kaip smagu grazu darbeli pamatyti!!! thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif Kazkaip vis mazeja ir mazeja foto musu forume.. 4u.gif (kai atrasiu laiko butinai kazka ikelsiu blush2.gif )
Jetus kaip man grazu tie skirtingi atspalviai thumbup.gif bet as niekaip klienciu neprivilioju paeksperimentuoti, pati jau ir margais ir zaliais ir melynais ir kokiais tik nevaikstau, ale nenori nei viena nors tu ka!!!.. doh.gif biggrin.gif biggrin.gif Uztai dvi savaites is ranku nepaleidziau IBD Papaja princess.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakau kiba is paletes isimti, kad nematytu ir neprasytu.. biggrin.gif nes atrodo, kad kitu spalvu nebera pas mane.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 16, 11:33)
Vakarykstis torciukas biggrin.gif PN 6.8 lyg ir nes nusitrynes nr,HG "All Dahlia-ed up", Sellac "rose bud" kniedes ir birus blizgis smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(adusia @ 2013 05 16, 08:30)
Neseniai nuiminejau HG 01330 EXHALE, laikiau 15 min, tai vos nuo odelių puses pakilo doh.gif Baze, top ir tirpiklis HG. Teko su dildė verysad.gif
IBD lengviau man nusiima, nei HG

Pas mane irgi HG bazė, topas, tirpiklis ir exhale normaliai nusiima - nesunkiau nei kiti lakai...
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2013 05 16, 11:43)
OOo..kaip smagu grazu darbeli pamatyti!!! thumbup.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif Kazkaip vis mazeja ir mazeja foto musu forume..  4u.gif (kai atrasiu laiko butinai kazka ikelsiu  blush2.gif  )
Jetus kaip man grazu tie skirtingi atspalviai  thumbup.gif  bet as niekaip klienciu neprivilioju paeksperimentuoti, pati jau ir margais ir zaliais ir melynais ir kokiais tik nevaikstau, ale nenori nei viena nors tu ka!!!.. doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Uztai dvi savaites is ranku nepaleidziau IBD Papaja princess..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sakau kiba is paletes isimti, kad nematytu ir neprasytu.. biggrin.gif nes atrodo, kad kitu spalvu nebera pas mane.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

4u.gif Aciuka, aga va darbu vis mazeja kur akis paganyti, bet manau cia silumos atsiradimas itakojo, ne iki fotkinimu dabar, atidirbi muset ir leki zmogus kur po zalia pieva begioti o ne prie forumo sukiotis hihihi.gif
Atsakyti