Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(xeditux @ 2013 05 14, 14:13)
As ant PN dedavau PN arba HG ir gerai nusiimdavo.  O dabar dar tik pirma karta ant HG buvau uzdejus IBD.  Bet kiek girdejus, tai ibd turetu lengvai nusiimti g.gif
Ai, ir dar vakar viena naga persidariau, jau buvo kita ibd spalva, tai vis tiek kose gramdziau...

O kam tada baze keitei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 14, 15:34)
O kam tada baze keitei? biggrin.gif

Nes man PN blogai laike, isvaiksciodavau savaite max. Kadangi uzsisakiau HG strukturini, tai pagalvojau, kad ir pagrindus HG reikia pasiimt ax.gif
Vien zo...
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 05 14, 14:40)
Nes man PN blogai laike, isvaiksciodavau savaite max. Kadangi uzsisakiau HG strukturini, tai pagalvojau, kad ir pagrindus HG reikia pasiimt  ax.gif
Vien zo...

gal del strukturinio ir nusiima sunkiai ? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, nu ka , gavau ibd camelia, na tikra grozybe! Labai gerai lakavosi, dejau vistiek 3 sluoksnius. Tikrai graziai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2013 05 14, 21:44)
Sveikos, nu ka , gavau ibd camelia, na tikra grozybe! Labai gerai lakavosi, dejau vistiek 3 sluoksnius. Tikrai graziai atrodo.

o kur tos grožybės foto? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi ir as prie Jusu.
Esu tik pradedanti ir labai dziaugiuosi siuo forumu, neitiketina kiek info cia radau! Super!
Tik va kas labai idomu, ar kas turite kokiu atsiliepimu apie Jolifin lakus? dabar esu viska HG susipirkusi, nes girdejau pacius geriausius atsiliepimus, bet tiesa sakant tik cia suzinojau, jog spalvas galima ir kitu firmu naudoti. O pas mane (Vokietijoje) sis Jolifin labai jau populiarus ir kaina tik 10euru 14ml, su HG lakais sunkiau ju gauti (arba nerandu kur rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vilija S @ 2013 05 15, 07:57)
Sveikutes, jungiuosi ir as prie Jusu.
Esu tik pradedanti ir labai dziaugiuosi siuo forumu, neitiketina kiek info cia radau! Super!
Tik va kas labai idomu, ar kas turite kokiu atsiliepimu apie Jolifin lakus? dabar esu viska HG susipirkusi, nes girdejau pacius geriausius atsiliepimus, bet tiesa sakant tik cia suzinojau, jog spalvas galima ir kitu firmu naudoti. O pas mane (Vokietijoje) sis Jolifin labai jau populiarus ir kaina tik 10euru 14ml, su HG lakais sunkiau ju gauti (arba nerandu kur rolleyes.gif )

Labas, aš turiu keletą jolifin laku, nusipirkau pabandymui. Tai kai pirkau pardavėjas sakė, jog šie lakai yra tirstesnes konsistencijos tad suprantama, kad sunkiau tepsis ir reikia kruopsciau atlikti darbą. Čia jo žodžiai. Tik tiek kad jie tikrai stipriai pigmentuoti,, bent jau kuriuos aš turiu. Ir pasak jo meistrems nelabai patiko nes reikia daugiau laiko nei su HG smile.gif man kiek tiesos tame:) bet aš nusipirkau visu firmų laku ir tiesiog ziuresiu kurie man labiausiai patiks smile.gif bet vis dar nesulaukiu savo užsakytos lempos sad.gif o iš forumo kiek skaiciau tai pagalbines priemones susipirkau HG smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 05 15, 07:50)
o kur tos grožybės foto?  ax.gif

user posted image
Dienos šviesoj gražiau atrodo. ax.gif
Oi už manikiūrą sorry...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaryte: 15 gegužės 2013 - 10:32
QUOTE(noraeleo @ 2013 05 14, 14:42)
gal del strukturinio ir nusiima sunkiai ?  unsure.gif

Tikrai ne del strukturinio. Man kaip tik kai pradejau naudoti strukturini pradejo nusiiminti lengviau. Bet zinoma visko pasitaikydavo, viena karta lengviau, kita sunkiau, sudetingiausia nuo galiuku, matyt per mazai silumos gauna kol folijoj sedi. Situacija nuemimo pagerino ir storesnis vatos gabaliukas. Tad manau, kad cia HG baze gal daugiausiai duoda...
Atsakyti
QUOTE(ing0501 @ 2013 05 15, 08:26)
Labas, aš turiu keletą jolifin laku, nusipirkau pabandymui. Tai kai pirkau pardavėjas sakė, jog šie lakai yra tirstesnes konsistencijos tad suprantama, kad sunkiau tepsis ir reikia kruopsciau atlikti darbą. Čia jo žodžiai. Tik tiek kad jie tikrai stipriai pigmentuoti,, bent jau kuriuos aš turiu. Ir pasak jo meistrems nelabai patiko nes reikia daugiau laiko nei su HG smile.gif man kiek tiesos tame:) bet aš nusipirkau visu firmų laku ir tiesiog ziuresiu kurie man labiausiai patiks smile.gif bet vis dar nesulaukiu savo užsakytos lempos sad.gif o iš forumo kiek skaiciau tai pagalbines priemones susipirkau HG smile.gif

sorry, bet Jus man tundrai paaiskinkit ka reiskia ''stipriai pigmentuoti''???
Atsakyti
QUOTE(Vilija S @ 2013 05 15, 14:09)
sorry, bet Jus man tundrai paaiskinkit ka reiskia ''stipriai pigmentuoti''???

Tai reiskia, kad "stipri" spalva ir jos gali uztekti dvieju, ar net vieno sluoksnio. O kai yra silpnai pigmentuota, tada gali tekti tepti ir 4 sluoksnius norint isgauti reikiama spalva...
Atsakyti
Sveikutės, norėjau paklausti, gal kuri namuose naudojatės tokia mini elektrine dilde nagams http://www.juneta.lt...rine-dilde-mini
Pačius nagus aš susitvarkau ir be jos, bet su odelėmis sunkiau... Pirkčiau jį tik dėl odelių apdorojimo. Gal kuri patars... ax.gif
Ar verta? g.gif
Atsakyti