Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Alincia @ 2013 05 13, 20:20)
As skaiciau butent jos forume, kad jinai naudoja fotoshopa! Kad isgauti, jos manymu realia spalva(pati taip ir rase) Taigi pasikliaut jos foto nebutina, nes jinai dare tai pagal savo kompo nustatymus

tegu ana te sau fotosopina:-D mane asmenishkai jos foto tenkina,nes ka jos bloge matau siaip ta uzsisakius spalva ir gaunu,na bent man atitinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2013 05 13, 20:13)
Nu bral kaip skiriasi internetines nuotraukos unsure.gif ...
Cia visai graziai atrodo ir noreciau beveik visu biggrin.gif . O kai ieskojau (i'm brighter than you), tai nu nacert kokio ryskumo huh.gif doh.gif  .
Greit pirkit kas nors, pasakysit kaip ten is tikruju laugh.gif

drinks_cheers.gif va va anuka kas nors pirkit :-D:-D:-D
Atsakyti
Palyginimui:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 05 13, 20:03)
Palyginimui:

user posted image

...nu man tai labai gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 13, 19:39)
tegu ana te sau fotosopina:-D mane asmenishkai jos foto tenkina,nes ka jos bloge matau siaip ta uzsisakius spalva ir gaunu,na bent man atitinka smile.gif

.. bet žinokit su tuo fotošopu yra logikos. Juk ne viena esam nuotraukas dariusios, nu nesigauna tas realus ryškumas ir viskas. O kiek kurjozų yra buvę, kad spalva neatitinka, nors kiek įmanoma stengiesi išgauti būtent tą spalvą, kurią matai ant nagų doh.gif
Atsakyti

pradedant situ puslapiu 435 http://forum.pursebl...698163-435.html ir neriant gilyn, sios spalvos visaip isnagrinetos:)

QUOTE(-Alice- @ 2013 05 13, 22:39)
...nu man tai labai gražu  wub.gif
Papildyta:
.. bet žinokit su tuo fotošopu yra logikos. Juk ne viena esam nuotraukas dariusios, nu nesigauna tas realus ryškumas ir viskas. O kiek kurjozų yra buvę, kad spalva neatitinka, nors kiek įmanoma stengiesi išgauti būtent tą spalvą, kurią matai ant nagų  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 05 13, 20:04)
pradedant situ puslapiu 435  http://forum.pursebl...698163-435.html  ir neriant gilyn, sios spalvos visaip isnagrinetos:)

Nu perziurejau, bet dar labiau galva susisuko doh.gif . Mano nuziuretoji cia tai oranzine, kokios visai nenoriu, tai koraline, del kurios esu visai pakvaisus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 05 13, 21:24)
Zinoma grazu wub.gif . Bet gal tik mano nagams gali buti per rysku unsure.gif .

tai įsigykite iš Zaros vasarinę bliuzelę, nusilakuokite ryškiai nagus ir pirmyn. Svarbiausia, kad vasarą saulės netrūktų mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Kuzia @ 2013 05 13, 21:32)
Nu perziurejau, bet dar labiau galva susisuko doh.gif . Mano nuziuretoji cia tai oranzine, kokios visai nenoriu, tai koraline, del kurios esu visai pakvaisus biggrin.gif  blush2.gif

čia gali ir būti ta tokia oranžinė-koralinė, bet manau, kad tuo pačiu ji bus ir ryškiai neoninė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 05 14, 06:12)
tai įsigykite iš Zaros vasarinę bliuzelę, nusilakuokite ryškiai nagus ir pirmyn. Svarbiausia, kad vasarą saulės netrūktų mirksiukas.gif  4u.gif
čia gali ir būti ta tokia oranžinė-koralinė, bet manau, kad tuo pačiu ji bus ir ryškiai neoninė 4u.gif

Misija neimanoma su ta saule cia rolleyes.gif doh.gif lotuliukas.gif
Isgyvensiu ir be neonu hihihi.gif
Atsakyti
Merginos,pagelbekit 4u.gif Kol naudojau PN baze su topu, naguciai nusivalydavo kuo puikiausiai- atsokdavo praktiskai visas lakas. Dabar susipirkau viska HG: strktura, baze, topa. Nu ir sakes, praktiskai niekas neatsoka, eikia viska gramdyt verysad.gif laka dejau paskutini kart IBD...
Jums HG gerai atsoka? O gal orly nuemejas netinka HG produktams? g.gif. Ar gali taip buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 14 gegužės 2013 - 12:59
QUOTE(xeditux @ 2013 05 14, 13:50)
Merginos,pagelbekit 4u.gif  Kol naudojau PN baze su topu, naguciai nusivalydavo kuo puikiausiai- atsokdavo praktiskai visas lakas. Dabar susipirkau viska HG: strktura, baze, topa.  Nu ir sakes, praktiskai niekas neatsoka, eikia viska gramdyt  verysad.gif  laka dejau paskutini kart IBD...
Jums HG gerai atsoka? O gal orly nuemejas netinka HG produktams?  g.gif. Ar gali taip buti?

Zinok as pastebejau priklauso nuo spalvos, vienos labai gerai nusema, kitos sunkiau, ir as vistik 1vieta duociau HG tirpikliui, orly man isvis nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 14, 15:01)
Zinok as pastebejau priklauso nuo spalvos, vienos labai gerai nusema, kitos sunkiau, ir as vistik 1vieta duociau HG tirpikliui, orly man isvis nepatiko schmoll.gif

Reiks gal pabandyt HG nusipirkt...na iki sil man orly gerai vale, keistai kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 05 14, 14:06)
Reiks gal pabandyt HG nusipirkt...na iki sil man orly gerai vale, keistai kazkaip...

O tu ant PN bazes lakini bele kokios firmos laka ?Ir visi tau gerai nuseme, o daba ant HG bazes bile koki ir nenusema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 14, 15:09)
O tu ant PN bazes lakini bele kokios firmos laka ?Ir visi tau gerai nuseme, o daba ant HG bazes bile koki ir nenusema? g.gif

As ant PN dedavau PN arba HG ir gerai nusiimdavo. O dabar dar tik pirma karta ant HG buvau uzdejus IBD. Bet kiek girdejus, tai ibd turetu lengvai nusiimti g.gif
Ai, ir dar vakar viena naga persidariau, jau buvo kita ibd spalva, tai vis tiek kose gramdziau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 14 gegužės 2013 - 13:17