Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

merginos, gal kuri jau bandet trendnails gelius lakus? kaip jie?
Atsakyti
QUOTE(littlebit @ 2013 05 11, 21:56)
SVEIKOS, HARMONY GELISH TOP IT OFF PO KELIŲ LAKAVIMŲ MAN PRADĖJO JISAI STINGTI. IŠ PRADŽIŲ TEPTUKAS TEPANT PRADĖJO KIETĖTI, O VĖLIAU PATI PRIEMONĖ. PASIDARĖ TIRŠTA IR ATSIRADO GUMULIUKŲ. GAL ŽINOTE KAS GALĖJO JAM ATSITIKTI? SAULĖS IR UV SPINDULIŲ NEGAVO TA PRIEMONĖ. KAS TADA DAR GALĖJO ATSITIKT?

Tiesioginė saulės šviesa ir nebūtina. Man buvo siurprizas, kai topas pradėjo stingti lakuojant įstiklintam balkone doh.gif Taip pat šiek tiek stingsta ir nuo paprastos lempos ant stalo - pvz. man, dirbant, į galą buteliuko, šepetėlis jau nebūna toks lankstus ir švelnus kaip pradžioje. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lahti @ 2013 05 11, 20:38)
Kažkada kai bandžiau gaubti, tai visas panages susivariau biggrin.gif tai kaip ir nelabai moku aš to gaubimo smile.gif
buvau kokius 6 kartus, pirmus du laikėsi apie 5 dienas, kitus virš savaitės, bet dviejų niekada neišnešiojau smile.gif
o struktūrinis kaip pilnai vadinasi? gelis? nes ieškojau jo internete, ir nelabai radau, kur galėčiau nusipirkti.

O bond'ą pasirodo, naudoju, galvojau, gal čia kažkas panašaus į tokį: http://www.manikiura...mp;changelang=2 , dėl to ir klausiau dėl džiovinimo smile.gif o šiaip nuriebalintoją nagams tai taip, po pašiaušimo visada patepu smile.gif

vadinasi, jūsų nagas tik tiek tą gelį laką ir pakenčia. Jei jau nesigauna apgaubti nago galiuko su geliu - pasižaiskit su paprastu ryškiu laku ir lakuokit tol, kol išmoksit. Jei ir tada nesigaus, meskit šį reikalą ir patikėkit tokį darbą profesionalams ax.gif Nes struktūriniam irgi reikia apgaubti ir dar atidžiau tepti ir prie odelių, ir ant galiukų. Nes kitaip bus pinigai į balą išmesti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(_swaja_ @ 2013 05 11, 22:24)

Aš parodoj pasiėmiau bukletą - daug ten visokių grožių, visokių stebuklų su tais lakais. Bet kai pačiupinėjau buteliuką - nesužavėjo manęs etiketės, tarsi spausdintuvu atspausdintos ir klijais priklijuotos doh.gif

Šiaip jie Kaune atstovybę turi, bet vis pritrūkstu laiko pasidomėti rimčiau. blush2.gif
Atsakyti
man lb patiko cni gelio lako topas thumbup.gif: galima net gelinius nagus dengti ir laiko ir blizga superiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_swaja_ @ 2013 05 11, 21:24)

Pagal paletes yra neblogų spalvų, bet kaina nemaža gaunasi g.gif Ir man būtų įdomu "gyvi" atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 05 12, 18:03)
Pagal paletes yra neblogų spalvų, bet kaina nemaža gaunasi g.gif Ir man būtų įdomu "gyvi" atsiliepimai 4u.gif

bet HG dar didesne, 5 lt brangiau biggrin.gif mane palete tiesiog suzavejo, tikrai daug graziu spalvu wub.gif bet bijau pirkti, kol niekas neisbande biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif pagaliau vel buvau pas manikiurininke ir nors dar ne tamsi spalvyte ant mano nagu, bet mano labai megstamas koralas wub.gif pasirodau, bet atsiprasau, spalvytes pavadinimo nepamenu ax.gif
nagiukai
tiesa, man realybeje ji atrodo daug graziau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute91: 12 gegužės 2013 - 20:13
QUOTE(_swaja_ @ 2013 05 12, 19:25)
bet HG dar didesne, 5 lt brangiau biggrin.gif mane palete tiesiog suzavejo, tikrai daug graziu spalvu  wub.gif  bet bijau pirkti, kol niekas neisbande biggrin.gif

Tai kad pagal el. parduotuvę 7,5 ml kainuoja 55 Lt, o 15 ml jau 75 Lt g.gif Ar aš čia kažko neįžiūriu? Yra ir 15 ml po 50 Lt, bet kad ten spalvos vos kelios ir tos pačios "iš toli rėkiančios"..
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2013 05 12, 21:11)
Labas smile.gif  pagaliau vel buvau pas manikiurininke ir nors dar ne tamsi spalvyte ant mano nagu, bet mano labai megstamas koralas wub.gif  pasirodau, bet atsiprasau, spalvytes pavadinimo nepamenu ax.gif
nagiukai
tiesa, man realybeje ji atrodo daug graziau cool.gif

Man atrodo ba-ha love lockdown mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.chickette...low-collection/ grazios velnias:-)Na kolkas raso,kad si kolekcija pagaliau be broku ir yra pati ryshkiausia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 gegužės 2013 - 16:16
QUOTE(Tikrė @ 2013 05 13, 07:28)
Tai kad pagal el. parduotuvę 7,5 ml kainuoja 55 Lt, o 15 ml jau 75 Lt g.gif Ar aš čia kažko neįžiūriu? Yra ir 15 ml po 50 Lt, bet kad ten spalvos vos kelios ir tos pačios "iš toli rėkiančios"..

aha, as apsiziurejau pati smile.gif iejau i kazkurias, pamaciau kad kaina 50, tai ir pamaniau, kad visos tokios pat biggrin.gif spalvas ziurejau, bet ne kainas doh.gif biggrin.gif nu tai ziauriai brangiai tikrai iseina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 13, 16:10)
http://www.chickette...low-collection/  grazios velnias:-)Na kolkas raso,kad si kolekcija pagaliau be broku ir yra pati ryshkiausia  bigsmile.gif

na man kai kurios per ryskios, bet dauguma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 13, 15:10)
http://www.chickette...low-collection/  grazios velnias:-)Na kolkas raso,kad si kolekcija pagaliau be broku ir yra pati ryshkiausia  bigsmile.gif

Nu bral kaip skiriasi internetines nuotraukos unsure.gif ...
Cia visai graziai atrodo ir noreciau beveik visu biggrin.gif . O kai ieskojau (i'm brighter than you), tai nu nacert kokio ryskumo huh.gif doh.gif .
Greit pirkit kas nors, pasakysit kaip ten is tikruju laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 13, 17:10)

As skaiciau butent jos forume, kad jinai naudoja fotoshopa! Kad isgauti, jos manymu realia spalva(pati taip ir rase) Taigi pasikliaut jos foto nebutina, nes jinai dare tai pagal savo kompo nustatymus
Atsakyti