Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Laba, norejau paklaust, ar bluesky nagu lakas dziusta LED lempoj? Ir aplamai ar geri lakai is sitos serijos, ar naudojat kuri? Nes ziuriu, kaina ju visai gera, o ir spalvos grazios
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 05 10, 23:07)
iš tikrųjų nežinau kaip teisingai tai padaryti galvoju gal neteisingai tai darau,foundation pagrindu stengiuosi kiek nago ilgis leidžia užtepti kraštą iki vidinės pusės ir po to laku taip pat užtepti na ir topu bet gal ką nors darau blogai  doh.gif

ar ziurejot video kaip daryt? siaip man padejo kai tik pradejau lakuoti
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 05 10, 22:20)
ačiū  4u.gif  bonduas tai čia tas ph-bond iš gelisch? sita nuriebalintoja naudoju pradzioj pašiaušiu nagą po to patepu ph-bondu ir tada jau tuos išvardintus visus kitus o kas tas strukturinis?
Papildyta:

pas mane 36 lempa bet vis vieną kažkas ne taip  doh.gif

Pirmam psl yra daug visko ir kas bondas ir kas strukturinis, ir kaip naudoti nepatingekit paskaityti wink.gif O del nusilupimo, man visada pradedavo luptis po 2-3 dienu, tai nusipirkau strukturini ir bedos baigesi smile.gif dabar be problemu isvaikstau 2 savaites. Gal ir daugiau isvaiksciociau, bet labai jau norisi pasikeisti, o ir nuauga daug.

QUOTE(conve®se @ 2013 05 11, 09:09)
Laba, norejau paklaust, ar bluesky nagu lakas dziusta LED lempoj? Ir aplamai ar geri lakai is sitos serijos, ar naudojat kuri? Nes ziuriu, kaina ju visai gera, o ir spalvos grazios

As turiu bluesky laku, man jie ir normaliai tepasi, ir gerai laikosi, nejauciu jokio skirtumo nuo turimu IBD. Ar LED lempoj dziusta galesiu pasakyti kita savaite, kai atkeliaus mano naujoji LED lempa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 11, 14:42)
Pirmam psl yra daug visko ir kas bondas ir kas strukturinis, ir kaip naudoti nepatingekit paskaityti wink.gif O del nusilupimo, man visada pradedavo luptis po 2-3 dienu, tai nusipirkau strukturini ir bedos baigesi smile.gif dabar be problemu isvaikstau 2 savaites. Gal ir daugiau isvaiksciociau, bet labai jau norisi pasikeisti, o ir nuauga daug.
As turiu bluesky laku, man jie ir normaliai tepasi, ir gerai laikosi, nejauciu jokio skirtumo nuo turimu IBD. Ar LED lempoj dziusta galesiu pasakyti kita savaite, kai atkeliaus mano naujoji LED lempa  thumbup.gif

drinks_cheers.gif man irgi su strukturiniu visos bedos baigesi thumbup.gif jau visa savaite vaikstau, namu darbus lygiai taip par darausi, o viskas ciki piki thumbup.gif

kokia lempa vis delto pasiemei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 11 gegužės 2013 - 14:41
QUOTE(xeditux @ 2013 05 11, 15:40)
drinks_cheers.gif  man irgi su strukturiniu visos bedos baigesi  thumbup.gif jau visa savaite vaikstau, namu darbus lygiai taip par darausi, o viskas ciki piki  thumbup.gif

kokia lempa vis delto pasiemei?

Paskutini lakavima labai plona sluoksni strukturinio uztepiau ir po savaites pradejo lupinetis, bet ne nuo galiuku, jie prilipe kaip su moment klijuoti butu biggrin.gif

O lempa pasiemiau tokia: http://i.ebayimg.com...UkNg~~60_58.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 11 gegužės 2013 - 17:14
Gal galite kas nors įkelti nuoroda kaip atskirti neorginalius gelish lakus? Nes pirmam psl ji neveikia. Ačiū wink.gif
Atsakyti
na ten buvo nuoroda kaip atskirti kinietiska gelish nuo harmony gelish...ir tai ne padielka, nes ant ju nera uzraso harmony gelish..teisiog kitos firmos gelinis lakas

QUOTE(ing0501 @ 2013 05 11, 19:14)
Gal galite kas nors įkelti nuoroda kaip atskirti neorginalius gelish lakus? Nes pirmam psl ji neveikia. Ačiū wink.gif

Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 05 11, 00:41)
O jus buvot nors karta pasidare toki lakavima pas tikra meistre salone?

taip buvau ir darau viską atrodo kaip ir salone gal tik pačios priemonės kitokios.
kurie jums lakai geresni Gelisch ar IBD ?
Po pašiaušimo jūs nagus dar kuo nors nuvalote ar iš karto dedate pagrindą ?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 05 11, 20:01)
taip buvau ir darau viską atrodo kaip ir salone gal tik pačios priemonės kitokios.
kurie jums lakai geresni Gelisch ar IBD ?
Po pašiaušimo jūs nagus dar kuo nors nuvalote ar iš karto dedate pagrindą ?

butina nuvalyt
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 05 10, 21:48)
o galiukus gerai uzdengiat, apgaubiat ?

Kažkada kai bandžiau gaubti, tai visas panages susivariau biggrin.gif tai kaip ir nelabai moku aš to gaubimo smile.gif

QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 05 11, 00:41)
O jus buvot nors karta pasidare toki lakavima pas tikra meistre salone?

buvau kokius 6 kartus, pirmus du laikėsi apie 5 dienas, kitus virš savaitės, bet dviejų niekada neišnešiojau smile.gif

o struktūrinis kaip pilnai vadinasi? gelis? nes ieškojau jo internete, ir nelabai radau, kur galėčiau nusipirkti.

O bond'ą pasirodo, naudoju, galvojau, gal čia kažkas panašaus į tokį: http://www.manikiura...mp;changelang=2 , dėl to ir klausiau dėl džiovinimo smile.gif o šiaip nuriebalintoją nagams tai taip, po pašiaušimo visada patepu smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS, HARMONY GELISH TOP IT OFF PO KELIŲ LAKAVIMŲ MAN PRADĖJO JISAI STINGTI. IŠ PRADŽIŲ TEPTUKAS TEPANT PRADĖJO KIETĖTI, O VĖLIAU PATI PRIEMONĖ. PASIDARĖ TIRŠTA IR ATSIRADO GUMULIUKŲ. GAL ŽINOTE KAS GALĖJO JAM ATSITIKTI? SAULĖS IR UV SPINDULIŲ NEGAVO TA PRIEMONĖ. KAS TADA DAR GALĖJO ATSITIKT?
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2013 05 11, 20:38)

o struktūrinis kaip pilnai vadinasi? gelis? nes ieškojau jo internete, ir nelabai radau, kur galėčiau nusipirkti.

Jeigu nebutumet patingejusi ir atsivertusi PIRMA puslapi kur visa informacija apie gelini lakavima, klausimu nebekiltu kas tas strukturinis. Net foto ideta. Kalbeta milijonus kartu.. tikrai atsibosta tas pats per ta pati... Ir jau vakar sakiau paskaitykit pirma psl daug info, bet kazkaip irgi jo nepavyko rasti.

Nesuprantu kaip galima ieskoti ir nerasti, kai dar ir taip vadinasi. Va nuoroda:
http://www.ebay.co.u...=item53f85a14e8
Atsakyti