QUOTE(lahti @ 2013 05 10, 14:35)
Man irgi ta pati problema - pagrindą ir top'ą naudojų Harmony Gelish firmos, o spalvas - Perfect Nails, dedu su sluoksnius spalvos, tačiau galai ima luptis po kokių 3 dienų. Pagrindą laikau 1-2 minutes maždaug, o viską kitką po 3 minutes, nes mano lempoje būtent toks laikmatis uždėtas. Bandžiau laikyti trumpiau (pagrindas 1 minutę, visa kita - 2), tačiau pokyčio nebuvo. Pašiaušiu ypač tas vietas, nuo kurių dažniausiai lupasi, tačiau nepadeda. Gal čia tiesiog nuo nago priklauso? Nes man ir paprastas lakas pusę dienos besilaikydavo, o va sesė ir su paprastu savaitę pravaikščiodavo, tai jai ir gelinis 3 savaites laiko, o man po 5 dienų jau reikia jį valytis
QUOTE(Birmania @ 2013 05 10, 14:50)
naudoju pagrindus Harmony Gelish, darau pagal instrukciją: foundation,2 min UV lempa,lakas,2min UV lempa,vel lakas vėl lempa ir topas vel lempa,lempoje taimeris nustatytas 2 min gali būti kad per ilgai laikau? nors man atrodo per ilgai tai ne per trumpai
Pats lakas pas mane Gelpolich papigiai kuris ir IBD tai bandziau ir ta ir ta ir beveik tas pats
Pradzioj bandziau visus vienos rankos pirstus nulakuoti ir i lempa veliau tepu po 2-3 pirstus ir i lempa. Ka darau blogai?
pries tai cleanserius naudojat? o bondus naudojat pries baze? jei nenaudojat tai pabandykit, jei naudojat tai bandykit dar isigyti strukturini, ir deti jo dar viena ar du sluoksnius. mano pacios nagai labai silpni ir minksti.. be bondo nesilaiko ilgiau nei savaite, su bondu istempiu 2 savaites o uzdejus strukturini 3 .. bet jau atauga man po poros savaiciu nemazai tai jau nusiimineju ...
Papildyta:
uzsisakinejau is ebejaus spalba HG good gossip , ir gavau HG gossip girl
parasiau ka daba daryti, nusiunciau fotke nu ir ka, atsius nemokamai man dar ir reikiama spalva!
tai jau kaip apsidziaugiau