Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Victorious @ 2013 05 09, 09:19)
Ar labai nagams kenkia gelinis lakavimas? Vakar man tokį atliko. Keistas jausmas. Atrodo, kad pažeidžia nagus.

aš turėjau vieną kart geliu lakuotus, tai po nuėmimo iškart nagas nuplonejo, šerpetojosi verysad.gif daugiau nebedariau, bet praėjo daugiau kaip pusę metų eisiu vel, na labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 09, 11:31)
O ka jus ten jauciat po ilgalaikio, kad keistas jausmas?  g.gif

Jaučiu savo nagus biggrin.gif. Tarsi jautresni pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 05 09, 10:43)

siaip as tai nieko nejauciu, lakuoju jau daugiau nei 1,5 metu be jokiu pertrauku....
gal kitos per daug pasiausia ir paskui buna bedu... arba nusilupineja laka...
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 05 09, 10:22)
Ar labai nagams kenkia gelinis lakavimas? Vakar man tokį atliko. Keistas jausmas. Manau, pažeidžia nagus.

Mano nuomone, kad nekenkia, žinoma jei protingai viskas atliekama. As pati turiu labai silpnus nagus ir jau puse metu lakuojuosi geliniu laku, tai man jokio blogo poveikio, kokie buvo anksčiau ir dabar tokie pat. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 05 09, 09:43)

gali būti. Gal per "stipriai" pašiaušė? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 05 09, 09:43)

Gal tik neiprastas jausmas smile.gif Nebent tikrai per daug pasiause. Siaip man po gelinio jie tokie "sunkesni" jaucias. Pati nesioju po 6-10 lakavimus be pertraukos - nagams nieko tokio. Tik ilgesni uzauga be luzinejimu wink.gif tai tik pliusas.
Atsakyti
Sveikos, man iškilo viena problema tikiu gal kai kuriom pasirodys labai kvailas klausimas, bet norėtusi patarimo.
Taigi norėtusi nusipirkti UV lemputes pasikeitimui, bet dar nesu keitusi ir tebėra tos H formos, o dabar renkantis iškilo nesupratimas, kokios lemputės man tiktu, nes bent jau iš kurių žadu pirkti skiriasi užrašai ant lempučių vienur YF kitur prirašyta raidė L g.gif
Taigi gal galite padėti sukėliau tas lemputes
UV-9W-L 365nm ROHS
UV-9W 365nm RoHS
YF UV-9W 365nm

O manoji lempa yra labai panaši į šią:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Labai atsiprašau jei toks klausimas jau buvo.
Atsakyti
Merginos, jei lakas trumpai laiko nė savaitės nepraeina kai pradeda galai nusilūpinėti tai kame problema pačiame lake/o gal reikia storesnį sluoksnį tepti?aš stengiuosi kuo ploniau ir pagrindai geresni ne papigiai.draugei nulakavau tai atlaikė 5dienas ir pradėjo lūptis,ji sako gal per daug rankas vandenį mirkiau gal nuo to?
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajones @ 2013 05 10, 08:46)

Isiimkit is savo lempos lempute ir paziurekit, koks ant jos uzrasas?
As pirkau lygiai tokias pat, kaip lempoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 05 10, 09:36)
Isiimkit is savo lempos lempute ir paziurekit, koks ant jos uzrasas?
As pirkau lygiai tokias pat, kaip lempoje  rolleyes.gif

Buvau ieškojusi pagal savo lempuciu užrašus (AN 9W/UV daugiau jokio užrašo nėra) bet tokiu nebuvo ir šiaip tu H formos mažiau lempučiu buna, daugiau pasirinkti yra U formos, tai noriu ir pasikeisti į U formos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajones @ 2013 05 10, 10:13)
Buvau ieškojusi pagal savo lempuciu užrašus (AN 9W/UV daugiau jokio užrašo nėra) bet tokiu nebuvo ir šiaip tu H formos mažiau lempučiu buna, daugiau pasirinkti yra U formos, tai noriu ir pasikeisti į U formos  mirksiukas.gif

Manau jusu lempa kaip mano, labai sunkiai sekesi rast lemputes. Kiek bandziau tai U formos nei vienos netiko
Atsakyti
QUOTE(Svajones @ 2013 05 10, 09:13)
Buvau ieškojusi pagal savo lempuciu užrašus (AN 9W/UV daugiau jokio užrašo nėra) bet tokiu nebuvo ir šiaip tu H formos mažiau lempučiu buna, daugiau pasirinkti yra U formos, tai noriu ir pasikeisti į U formos  mirksiukas.gif

aš kaip tik norėjau į savo lempa su U lemputėm, pasikeitimui dėti H lemputes, galvojau gal geresnės bus. Bet pardavėja sakė, kad jos kito modelio lempai, todėl dėti negalima (o gal nereikėtų). U formos lemputes ir taip sunku priderinti, kad veikto "savo" lempoj, tai nžn kaip būtų jūsų atveju.
Atsakyti