Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kuzia @ 2013 05 06, 23:49)
As kai pirkau lempa su visu starter kitu kuriame buvo ir sensationail priemones, instrukcijoje buvo parasyta baze laikyt 30s, o spalva 1min. Tai va as su visu rusiu priemonem taip ir darau smile.gif . Tai ar sviesi, ar tamsi, laikau 1min.

Va, as butent ir nenoriu lempos su kuria dar minute reiktu laikyti... td jau tikrai ir dvi galeciau islaukti sumokejus 13 svaru, o ne 80.... Jeigu jau LED tai max 30sec turetu buti wink.gif As del to ir uzsikabinau, nes uzkliuvo LED lempa su 90sec laikmaciu...
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 06, 22:43)
Va, as butent ir nenoriu lempos su kuria dar minute reiktu laikyti... td jau tikrai ir dvi galeciau islaukti sumokejus 13 svaru, o ne 80.... Jeigu jau LED tai max 30sec turetu buti wink.gif As del to ir uzsikabinau, nes uzkliuvo LED lempa su 90sec laikmaciu...

Zinoma, kiekvieno reikalas rinktis rolleyes.gif 4u.gif .
Mano pasirinkimas buvo pagrinde del to, kad nereiketu rankiotis priemones apie kurias dar visiskai neturejau nuomones, jos jau buvo rinkiny. Ir dar dabar dar neisnaudotos biggrin.gif , nors jau turiu ir atsargu. Plius buvo 2 spalvos(rinktis galejau pati) gelio. Visa tai kainavo ~£50. Jeigu taip perkant neaiskios kokybes lempa uz £11 , priemones visas, ir, sakykim, 2 spalvas, tai dar nezinia kas cia pigiau gautusi.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 05 06, 22:22)
Nujau doh.gif . Dabar kaip tik pasidarius ir cnd shellac spalva, ir blizgiukas. Ir kaip tik galvoju, kad man jis labiau vis del to patinka nei HG. Spalva turiu ne viena ir naudoju gana daznai.

ta prasme CND Shellac sustingo su LED? bigsmile.gif Tai labai šaunu tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 05 07, 05:59)
ta prasme CND Shellac sustingo su LED?  bigsmile.gif  Tai labai šaunu tada  4u.gif

Taip, sustingo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 05 07, 01:02)
Zinoma, kiekvieno reikalas rinktis rolleyes.gif 4u.gif  .
Mano pasirinkimas buvo pagrinde del to, kad nereiketu rankiotis priemones apie kurias dar visiskai neturejau nuomones, jos jau buvo rinkiny. Ir dar dabar dar neisnaudotos biggrin.gif , nors jau turiu ir atsargu. Plius buvo 2 spalvos(rinktis galejau pati) gelio. Visa tai kainavo ~£50. Jeigu taip perkant neaiskios kokybes lempa uz £11 , priemones visas, ir, sakykim, 2 spalvas, tai dar nezinia kas cia pigiau gautusi.

Man gavos brangiau (apie £100, tik as turiu 10 spalvu geliniu laku ir visa kita ko tik gali prireikti - nuo serveteliu, blizguciu iki buteliuku), bet as zinojau kokias priemones perku. Ant ju netaupiau (HG, IBD), taupiau tik ant lempos wink.gif O dabar ir sia kalte noriu ispirkti lotuliukas.gif Ir zinoma savo laiko sutaupyti... o sulyginti nelabai imanoma jeigu imciau tarkim dvi priemones, nes pas mane jos HG, automatiskai kainele kitokia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 07 gegužės 2013 - 09:44
QUOTE(xeditux @ 2013 05 06, 10:14)
Ten CCFL lempa ta susukta, tai nezinau kokiai kategorijai ji priklauso.  Maciau perfect nails tokiom tik silpnesnem prekiauja...
Papildyta:

na stai radau, pas mane tokia http://www.ebay.com/...=item1e6df7e5ed

As dar klausimeli turiu del tos lempos? Per kiek laiko sustingdo UV lakus? Dabar jusiskes lempos aprasyme radau, jog "Energy-saving LED, 15W Using mini 4 UV lamp, 25W" - tai jeigu gerai supratau, tai vadinasi LED joje yra tik 15W? Todel isviso gaunasi 40W sujungus LED ir UW lempas g.gif

Nesinori suklysti ir nusipirkti ka ne to...
Atsakyti
su kokiu teptuku dengiat strukturini ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 05 05, 13:57)
As kai sau rinkausi, tai apie tas 12w daug neigiamu atsiliepimu perskaiciau.  Jos tipo sunkiai tamsu laka dziovina.  Tai ebay issirinkau ta diamond tipo (nemoku per mobilu nuorodos idet).  Pasiemiau 25w, ors maciau ir 40w yra, bet tos jau brangesnes.  Atsiunte is kinijos per 3 sav, labai gerai supakuota - ir i putoplasta ir pusleta maisa. Vien zo taip lad tikrai be sansu auduzti wink.gif
Bandziau ant tipsu ir tamsias dziovint, labai puikiai  thumbup.gif

pas mane labai panaši į tą, kur pirmoj nuorodoje.Viskas joje kuo puikiausiai džiūsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2013 05 08, 22:51)
pas mane labai panaši į tą, kur pirmoj nuorodoje.Viskas joje kuo puikiausiai džiūsta  mirksiukas.gif

Turit omeny sita? http://www.ebay.co.u...=item4abfc536db
Atsakyti
Ar labai nagams kenkia gelinis lakavimas? Vakar man tokį atliko. Keistas jausmas. Manau, pažeidžia nagus.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 05 09, 10:22)
Ar labai nagams kenkia gelinis lakavimas? Vakar man tokį atliko. Keistas jausmas. Manau, pažeidžia nagus.

asmenine mano nuomone, kad nekenkia...
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 05 09, 10:22)

O ka jus ten jauciat po ilgalaikio, kad keistas jausmas? g.gif
Atsakyti