Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mazutukee @ 2013 05 06, 12:24)
Sveikos,gal kuri turit gelish shadows inner vixen spalvyte? labai noriu grazios sokoladines spalvos,bet akis uzkliuvo uz sios spalvytes,nors ji nelabai sokoladine,bet atrodo tamsoka ir su blizguciu,gal kas turit realia foto?

user posted image
Atsakyti
Sita foto mane ir suzavejo bigsmile.gif o realiai ji neatrodo kaip nors kitaip?pavyzdziui sviesesne?
Atsakyti
QUOTE(mazutukee @ 2013 05 06, 12:52)
Sita foto mane ir suzavejo bigsmile.gif  o realiai ji neatrodo kaip nors kitaip?pavyzdziui sviesesne?

Tikrai ne sviesesne, ji tamsi, sodri, prie tam tikro apsvietimo net juodai sokoladine su bordo zeruciu, siaip si foto atitinka realia spalva smile.gif Tik merginos skundes , kad inoringa spalva, tai reik plonai tepti, man sociai uztenka 2 sluoskniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 gegužės 2013 - 12:24
o jus kai su stampukais darot nagus, tai su geliniu laku tuos stampukus darot ar su tuo specialiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 06, 08:50)
Juk ne vienoj vietoj pabrezia, kad ne visi geliniai lakai stingsta su LED lempa.

O kokie nestingsta g.gif ?

Naudoju Sensationail led lempa, labai patenkinta, viskas dziusta biggrin.gif . Kazkam gali but minusas, kad mazyte, telpa 4 pirstai, nyksciai atskirai, bet man namu salygom taip dar geriau cool.gif
Atsakyti
Okiek sitoj sensationail lempoj led lempuciu?. zinau kad 7w stiprumo...

QUOTE(Kuzia @ 2013 05 06, 19:47)

Naudoju Sensationail led lempa, labai patenkinta, viskas dziusta biggrin.gif . Kazkam gali but minusas, kad mazyte, telpa 4 pirstai, nyksciai atskirai, bet man namu salygom taip dar geriau cool.gif

Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 05 06, 16:59)
Okiek sitoj sensationail lempoj led lempuciu?. zinau kad 7w stiprumo...

Ojej, daug, nu reik issitraukt suskaiciuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 05 06, 17:47)

CND shellac nestingsta po LED 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 05 06, 18:04)
Ojej, daug, nu reik issitraukt suskaiciuot biggrin.gif

39 4u.gif
Atsakyti
o per kiek laiko tamsi spalva uzstingsta?

QUOTE(Kuzia @ 2013 05 06, 23:47)

Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 05 06, 18:44)
CND shellac nestingsta po LED 4u.gif

Nujau doh.gif . Dabar kaip tik pasidarius ir cnd shellac spalva, ir blizgiukas. Ir kaip tik galvoju, kad man jis labiau vis del to patinka nei HG. Spalva turiu ne viena ir naudoju gana daznai.
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 05 06, 21:13)
o per kiek laiko tamsi spalva uzstingsta?

As kai pirkau lempa su visu starter kitu kuriame buvo ir sensationail priemones, instrukcijoje buvo parasyta baze laikyt 30s, o spalva 1min. Tai va as su visu rusiu priemonem taip ir darau smile.gif . Tai ar sviesi, ar tamsi, laikau 1min.
Atsakyti