Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Rodau tik viena naga, nes ktiti dar nevienodo ilgio, tai dar nelabai grazu... ax.gif
user posted image
IBD Touch of Noir. Tokia tamsaus rasalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 05 06, 09:03)
Rodau tik viena naga, nes ktiti dar nevienodo ilgio, tai dar nelabai grazu... ax.gif

IBD Touch of Noir. Tokia tamsaus rasalo  thumbup.gif

grazi,nu bet man labai panasi i abyss g.gif
Atsakyti
na tos nuorodos paveikslelio lempoje as matau uv ir led lemputes. (gal jus ne tokia pirkote) ir raso, kad ji skirta buten UV IR LED GELIAMS, o ne geliniams lakams:)
jos komponentai : 3 Energy-saving LED, 15W
4 Using mini 4 UV lamp, 25W

QUOTE(xeditux @ 2013 05 06, 10:03)
user posted image
IBD Touch of Noir. Tokia tamsaus rasalo  thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 06 gegužės 2013 - 09:08
QUOTE(neja @ 2013 05 06, 11:04)
na tos nuorodos paveikslelio lempoje as matau uv spirale ir led lemputes. (gal jus ne tokia pirkote) ir raso, kad ji skirta buten  UV IR LED GELIAMS, o ne geliniams lakams:)

Ten CCFL lempa ta susukta, tai nezinau kokiai kategorijai ji priklauso. Maciau perfect nails tokiom tik silpnesnem prekiauja...
Papildyta:
QUOTE(xeditux @ 2013 05 06, 11:07)
Ten CCFL lempa ta susukta, tai nezinau kokiai kategorijai ji priklauso.  Maciau perfect nails tokiom tik silpnesnem prekiauja...

na stai radau, pas mane tokia http://www.ebay.com/...=item1e6df7e5ed
Atsakyti
Kokius spalvą keičiančius UV lakus esat bandžiusios? kokie verčiausi dėmesio, laikymos, lakavimosi ir spalvos atžvilgiu? 4u.gif
Atsakyti
keistai taip..vienoj vietoj raso kad tarnauja iki 20t val, kitoj iki 30t val...

QUOTE(xeditux @ 2013 05 06, 11:14)
Ten CCFL lempa ta susukta, tai nezinau kokiai kategorijai ji priklauso.  Maciau perfect nails tokiom tik silpnesnem prekiauja...
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 06 gegužės 2013 - 09:42
QUOTE(xeditux @ 2013 05 06, 10:14)
Papildyta:

Jau vien neatsivertus nuorodos pavadinime raso, kad 2 in 1, tai va uv ir led lempa... Del to ir keista... O atsiliepimu skaiciau amazone, ju laaaaabai ivairiu yra. Ir ne viena skaiciau labai gera ir labai bloga... Todel ir klausiu jusu kas ka naudojat... Nes siaip skaitinejausi, kad UV lempa turi buti 36 W, o led 12W, gal del ti sita tokia galimga, nes pritaikyta abiems. Juk ne vienoj vietoj pabrezia, kad ne visi geliniai lakai stingsta su LED lempa. Gal delto ji tokia universali g.gif Bet tada kinietis lieka kinieciu... Ir dar vienas dalykas, nesuprantu kodel LED lempoj yra 30, 60 ir 90 sec jeigu turetu isdziovinti per 30 sec...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 06 gegužės 2013 - 10:09
Na ir as su savo EF Tiffany, dejau po 4 sluoksnius, bet viena ranak lakavau visais 4 plonais, o kita 1 sluoksni plona, o kitus storesnius, tai po 3 jau buvo gerai, bet del storio uzdejau dar ir 4 biggrin.gif
Isgavau tikra spalva, jinai tokia neryski turkio, i pilkuma netgi, o ne i rysku turki, kaip buteliukas (IBD Jupiter Blue man atrodo panasi)
Ir nauja bliuzele, prie kurios derinausi (dar siuvimo procese)
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 06, 11:50)
Jau vien neatsivertus nuorodos pavadinime raso, kad 2 in 1, tai va uv ir led lempa... Del to ir keista... O atsiliepimu skaiciau amazone, ju laaaaabai ivairiu yra. Ir ne viena skaiciau labai gera ir labai bloga... Todel ir klausiu jusu kas ka naudojat... Nes siaip skaitinejausi, kad UV lempa turi buti 36 W, o led 12W, gal del ti sita tokia galimga, nes pritaikyta abiems. Juk ne vienoj vietoj pabrezia, kad ne visi geliniai lakai stingsta su LED lempa. Gal delto ji tokia universali  g.gif  Bet tada kinietis lieka kinieciu...

Taimeris pas ja kaip pas LED 10-20-30 sekundziu. Ir as vakar laikiau laka kaip su LED. Visos lempos made in china, todel as i tai net nekreipiu demesio smile.gif
va beveik tokia pacia tik silpnesne lietuviai uz kokia kaina parduoda biggrin.gif http://nailshop.lt/s...a-ccfl-led-15-w

Anyway, man ji super pasirode biggrin.gif o jus rinkites pagal save 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alincia @ 2013 05 06, 11:52)

wub.gif thumbup.gif
o blizgutis koks?
Atsakyti
Blizgutis paprastas birus is Pelenes parodos paipigiaiskiu prekiu, toks permatomas chameleonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 05 06, 10:58)
Taimeris pas ja kaip pas LED 10-20-30 sekundziu. Ir as vakar laikiau laka kaip su LED. Visos lempos made in china, todel as i tai net nekreipiu demesio  smile.gif
va beveik tokia pacia tik silpnesne lietuviai uz kokia kaina parduoda  biggrin.gif http://nailshop.lt/s...a-ccfl-led-15-w
Anyway, man ji super pasirode  biggrin.gif o jus rinkites pagal save  4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alincia @ 2013 05 06, 11:52)

wub.gif thumbup.gif
o blizgutis koks?

cia toj led dar ir 120sec yra... As nesakau kad ji bloga 4u.gif tik idomiai nuskambejo, kad ir tas ir tas... gal todel kai kuriuose uzrasuose lempu raso LED ir UV... Man idomu ka kitos dar naudoja... Siaip yra ir 54W UV lempa, tai tada 36 turetu buti per silpna... Visai galva susisuko.... blush2.gif

Va ka radau is tiekejo apie sita lempa
This is UV + LED nail dryer, the feature for this nail dryer is that it have both LED light and UV light, so it can both cure UV Gel polish and LED Gel polish, which means 2 in 1, so if you can't make sure which kinds of nail dryer( the UV nail dryer or the led nail dryer) can cure your gel polish, or if you have both UV Gel polish and LED Gel polish, then you don't need to buy 2 nail dryers but only one. But for each function of this nail dryer will be the same as the single function nail dryer as you mentioned.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 06 gegužės 2013 - 10:23
Sveikos,gal kuri turit gelish shadows inner vixen spalvyte? labai noriu grazios sokoladines spalvos,bet akis uzkliuvo uz sios spalvytes,nors ji nelabai sokoladine,bet atrodo tamsoka ir su blizguciu,gal kas turit realia foto?
Atsakyti