Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

My Webpage
Atsakyti
sveikos 4u.gif
turiu gan kvaila klausima biggrin.gif o su bio geliu imanoma prailginti nagus? ar as cia per daug noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 05 03, 14:30)
sveikos 4u.gif
turiu gan kvaila klausima biggrin.gif o su bio geliu imanoma prailginti nagus? ar as cia per daug noriu biggrin.gif

kelis milimetriukus galima, bet cia ne tas produktas kuris leistu ilgi darytis, kaip priauginamu nagu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 gegužės 2013 - 13:42
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 03, 14:41)
kelis milimetriukus galima, bet cia ne tas produktas kuris leistu ilgi darytis, kaip priauginamu nagu smile.gif

Man idomu kaip tais keliais mm pailginti? Reikia spec formos? Nes siaip bandziau gaubti kaip su laku, tai nieko nepavyko..
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2013 05 03, 16:38)
Man idomu kaip tais keliais mm pailginti? Reikia spec formos? Nes siaip bandziau gaubti kaip su laku, tai nieko nepavyko..

Taip taip, cia jau is nagu priauginimo istorijos visas reikalas 4u.gif reikia spec formeliu, reikia zinoti ir moketi kaip jas taisyklingai uzdeti ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 gegužės 2013 - 16:01
Jolkuce, matei su kuom reikia tapšnojius daryt....
Įkelta į fcb...
Su krempudros vienkartinėm kempinėlėm....
Atsakyti
Norejau paklaust, mano nagu ploksteles forma tokia atrodo visu nagu nevienodo dydzio, pvz vidurinieji nagai gerokai platesni uz kitus.., ir dar forma ju visu tokia isplatejanti.. jau net rozine kiek ryskesne spalvyte nulakavus akivaizdziai matosi tas ju nevienodumas, nors uzaugusio nagucio forma nudildinta graziai ir vienodai....gal imanoma nulakuoti nagus, kad paslepti ju tokius trukumus ir vizualiai suteikti lygesne forma? atsiprasau, gal be foto sunkoka isivaizduoti, bet tiesiog jos neturiu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute91: 03 gegužės 2013 - 18:03
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 03, 17:00)
Taip taip, cia jau is nagu priauginimo istorijos visas reikalas 4u.gif reikia spec formeliu, reikia zinoti ir moketi kaip jas taisyklingai uzdeti ir t.t.

Taip ir galvojau...

FB grube yra cia: https://www.facebook...05591792842561/

As su tokia kempinele ir tapsnodavau kaip kad ikelta, bet man asmeniskai jisai net negraziai padare...
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 05 03, 17:43)
Jolkuce, matei su kuom reikia tapšnojius daryt....
Įkelta į fcb...
Su krempudros vienkartinėm kempinėlėm....

Aciu aciu, zinau maciau ir bishke jau daugiau ziniu pasirinkau apie tai mirksiukas.gif 4u.gif Belieka tik bandyt,kai netingesiu doh.gif
O cia siaip is tapetu serijos biggrin.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(saulute91 @ 2013 05 03, 18:43)
Norejau paklaust, mano  nagu ploksteles forma tokia atrodo visu nagu nevienodo dydzio, pvz vidurinieji nagai gerokai platesni uz kitus.., ir dar forma ju visu tokia isplatejanti.. jau net rozine kiek ryskesne spalvyte nulakavus akivaizdziai matosi tas ju nevienodumas, nors uzaugusio nagucio forma nudildinta graziai ir vienodai....gal imanoma nulakuoti nagus, kad paslepti ju tokius trukumus ir vizualiai suteikti lygesne forma? atsiprasau, gal be foto sunkoka isivaizduoti, bet tiesiog jos neturiu... doh.gif

Bandykit lakuodama, palikti po kelis milimetrus is sono neuzlakintus,taip vizualiai sukursit siauresnio nago ispudi 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės 4u.gif
kadangi šiuose reikaluose esu naujoke, t.y. esu kelis kartus ilgalaikį lakavimą dariusi pas manikiūristes, galvoju gal pačiai reik nusipirkt ir sau darytis, ką manote apie šį pasiūlymą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryana: 04 gegužės 2013 - 20:35
QUOTE(Ryana @ 2013 05 04, 21:34)
Labas vakaras mergaitės  4u.gif 
kadangi šiuose reikaluose esu naujoke, t.y. esu kelis kartus ilgalaikį lakavimą dariusi pas manikiūristes, galvoju gal pačiai reik nusipirkt ir sau darytis, ką manote apie šį pasiūlymą?  ax.gif

negi niekas neturi nuomonės apie šio gamintojo pasiūlymą? ax.gif galvoju pirkt ar ne? nes neturiu jokio supratimo kas yra geros kokybės kas blogos.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2013 05 04, 23:35)
negi niekas neturi nuomonės apie šio gamintojo pasiūlymą?  ax.gif  galvoju pirkt ar ne? nes neturiu jokio supratimo kas yra geros kokybės kas blogos....  g.gif

Nesu girdejus ir macius tokios firmos schmoll.gif as tikrai nepirkciau schmoll.gif Siulau va cia pasiziureti skelbimu, mergaites tikrai gerom kainom parduoda ir lempas ir visokias priemones - http://www.supermama...;#entry62366615
Atsakyti