Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Hap. @ 2013 04 20, 09:36)
O man neatidaro ju e-pardos kazkodel g.gif

Man ir neatidarė, tai aš skambinau iš pat ryto ir rezervavau...gal , sakau, dar kepuriukai greit pasirodys ax.gif ir gal net be pūko bus lotuliukas.gif ...o tai tikrai nesamonė šortai su pūku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 20, 10:38)
Man ir neatidarė, tai aš skambinau iš pat ryto ir rezervavau...gal , sakau, dar kepuriukai greit pasirodys ax.gif ir gal net be pūko bus lotuliukas.gif ...o tai tikrai nesamonė šortai su pūku schmoll.gif

Tai vadinasi puslapis neveikia..turbut tvarko.. O tai maniau gal mano PC grybauja.
Kepuriukus žadėjo kitos savaites gale.. Aš surizikavau ir paemiau vienus bridziukus, sunesiosim...
Papildyta:
del kepuriuku, tai nebenustebciau, kad butu su puku viduj biggrin.gif suaugusiu, tai su puku ir ganetinai dideliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 20, 10:06)
Nu ką....prisipažįstu-esu bevalis žmogus doh.gif  biggrin.gif vis tik iš pat ryto pasiėmiau tuos geltonus " nosiukus" doh.gif  wub.gif

thumbup.gif gerai padarei lotuliukas.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 19, 23:52)
tai vat ir as neatsilaikiau  doh.gif surinkau visas kiek buvo ir abiem  doh.gif dar sau tunika nugreibiau geltona, bernam pasiemiau geltonas kelnes,nors as buvau pries jas,bet galvoju fotosesija pasidaryti mamka su tunika,ir bernai geltoni salia smile.gif tik palauksime kol suzaliuos  lauke wub.gif

ir ilgom rankovem cirko abiem pasiemiau  wub.gif
su nosiukais tai pries uzdarant jau 3-4m maikute paskutine, kriksto sunui dar prigrieniau.Vienu zodziu urmu apsipirkau biggrin.gif

sortus paciupinejau,tai vos nenugriuvai,as neisivaizuoju kur su tokiais reiktu eiti  blink.gif  biggrin.gif vienu zodziu zieminiai sortai  lotuliukas.gif

o kazi kelniu dar bus koki nauji modeliai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 19, 15:51)

wub.gif wub.gif labai grazu
o koki dydi pirkot? g.gif

i 
Draudžiama cituoti nuotraukas! Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 20 balandžio 2013 - 21:27
Jutke 4u.gif

maziui pasiemiau 3-4dydi, jo ugis 104cm
dyckiui dydziausia dydi 128cm

klausiau del kelniu,tai sako kad kazi,nelabai ...
tai ir pasiemiau geltonas,nes nebuvo daugiau ka imti,bet mastau dabar nebus jos vienkartines doh.gif dar pamastysiu jai ka grazinsiu smile.gif

as tai kepuriu laukiu,sake bus plonutes smile.gif kita savaite wink.gif

maikuciu papildymo nebus kiek supratau .
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2013 04 20, 14:15]
Jutke 4u.gif

tai ir pasiemiau geltonas,nes nebuvo daugiau ka imti,bet mastau dabar nebus jos vienkartines doh.gif dar pamastysiu jai ka grazinsiu smile.gif

Nu mes ir 3-4m pasemem ir zydra tokia turim nes 1-2 jau aptemta labai unsure.gif
Nezinau,bet su kelnem tai jie cia kazkaip......mato yra poreikis juk galetu siut daugiau.Nu mums geltonos ir zydros tai per sviesi spalva mano tepliui,jai dar puls ant kokios zoles tai manau po kelniu bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 04 20, 13:19)

Nu mes ir 3-4m pasemem ir zydra tokia turim nes 1-2 jau aptemta labai  unsure.gif
Nezinau,bet su kelnem tai jie cia kazkaip......mato yra poreikis juk galetu siut daugiau.Nu mums geltonos ir zydros tai per sviesi spalva mano tepliui,jai dar puls ant kokios zoles tai manau po kelniu bus unsure.gif

jo tai del kelniu irgi dar dvejoju,gal grazinsiu smile.gif

o gal kas turite ta HP tase-krepsi ? nepastebjau ar yra prekyboje ar jau nebe.
Atsakyti
[quote=Jutkė,2013 04 20, 13:19]
[quote=erikiuxxx,2013 04 20, 14:15]
Jutke 4u.gif

Nu mes ir 3-4m pasemem ir zydra tokia turim nes 1-2 jau aptemta labai unsure.gif
[/quote]

Nu mano šiandien puolė su geltonom ant tos žolės doh.gif ... ir nieko schmoll.gif aišku su Ariel, bet išsiplovė puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Mums geltonosios ne vienkartines, nešiojasi puikiai smile.gif
Krepšiu klausiau, sake nėra sad.gif o labai norėčiau smile.gif
Super, kad kepuriukai bus ploni smile.gif
Apgaubtukas nešiojasi irgi gerai, varinėju dabar su juo vietoj striukės smile.gif
Atsakyti
Labas, mes visai neseniai atradom HP wub.gif Deje, dar net paciupinet neteko, tik prie kompo akis varvint, bet gana biggrin.gif Reik pirkt biggrin.gif
kazin tos mot. tunikeles kur asimetrines, storesnio ar plonesnio audinuko? Kai taip uzkaito tie orai, gal jau per silta bus g.gif
o vaikiui masciau turkio spalvos kelnytes paimt, ugis maniskio 80, tai - m kazin ne skes? Kaip medziagyte?
Marskiniuku noreciau zuikio garbes zodis, lyg oranziniai ar kokie ten jie, bet ju e-parduotuvej nematau g.gif
Atsakyti

! 
Tema yra apie rūbus vaikams, o ne suaugusiems. Neatitinkančios temos žinutės buvo ir bus trinamos. Moderatorė
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 20, 22:19)
Labas,  mes visai neseniai atradom HP  wub.gif  Deje, dar net paciupinet neteko, tik prie kompo akis varvint, bet gana biggrin.gif  Reik pirkt biggrin.gif
kazin tos mot. tunikeles kur asimetrines, storesnio ar plonesnio audinuko? Kai taip uzkaito tie orai, gal jau per silta bus g.gif 
o vaikiui masciau turkio spalvos kelnytes paimt, ugis maniskio 80, tai - m kazin ne skes?  Kaip medziagyte?
Marskiniuku noreciau zuikio garbes zodis, lyg oranziniai ar kokie ten jie, bet ju e-parduotuvej nematau g.gif

Oranziniu jau seniai nelike nebent koks dar 6-12dydis parduotuveje,nes el parduotuveje ju net nebuvo schmoll.gif
Kadangi kelnes labai didintos tai manau jums reiktu 6-12 ir reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 04 21, 10:19)
Oranziniu jau seniai nelike nebent koks dar 6-12dydis parduotuveje,nes el parduotuveje ju net nebuvo schmoll.gif
Kadangi kelnes labai didintos tai manau jums reiktu 6-12 ir reiktu g.gif

Pritariu, musu kelnes 1-2, o esame apie 92cm ugio ir mums jos i didziaja puse dar mirksiukas.gif
Atsakyti