Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Matet happeak naujienas? niuz nerealios, visko noris smile.gif kazin kaip tie briziukai, nebus mums kaip kelnes? smile.gif
Atsakyti
mes jau vakar naujienom happeako apsiprekinom,fantastika wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 19, 10:08)
mes jau vakar naujienom happeako apsiprekinom,fantastika  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ka pirkot? gal galite pakomentuoti bridziukus, kokio jie ilgio? smile.gif
Atsakyti
Aha, labai gražu wub.gif Man tie bridžai labai gražūs...erikiuxxx , kokia bridžų kaina?
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 19, 13:22)
Aha, labai gražu wub.gif Man tie bridžai labai gražūs...erikiuxxx , kokia bridžų kaina?

yra ir pilki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 04 19, 13:46)
ka pirkot? gal galite pakomentuoti bridziukus, kokio jie ilgio? smile.gif

Va man ir idomu kokio jie ilgio? g.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 19, 13:08)
mes jau vakar naujienom happeako apsiprekinom,fantastika  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu ir ka pirkot? g.gif tie sotai realiai labai ilgi atrodo?man ta maike patiko su nosim trumpom rankovem wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 19 balandžio 2013 - 13:37
Uzklausiau hp sortu tai jie su pukeliu viduje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 04 19, 14:23)
Uzklausiau hp sortu tai jie su pukeliu viduje  unsure.gif

Hmm... idomiai g.gif as maniau, kad jie brolio kelniu medziagytes g.gif
Atsakyti
Nors ir mot.trumpi sortai yra su pukeliu viduj.
Atsakyti
sortu mes nepirkome,mum jau tos brolio kelnes per siltos,tai ka jau apie sortus kalbeti su pukeliu ,kur juos tada nesioti smile.gif

maikutes turime visas ir bliuzele ta pilka irgi, pasaka wub.gif

maniskiai nenusimauna tu su nosim,siandien patys sau nosis issidaze biggrin.gif mamos tik akinius paprase nupiesti lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai grazios foto smile.gif

Ir as jau uzsisakiau siuos merskinelius ir bridziukus biggrin.gif

Bridziuku ilgis: 1-2m - 35cm
3-4m - 38cm
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 19, 21:43)
Tikrai ,vyrukai- nosiukai, super atrodo...
Jau prižadėjau sau, kad nepirksiu šių maikyčių doh.gif  , bet jei dar ryt bus reikiamas dydis- imsiu tongue.gif

tai vat ir as neatsilaikiau doh.gif surinkau visas kiek buvo ir abiem doh.gif dar sau tunika nugreibiau geltona, bernam pasiemiau geltonas kelnes,nors as buvau pries jas,bet galvoju fotosesija pasidaryti mamka su tunika,ir bernai geltoni salia smile.gif tik palauksime kol suzaliuos lauke wub.gif

ir ilgom rankovem cirko abiem pasiemiau wub.gif
su nosiukais tai pries uzdarant jau 3-4m maikute paskutine, kriksto sunui dar prigrieniau.Vienu zodziu urmu apsipirkau biggrin.gif

sortus paciupinejau,tai vos nenugriuvai,as neisivaizuoju kur su tokiais reiktu eiti blink.gif biggrin.gif vienu zodziu zieminiai sortai lotuliukas.gif

Atsakyti