Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Čia jei atsiversi kelis puslapius atgal, tai rasem 1-2 ir 3-4 dydžiu išmatavimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(superaqua @ 2013 04 18, 18:32)
Na nesam is aukstuju kokie gal 95cm, tik ne kuduciai tokie biggrin.gif

Tik dar 1-2m.
3-4m reikes rankoves atlenkti ir ilgoki gali buti.
Atsakyti
O Jum isskalbus jie nepasitrauke? Man truputi pasitraukė, nors skalbiu ant 30 tik.
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 18, 19:19)
O Jum isskalbus jie nepasitrauke? Man truputi pasitraukė, nors skalbiu ant 30 tik.

Man nesitraukia, skalbiu berods ant 40 ranku plovimo programos.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 18, 20:23)
Man nesitraukia, skalbiu berods ant 40 ranku plovimo programos.

man tie su nosim pasitrauke, greifruktiniai nea.. g.gif Ir dabar sudejus juos akivaizdziai su nosim mazesni g.gif Niu iddomiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 18, 20:47)
man tie su nosim pasitrauke, greifruktiniai nea.. g.gif  Ir dabar sudejus juos akivaizdziai su nosim mazesni g.gif  Niu iddomiai biggrin.gif

Mes su nosim neturim. Turim tik raudonus myliu mama ir myliu teti, o is sios kolekcijos pasilikom pilkus(be nieko) ir greifruktinius su zuikio garbes zodziu smile.gif Naujuosius skalbiau dar tik po karta, bet nesusitrauke.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 18, 21:03)
Mes su nosim neturim. Turim tik raudonus myliu mama ir myliu teti, o is sios kolekcijos pasilikom pilkus(be nieko) ir greifruktinius su zuikio garbes zodziu smile.gif Naujuosius skalbiau dar tik po karta, bet nesusitrauke.

Pas mus tokie patys ir nesitraukė, bet pilki čiut mažesni už zuikio garbės žodį, nes mes net atlenkiam rankovytes g.gif
Požiūri, o žiogo kelnės tokios pat medžiagos kaip eletrinių( jūs lyg ir turit jas)?

Galvoju dar juodas paimt, o tai šiandien iš lauko mano mažasis darbininkas grįžo toks gražus, kad supratau, jog šviesių kelnių šiaip žaist lauke tikrai neduosiu schmoll.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 18, 21:32)
Pas mus tokie patys ir nesitraukė, bet pilki čiut mažesni už zuikio garbės žodį, nes mes net atlenkiam rankovytes g.gif
Požiūri, o žiogo kelnės tokios pat medžiagos kaip eletrinių( jūs lyg ir turit jas)?

Galvoju dar juodas paimt, o tai šiandien iš lauko mano mažasis darbininkas grįžo toks gražus, kad supratau, jog šviesių kelnių šiaip žaist lauke tikrai neduosiu schmoll.gif  doh.gif  biggrin.gif

Naturalu, kad minetu dvieju marskineliu dydziai gali skirtis, nes pilkieji bent jau pas mus 3-4m dydzio, o zuikio garbes zodzio marskineliu dydis 2-4m. Tik butu logiskiau, jei pilkieji butu didesni, o ne su zuikiu biggrin.gif

Nebeturim mes elektriniu kelniu, net nesimatavo maniskius ju doh.gif Bet medziaga man atrodo labai panasi. Is visu happeako kelniu pasilikom tik ziogo kelnes. Tamsias galvoju dar ir mummymoon prigriebti, jei kam nors nepardave, kol susirasinejom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 18, 21:41)
Naturalu, kad minetu dvieju marskineliu dydziai gali skirtis, nes pilkieji bent jau pas mus 3-4m dydzio, o zuikio garbes zodzio marskineliu dydis 2-4m. Tik butu logiskiau, jei pilkieji butu didesni, o ne su zuikiu biggrin.gif

Nebeturim mes elektriniu kelniu, net nesimatavo maniskius ju  doh.gif  Bet medziaga man atrodo labai panasi. Is visu happeako kelniu pasilikom tik ziogo kelnes. Tamsias galvoju dar ir mummymoon prigriebti, jei kam nors nepardave, kol susirasinejom smile.gif

Pas mus marškinukai ir tie ir tie 1-2 m., bet skirias tongue.gif
Nu tai reiškias žiogo kelnės su tu tokiu kilpuniu viduj? g.gif Tai tuomet gerai, nenoriu, kad labai plonos būt, o į kiemą bus pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 18, 22:05)
Pas mus marškinukai ir tie ir tie 1-2 m., bet skirias tongue.gif
Nu tai reiškias žiogo kelnės su tu tokiu kilpuniu viduj? g.gif Tai tuomet gerai, nenoriu, kad labai plonos būt, o į kiemą bus pats tas thumbup.gif

Jo, viduj tas kilpinis. Bet jos plonokos. Nors mes turim is happeak senesnes kolekcijos kazkokias dar plonesnes kelnes. Jau net nebeatmenu, kaip jos vadinas. Man rods futbolisto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 18 balandžio 2013 - 22:27
Tai vadinas jie nesusitrauke, o ir taip mazesni buvo lotuliukas.gif

Kokias is mummymon pirksi? dzinsiukus gal?
Atsakyti
QUOTE(superaqua @ 2013 04 18, 18:44)
Patarkite 2,7m berniukui kokio dydzio happeak marskinelius pirkti 1-2m ar 3-4m?  blush2.gif

Mes esam 2,7 dabar perkam TIK 3-4 dydi marskinelius,kelnes 1-2.Nes jie labai siauri 1-2 vos irengt eina doh.gif Rankoves graziai galuose susistumia,musu ugis 90cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 19 balandžio 2013 - 09:52