Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Parduotuvėje šiaip yra dar ir rudos spalvos draugystės kelnių mirksiukas.gif , bet tokios keistos spalvos, kaip kavos su pienu, bet kai to pieno dar trūksta biggrin.gif . O ir tos plonos nėra jos visai plonos, toks kilpinis viduje audinukas. Visumoj labai gražiai tie antspaudai ant visų rūbelių thumbup.gif .
Atsakyti
Nu grožių vėl HP įmetė wub.gif Man labai fainas tas džempas-golfukas pasirodė, tik kad internetiniam tinklalapį, tai jų dar nerodo verysad.gif
Nu ir labai norėčiau, kad vietoj šviesiai pilkos, tamsiai pilka spalva futbolisto kelnyčių būtų, arba juoda tongue.gif
Atsakyti
kelniu ir as noreciau tamsesniu spalvu doh.gif
Atsakyti
Gavau šiandieną kelnytes , tai galiu pasakyti, kad jei kuri ruošiatės pirkti nematydamos-galit nebijot, ta šviesiai pilka futbolisto kelnyčių spalva visai nėra tokia jau šviesi, ji beveik tokia pat kaip ir draugystės asfalto spalva. Palyginimui galiu pasakyti, kad pernykštės kolekcijos futbolisto kelnės tai tikrai buvo šviesios, o šių spalva man labai patiko thumbup.gif ...o jau tas braškinis vidus wub.gif
Dabar labai lauksiu tų paslaptingų golfiukų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 10 09, 12:53)
Gavau šiandieną kelnytes , tai galiu pasakyti, kad jei kuri ruošiatės pirkti nematydamos-galit nebijot, ta šviesiai pilka futbolisto kelnyčių spalva visai nėra tokia jau šviesi, ji beveik tokia pat kaip ir draugystės asfalto spalva. Palyginimui galiu pasakyti, kad pernykštės kolekcijos futbolisto kelnės tai tikrai buvo šviesios, o šių spalva man labai patiko thumbup.gif ...o jau tas braškinis vidus wub.gif

aaaa thumbup.gif geras, vadinasi neprasoviau - vakar uzsisakiau tas futbolisto kelnytes, dabar laukiu nesulaukiu biggrin.gif dar marskinelius abiems bernuzeliams dryzuotus ir dryzuota pure maziui smile.gif
Dabar irgi labai lauksiu golfuku, sake bus keliu spalvu, bet teks dar palaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 10 09, 14:53)

Gal pasirodysit su naujom kelnytem mirksiukas.gif O nesake kada bus golfukai.kokia kaina ju mazdaug bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 10 09, 15:26)
Gal pasirodysit su naujom kelnytem  mirksiukas.gif O nesake kada bus golfukai.kokia kaina ju mazdaug bus  g.gif

as klausiau del golfuku, tai sake dar negreitai. bus keliu spalvu, bet nezino tiksliai kokios. negavo patvirtinimo dar. smile.gif
Papildyta:
Tikrai, Cole1 , pasirodykit mirksiukas.gif
Atsakyti
o man rudenii vistiek norisi tamsesniu spalvu sad.gif ypac kai darzelyje visur vaikas kociojasi.
Teks kazka siutis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 10 09, 15:26)
Gal pasirodysit su naujom kelnytem  mirksiukas.gif O nesake kada bus golfukai.kokia kaina ju mazdaug bus  g.gif

Niu jei mano pilietis labai nepyks, tai bandysiu ryt pamatuot, nes šiandien tai " nepasirašė" biggrin.gif
Dėl golfiukų tai aš taip įtariu, kad bus tie patys 95 Lt, jei nedaugiau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 10 09, 15:31)
o man rudenii vistiek norisi tamsesniu spalvu sad.gif ypac kai darzelyje visur vaikas kociojasi.
Teks kazka siutis  doh.gif

Tai gal dar pasirodys vėliau kas nors ir tamsesnio...aš jau bent tikiuosi, bet dabar pirkau pilkas, nes jau reikėjo labai ( nors gal ne taip jau labai, nes turim to Happeak lotuliukas.gif , bet šiltų jau reikėjo labai)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cole1: 09 spalio 2013 - 21:11
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 10 09, 15:31)
Teks kazka siutis  doh.gif

Bus ir tamsesnio kazkas veliau smile.gif Tik va uzklausiau del dzinsiuku (kaip buvo vasara zadeje) tai sake nebus si sezona dar schmoll.gif
Atsakyti
Bandom rodytis smile.gif Čia su futbolisto

user posted image

Iš veido matosi, kaip norėjo fotkintis biggrin.gif
user posted image

Nugara
user posted image

O čia Draugystės ir zebro marškinėliai

user posted image

Nugara
user posted image

Visi rūbai 1-2 m. Vaikinas 90 cm tongue.gif

Atsakyti
Tikrai puikios kelnytes, puikiai atrodo thumbup.gif laukiu nesulaukiu ir as siuntinuko irgi futbolisto su braskiniu vidum, zebro marskinelius ir zebro pure smile.gif
Atsakyti