Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(kle0patra @ 2013 08 10, 20:42)
aciu, puoliau uzsakinet smile.gif apmokejau smile.gif tik uzsakyme nerodo koks dydis, o kai iejau i parde, ziuriu kad neber to dydzio, kurio man reikejo, tai kazi, ar delto kad as cia papirkau, ar taip greit isgraibste smile.gif
ttikiuosi neteks sulaukt skambucio, kad atsiprasome, jusu dydzio norimo nebeturime biggrin.gif kaip jau yra buve....

Na o aš kaip tyčia vakar rezervavau dar dvejas kelnytes savo vyrukui, tai man ramu, tik labai smagu, kad ant nuolaidų pataikiau, nes ruošiausi jau ir taip pirkt tongue.gif
Dėl tų dydžių, tai visko gali būt, nes aš dar marškinėlių norėjau, internete rodo, kad yra, o realybėj nėr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 08 10, 21:05)
Na o aš kaip tyčia vakar rezervavau dar dvejas kelnytes savo vyrukui, tai man ramu, tik labai smagu, kad ant nuolaidų pataikiau, nes ruošiausi jau ir taip pirkt tongue.gif
Dėl tų dydžių, tai visko gali būt, nes aš dar marškinėlių norėjau, internete rodo, kad yra, o realybėj nėr doh.gif

o nuolaidas tik snd paskelbe?

na lauksiu pirmad, kaip cia kas smile.gif pinigelius nuskaiciavo, raso uzsakymas sekmingai priimtas, tikekimes, kad bus abiejos kelnytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2013 08 10, 21:08)
o nuolaidas tik snd paskelbe?

na lauksiu pirmad, kaip cia kas smile.gif pinigelius nuskaiciavo, raso uzsakymas sekmingai priimtas, tikekimes, kad bus abiejos kelnytes biggrin.gif

Tik šiandien ir jau į vakarą, nes aš vis įlįsdavau ten pažiūrėt biggrin.gif
O jūs pirmadienio nelaukit, taigi jie ir sekmadieniais dirba, skambinkit ryt ir išsiaiškinsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 08 10, 21:15)
Tik šiandien ir jau į vakarą, nes aš vis įlįsdavau ten pažiūrėt biggrin.gif
O jūs pirmadienio nelaukit, taigi jie ir sekmadieniais dirba, skambinkit ryt ir išsiaiškinsit mirksiukas.gif

aaa, tai jeigu dirba, tai patys turbut susiziures ir jei ka pasuks;) viliuosi, kad jie susitvarke ta savo puslapi biggrin.gif jeigu leido idet i krepseli, buvo, nupirkt apmoket, tai gal dar turejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2013 08 10, 21:17)
aaa, tai jeigu dirba, tai patys turbut susiziures ir jei ka pasuks;) viliuosi, kad jie susitvarke ta savo puslapi biggrin.gif jeigu leido idet i krepseli, buvo, nupirkt apmoket, tai gal dar turejo biggrin.gif

Na, reik tikėtis kad bus...nors aš vakar bandžiau dėti į krepšį tuos marškinėlius, tai ir leido kuo puikiausiai, bet pasirodo, kad ...nėr, o gaila žiauriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 08 10, 22:25)
Na, reik tikėtis kad bus...nors aš vakar bandžiau dėti į krepšį tuos marškinėlius, tai ir leido kuo puikiausiai, bet pasirodo, kad ...nėr, o gaila žiauriai doh.gif

Kurių norėjot? as tai ziurėjau ale lauksiu naujos kolekcijos biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite patarti. Jei vaiko galvos apimtis 49 cm, 3 metai, tai kokio dydzio happeako kepuriuka imti 3 ar 4?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zweika: 11 rugpjūčio 2013 - 12:59
QUOTE(zweika @ 2013 08 11, 12:58)
Merginos, gal galite patarti. Jei vaiko galvos apimtis 49 cm, 3 metai, tai kokio dydzio happeako kepuriuka imti 3 ar 4?

Mes tai 3 nešiojam, bet čia mamos kažkada rašė, kad ir iš ketvirto neiškristų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jutkė @ 2013 08 11, 10:31)
Kurių norėjot? as tai ziurėjau ale lauksiu naujos kolekcijos  biggrin.gif

Norėjau dryžuotų su užrašu" Kaip tėtė", bet...
Aš ir laukiu naujienų, bet labai pravers ir kelnytės su nemaža nuolaida biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 08 11, 20:23)
Mes tai 3 nešiojam, bet čia mamos kažkada rašė, kad ir iš ketvirto neiškristų mirksiukas.gif

Aciu uz info.
As ir 3 pasiemiau. Mes juoda 3 numerio turim, tai dar gera, bijau kad 4 numeris gali buti dar didokas.
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 08 11, 20:23)
Papildyta:
Norėjau dryžuotų su užrašu" Kaip tėtė", bet...
Aš ir laukiu naujienų, bet labai pravers ir kelnytės su nemaža nuolaida biggrin.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif mes melynu veliuriniu butume netureja ir butume noreja,bet jau ir dydziu nera doh.gif Tai lauksim naujienu biggrin.gif
As dryzuotos be uzraso norejau ale nera irgi unsure.gif
Atsakyti
pagaliau ispardavimas biggrin.gif vadinasi jau greit kazkas naujo ir ne vasarisko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 11, 20:12)
pagaliau ispardavimas  biggrin.gif vadinasi jau greit kazkas naujo ir ne vasarisko bigsmile.gif

Man Nidoj Šarūnė sakė, kad ,cituoju: " Jei viskas bus gerai, tai rugpjūčio pabaigoj..."
Jau laukiu nesulaukiu...nes jau ir vasara nusibodo lotuliukas.gif Noriu žiemos tongue.gif
Atsakyti