Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Hap. @ 2013 04 13, 20:32)
Atkeliavo pagaliau ir mano siuntinukas is HP thumbup.gif  Visdelto labai dziaugiuosi, kad pasikeiciau ziogo kelnytes i 3-4 dydi, atoro puikiai, kaip toj foto ant modeliuko thumbup.gif  (aciu Poziuris uz tavo komentara mirksiukas.gif ) Gobtuvas labai grazus, tik dar nematavau kolkas. Marskineliai elektriniu spalvyte super, man grazesne net nei nuotraukose, nera tokia rezianti aki smile.gif  Ir labai patiko mot.marskineliai, labai faina medziaga, zymiai tvirtesne nei senos kolekcijos thumbup.gif

palaidine ir as emiau, tikrai fainesne medziagytei thumbup.gif ir ta spalva kakavine superine smile.gif wub.gif
Atsakyti
Idomu, kaip geltona spalva realybeje g.gif ji lyg kitokia nei vaikisku rubeliu..
Atsakyti
sveikutes gal kas pirkot elektrines ir geltonos spalvos maikutes sakykit ar jos nedidintos kazi koks ilgis mes 98cm ūgio
Atsakyti
QUOTE(lina13 @ 2013 04 15, 21:01)
sveikutes gal kas pirkot elektrines ir geltonos spalvos maikutes sakykit ar jos nedidintos kazi koks ilgis mes 98cm ūgio

Mes turim 1-2m dydi. Visas priekio ilgis nuo petuko 39cm, galas siek tiek ilgesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hap.: 16 balandžio 2013 - 09:05
QUOTE(lina13 @ 2013 04 15, 22:01)

musu 3-4 bliuskute visas ilgis 43cm na nugara siek tiek ilgesne mirksiukas.gif
Atsakyti
Ilgis ir plotis atitinka paprastu marskineliu ilgomis rankovemis smile.gif
Atsakyti
Na va, sulaukiau atsakymo iš Šarūnės thumbup.gif Labai smagiai pabendravom, sakė, kad jau girdėjo tokį atsiliepimą, bet tik iš vienos klientės( turbūt iš mamytės kadanta biggrin.gif Ir dar bandė pasakyti, kad gal skalbimo mašina kalta lotuliukas.gif , bet pas mane kaip tik naujutėlė, su visais " pribambasasais"-niu vanduo ir skalbiklis į ją dar pilasi g.gif lotuliukas.gif ...bet nesvarbu...sakė, kad perduos medžiagų tiekėjams, kad gal tikrai su ta medžiaga prašovė...
Niu va kiek aš čia prirašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 16, 13:20)
Na va, sulaukiau atsakymo iš Šarūnės thumbup.gif Labai smagiai pabendravom, sakė, kad jau girdėjo tokį atsiliepimą, bet tik iš vienos klientės( turbūt iš mamytės kadanta biggrin.gif Ir dar bandė pasakyti, kad gal skalbimo mašina kalta lotuliukas.gif , bet pas mane kaip tik naujutėlė, su visais " pribambasasais"-niu vanduo ir skalbiklis į ją dar pilasi  g.gif lotuliukas.gif ...bet nesvarbu...sakė, kad perduos medžiagų tiekėjams, kad gal tikrai su ta medžiaga prašovė...
Niu va kiek aš čia prirašiau biggrin.gif

o kompensacijos nepasiule? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 16, 13:34)
o kompensacijos nepasiule? biggrin.gif

Niu ne doh.gif lotuliukas.gif
Bet padėkojo, kad pasidalinau informacija ir tikrai prižadėjo, kad daugiau nenuvils biggrin.gif ( niu kaip pirmą kart, tai atleidau lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Iš tikrųjų nieko tokio, svarbu, kad sureagavo mirksiukas.gif ..o gal iš tikro nevisoms velsis g.gif ?
Atsakyti
O tos elektrinės Brolio kelnytės nesivelia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 04 16, 13:48)
O tos elektrinės Brolio kelnytės nesivelia?  ax.gif

bent jau mums geltonosios nesivelia smile.gif sako, kad jos tos pacios medziagytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 04 16, 13:48)
O tos elektrinės Brolio kelnytės nesivelia?  ax.gif

Nei elektrinės, nei geltonos nesivelia ir veltis negali schmoll.gif -jų visai kitokia medžiaga, nei pilkų
Atsakyti