bet man tie dzempai su ilgais tais uzsegimais ir nelabai gerai, mums kakliuka dirgina, tai negalim jo nesioti, todel imam svarkiuka. gal kai didesni vaikuciai jiems nera su tuo problemu.
bet man tie dzempai su ilgais tais uzsegimais ir nelabai gerai, mums kakliuka dirgina, tai negalim jo nesioti, todel imam svarkiuka. gal kai didesni vaikuciai jiems nera su tuo problemu.
as irgi dabar visad atkreipiu demesio, nes kazkaip anksciau buvau nesusidurus, nes turejom dzempa, nerealiai fainas, bet va jam nepatiko, ir nekankinom maziaus dabar i juos net neziurim, tik nebent i svarkiukus
Mums irgi netinka su staciais kalnieriukais dzempai, arba nesileidzia uztraukiamas iki galo, nes dirgina kakliuka, spaudzia.. todel galvoju apie svarkeli..
Papildyta: Na stai musu gobtuvas Gal dar siek tiek didokas, bet siaip super-man patinka
Mums irgi netinka su staciais kalnieriukais dzempai, arba nesileidzia uztraukiamas iki galo, nes dirgina kakliuka, spaudzia.. todel galvoju apie svarkeli.. Papildyta:
Na stai musu gobtuvas Gal dar siek tiek didokas, bet siaip super-man patinka
Labai gražu ( gal ir aš noriu )
Ir švarkas Mummymoon labai ( aš per išpardavimą jo negavau ) ir kelnytės...viskas liuks( o čia beje kokios kelnytės pas jus Happeak, džinsai?)
Dzinsas tikrai kietokas, nėra plonas, kaip tik tokiam orui. Aš juos labiau susmaukiu i apačią, tai visai neblogai ziurisi. Nors galetu būti minkstesni Papildyta:
Ilgo nesiojimo dar ir po mūsų jie atrodys kaip nauji