Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Hap. @ 2013 04 13, 22:44)
Del spalvos, tai imciau geltona, prie mūsų turimų kelnių. Tik svarstau dzempa, ar švarkeli smile.gif pilkos tai dabar prisibijau po tokiu nekokiu atsiliepimų biggrin.gif

Man džempas gražiau ax.gif , kažkaip tas kaklas nuogas švarkelyje man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
cole1 pritariu prastiskiau dzempas ir graziau man,tas svarkelis per paprastas man asmeniskai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 14, 08:51)
Man džempas gražiau ax.gif , kažkaip tas kaklas nuogas švarkelyje man nelabai schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Mes turim is senos kolekcijos raudona svarkeli labai fainas bet jau reikia paderint rengiant bliuskute po juo.O va su bliuzonu paprasciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 04 14, 09:37)
drinks_cheers.gif
Mes turim is senos kolekcijos raudona svarkeli labai fainas bet jau reikia paderint rengiant bliuskute po juo.O va su bliuzonu paprasciau  smile.gif

bet man tie dzempai su ilgais tais uzsegimais ir nelabai gerai, mums kakliuka dirgina, tai negalim jo nesioti, todel imam svarkiuka. gal kai didesni vaikuciai jiems nera su tuo problemu.
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 04 14, 13:02)
bet man tie dzempai su ilgais tais uzsegimais ir nelabai gerai, mums kakliuka dirgina, tai negalim jo nesioti, todel imam svarkiuka. gal kai didesni vaikuciai jiems nera su tuo problemu.

Mums labai patinka ir svarkelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 04 14, 12:02)

Sutinku ir su jumis ax.gif maniškis būtent po happeak džempo plėšiasi dabar nuo savęs visus džempus doh.gif , tai perku, kad užtrauktukas ne taip aukšta užsitrauktų
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 14, 11:06)
Sutinku ir su jumis ax.gif maniškis būtent po happeak džempo plėšiasi dabar nuo savęs visus džempus doh.gif , tai perku, kad užtrauktukas ne taip aukšta užsitrauktų

as irgi dabar visad atkreipiu demesio, nes kazkaip anksciau buvau nesusidurus, nes turejom dzempa, nerealiai fainas, bet va jam nepatiko, ir nekankinom maziaus smile.gif dabar i juos net neziurim, tik nebent i svarkiukus smile.gif
Atsakyti
Mums irgi netinka su staciais kalnieriukais dzempai, arba nesileidzia uztraukiamas iki galo, nes dirgina kakliuka, spaudzia.. todel galvoju apie svarkeli..

Papildyta:
Na stai musu gobtuvas smile.gif Gal dar siek tiek didokas, bet siaip super-man patinka thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hap.: 14 balandžio 2013 - 17:25
QUOTE(Hap. @ 2013 04 14, 17:26)
Mums irgi netinka su staciais kalnieriukais dzempai, arba nesileidzia uztraukiamas iki galo, nes dirgina kakliuka, spaudzia.. todel galvoju apie svarkeli..
Papildyta:
Na stai musu gobtuvas smile.gif  Gal dar siek tiek didokas, bet siaip super-man patinka thumbup.gif user posted image

Labai gražu thumbup.gif ( gal ir aš noriu g.gif lotuliukas.gif )
Ir švarkas Mummymoon labai wub.gif ( aš per išpardavimą jo negavau verysad.gif ) ir kelnytės...viskas liuks( o čia beje kokios kelnytės pas jus Happeak, džinsai?)
Atsakyti
Ačiū wink.gif tikrai džiaugiuosi, kad pirkau.. Dzinsiukai čia Happeak smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 14, 21:03)
Ačiū wink.gif tikrai džiaugiuosi, kad pirkau.. Dzinsiukai čia Happeak smile.gif

mes ir juos turejom,bet man dzinsas ju toks kietas,negraziai klynas krito kaip jum?
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 04 14, 21:02)
mes ir juos turejom,bet man dzinsas ju toks kietas,negraziai klynas krito kaip jum?

Dzinsas tikrai kietokas, nėra plonas, kaip tik tokiam orui. Aš juos labiau susmaukiu i apačią, tai visai neblogai ziurisi. Nors galetu būti minkstesni smile.gif
Papildyta:
Ilgo nesiojimo biggrin.gif dar ir po mūsų jie atrodys kaip nauji biggrin.gif
Atsakyti