Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Hap. @ 2013 04 23, 16:11)
Gal zinote, pas ka is lietuviu kureju, galeciau rasti grazius lininius marskinukus berniukui? g.gif

Flaxkids mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 24, 10:39)

Aciu mirksiukas.gif Ilgai jieskojau, bet kaip tik Flaxkids ir nusiziurejau biggrin.gif
Gal kas turite juos, su sagutem keliom? Idomi butu nuomone. Jieskausi krikstynom.
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 24, 09:04)
Aciu mirksiukas.gif  Ilgai jieskojau, bet kaip tik Flaxkids ir nusiziurejau biggrin.gif
Gal kas turite juos, su sagutem keliom? Idomi butu nuomone. Jieskausi krikstynom.

mes ir ziurinejame krikstynoms smile.gif tai dar patiko Elfai smile.gif grazus drabuziukai smile.gif yra facebook smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 04 24, 12:24)
mes ir ziurinejame krikstynoms smile.gif tai dar patiko Elfai smile.gif grazus drabuziukai smile.gif yra facebook smile.gif

apsiurejau ir as katik Elfus, grazus tikrai thumbup.gif bet Flaxkids marskinukai man kolkas labiau. Kelnytes is Mummymmon uzsisakiau. Musu krikstynos nebus tik baltos spalvos - bus balta/melyna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 24, 11:04)
Aciu mirksiukas.gif  Ilgai jieskojau, bet kaip tik Flaxkids ir nusiziurejau biggrin.gif

Aš turiu bigsmile.gif pirkau SM derinuką dėvėtą su akuku kelnytėm ( tau aišku naujų reik), labai faini tikrai thumbup.gif , tik man čiut didesnių norėtųsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 24, 12:56)
Aš turiu bigsmile.gif pirkau SM derinuką dėvėtą su akuku kelnytėm ( tau aišku naujų reik), labai faini tikrai thumbup.gif , tik man čiut didesnių norėtųsi ax.gif

o Kokio dydzio marskinukai? berods maciau tavo foto g.gif atrodo tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 24, 12:58)
o Kokio dydzio marskinukai? berods maciau tavo foto g.gif  atrodo tikrai super thumbup.gif

Niu mano dydis 86-92 cm, gal ir atitinka g.gif , nes maniškis 88 cm ūgio...jie tokie plonyčiai plonyčiai( aš pati pernai rinkausi next marškinukus ir siunčiausi vertbaudet kostiumėlį( niu jei šalta būt), bet kaip tyčia jau karšta buvo tą dieną doh.gif , gal 32 kokie laipsniai...
Jooo, man tas derinukas superinis, bet kaip ir rašiau, nors mano labai kūdas,bet niu reik visai pilviuko neturėt su tom kelnytėm doh.gif ( arba vaikui valgyt tą dieną neduot lotuliukas.gif ups...), ai, neparduosiu, tai sakiau gumytę nugaroj atleisiu...( kelnyčių, nes kelnytės tai ir nerealios wub.gif )
Nu žodžiu, pirk marškinukus negalvodama, nes tikrai laaaabai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 24, 13:06)
Niu mano dydis 86-92 cm, gal ir atitinka g.gif , nes maniškis 88 cm ūgio...jie tokie plonyčiai plonyčiai( aš pati pernai rinkausi next marškinukus ir siunčiausi vertbaudet kostiumėlį( niu jei šalta būt),  bet kaip tyčia jau karšta buvo tą dieną doh.gif , gal 32 kokie laipsniai...
Jooo, man tas derinukas superinis, bet kaip ir rašiau, nors mano labai kūdas,bet niu reik visai pilviuko neturėt su tom kelnytėm doh.gif ( arba vaikui valgyt tą dieną neduot lotuliukas.gif ups...), ai, neparduosiu, tai sakiau gumytę nugaroj atleisiu...( kelnyčių, nes kelnytės tai ir nerealios wub.gif )
Nu žodžiu, pirk marškinukus negalvodama, nes tikrai laaaabai thumbup.gif  thumbup.gif

na labai dekui 4u.gif Tai ir imsiu tuos marskinukus, jei atrasys jie biggrin.gif nes parasiau e-meila, tai dabar laukiu atsakymo smile.gif
Reiks dabar dar galvoti, kur dicki aprengti, nes kolkas nerandu kas apsiimtu siuti ant 140-145 ugio.
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 24, 13:12)
na labai dekui 4u.gif  Tai ir imsiu tuos marskinukus, jei atrasys jie biggrin.gif  nes parasiau e-meila, tai dabar laukiu atsakymo smile.gif
Reiks dabar dar galvoti, kur dicki aprengti, nes kolkas nerandu kas apsiimtu siuti ant 140-145 ugio.

Atrašys atrašys, jie ten kartais užtrunka biggrin.gif su didžkiu nežinau ką patart schmoll.gif aš pernai per krikštynas labai vargau su savo MB, bet vis vien įvilkau į lininius rūbus lotuliukas.gif ( nors jis žiauriai pyko iš pradžių, bet kadangi buvo karšta, tai po to , jaučiu, laimingas buvo) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena, norėčiau patarimo, jei vaikiuko ūgis 86cm ir sveria 14kg, kokio dydžio reikėtų brolio kelnyčių ir kiemo džemperiuko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nik@ @ 2013 04 24, 15:04)
Laba diena, norėčiau patarimo, jei vaikiuko ūgis 86cm ir sveria 14kg, kokio dydžio reikėtų brolio kelnyčių ir kiemo džemperiuko? smile.gif

Kelnyčių, tai manau reik 1-2m. ( nes mano 88 cm tokias turim), o dėl džempų tai nežinau, gal 3-4 m. tuomet reiktų rankovytes atlenkt g.gif
Atsakyti
manau ir dzmeperiukas 1-2m tiks, mes ugis 90 turim namu dzempa, tai viskas super-laisvokas net. Na nebent kiemo mazesni g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hap.: 24 balandžio 2013 - 15:16