Įkraunama...
Įkraunama...

Prevenar 13 vakcina

QUOTE(Dumza @ 2013 09 08, 21:32)
ketvirtadieni paskiepijom dukra prevenar 13.kaina 213.33.jau 3 paros kaip karsciuoja.temp ivairi,dydziausia 38.8.kazkaip neramu,niekada nebuvo tokios reakcijos i skiepus.daktare patare skiepyti prevenar,nes ji tipo daugiau valyta,isgryninta negu pneumo,nu ji naujesne ir t,t.bet ji ir brangesne.vienu zodziu ji geresne,o kiek tos teisybes tai niekas ir nepasakys. smile.gif

Nei daugiau valyta, nei isgryninta. Kiek kitoks veikimo mechanizmas. Pneumo23 vakcina nuo 23 padermiu, prevenar nuo 13 . Bet prevenar vakcina yra su 'atmintimi', t.y. nebereikalinga revakcinacija, o pneumo vakcina priklausomai nuo imunines bukles veikia apie 3-5 metus.
Atsakyti
Sveikos, sakykit, o kokia profilaktika po skiepo? T.y. ar jau kitą dieną patariama eiti į darželį ir pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 10 01, 14:51)
Sveikos, sakykit, o kokia profilaktika po skiepo? T.y. ar jau kitą dieną patariama eiti į darželį ir pan g.gif

ir man tai įdomu 4u.gif pasidalinkite patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoglė @ 2013 10 06, 09:54)
ir man tai įdomu  4u.gif pasidalinkite patirtimi smile.gif

aš išvedžiau kitą dieną į darželį rolleyes.gif na ir atrodo nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 10 06, 11:21)
aš išvedžiau kitą dieną į darželį  rolleyes.gif  na ir atrodo nieko  mirksiukas.gif

supratau 4u.gif
Atsakyti
m,es ryt einam pas daktare irgi tarsimes del prevenar 13 skiepo, mums du su biskiu, bet pradejom i darzeli eit tai daznai sloguoja ir koscioja, tai sake turim odenoidus....tai pasiule si skiepa, sake nebus kad nesirgs, bet gal maziau ar lengviau...tai ryt pasitarsiu su daktare ziuresiu ka sakys...
Atsakyti
Mes ryt vesim vaika ( 2 m su trupuciu) skiepui Prevenar 13.
Daznai sloga, kosulys..
Labai tikiuosi, kad skiepas pades.
Tik kaina kosmine - 244 lt

Parasykit ar padejo skiepas ? smile.gif
Atsakyti
butu smagu isgirsti ar padejo skiepai jusu vaikuciams, mes kai isgysim irgi eisim skiepytis
Atsakyti
QUOTE(pupidu @ 2013 11 03, 21:41)
Mes ryt vesim vaika ( 2 m su trupuciu) skiepui Prevenar 13.
Daznai sloga, kosulys..
Labai tikiuosi, kad skiepas pades.
Tik kaina kosmine - 244 lt

Parasykit ar padejo skiepas ? smile.gif

mes mokėjome 214 mirksiukas.gif ir daugelis tiek mokėjo iš pažįstamų rato, kas lankosi pilnai valstybinėse poliklinikose, ar šeimos centruose mirksiukas.gif

o aš padariau experimentą,tolygiai abu sergančius vaikus turinčius BA, vieną skiepijau kito ne, kol kas skirtumo nematau blush2.gif
Atsakyti
Kas tas BA? smile.gif
Atsakyti
BA- bronchinė astma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 11 04, 13:30)
mes mokėjome 214  mirksiukas.gif  ir daugelis tiek mokėjo iš pažįstamų rato, kas lankosi pilnai valstybinėse poliklinikose, ar šeimos centruose mirksiukas.gif

o aš padariau experimentą,tolygiai abu sergančius vaikus turinčius BA, vieną skiepijau kito ne, kol kas skirtumo nematau  blush2.gif

gal reikėjo atvirkščiai skiepinti. Šiaip negalima taip lyginti, nebent būtų identiški dvyniai auginti identiškomis salygomis.
Atsakyti