Labukas
neinu į lauką - šaldytuvą atleidinėjau - jau baigiau, bet jaučiu eisiu kept picos
gal kai vaikai grįš išlysim...
QUOTE(-Alice- @ 2013 04 19, 11:27)
Laba diena
Kokie gražūs nauji avatarai Karinuko ir Renacio
ačiu... taip ieškojau kažko tokio gaivaus - ir radau
QUOTE(Renacio @ 2013 04 19, 12:23)
pavasaris, atsinaujinom
cia tai Karinuko matau senaji avatara, tik plancetej iziurejau, kad pakeistas,
tamstos avataras mane įkvėpė
QUOTE(Pumasha @ 2013 04 19, 13:15)
Nuo kada galiu tikėtis, kad vaikams ims piešti? kol kas pieštukus tik kramto, bet aš jau taip laukiu, kada jis pasiims pieštukus, dailiai atsisės prie stalo ir tyliai valandų valandas pieš
(įsisvajojau, a?)
nepiešia... mato piešiančius, bet pats valgo... ragauja... kamštelį atkemša, užkemša, deda kurnos, bet tik nepiešia (apie flamasterius aš)... o brolių flamasterius būtinai nori iškratyti iš jų buvimo vietos ir po namus paskleisti... tai su Džiugo flamasteriais broliai kolkas piešia
ai... beja, neivienai manau nėra labai lengva su tais vaikais. Tik... jei tau trugdo kad iškrausto ir pan - tada reik ieškot užraktų. Nebereiks nervuotis, kad iškrausto
lauke... ten jau sudėtingiau, bet... yra kaip yra. man tai šventė būna, kai kokį stalčių krausto - tada manęs nereik...
bet palikti tik tokie, kur dzin kad iškrausto. Nepridaro daugiau škadų.
Nuo pirmo vaiko gimimo - namie daug kas pasikeitė - nes labai kraustė, labai smalsus, ilgas pirštas, tai taip ir liko iki šiol viskas kas pavojinga, ko negalima - to nėra, tada žinok - daug lengviau pasidaro bent jau namie
bet... ir tas etapas praeis ir tikrai bus lengviau