Sveikos
Kokie tridienės požymiai? Tik temperatūra? Atsikėlė mano vaikas su 38.5 tempa Šiaip toks žvalus visai, tik matosi, kad turi tempos, akytės blausios... Nei kosti, slogos irgi nėra.. Kažkokia mistika
QUOTE(ilina @ 2013 04 16, 16:05)
Sveikos
Kokie tridienės požymiai? Tik temperatūra? Atsikėlė mano vaikas su 38.5 tempa Šiaip toks žvalus visai, tik matosi, kad turi tempos, akytės blausios... Nei kosti, slogos irgi nėra.. Kažkokia mistika
mhm... tik temperatūra. po trijų dienų tempa nukrenta ir išberia...
QUOTE(Karinuks @ 2013 04 16, 17:08)
mhm... tik temperatūra. po trijų dienų tempa nukrenta ir išberia...
Greičiausiai taip ir bus... Žiūrėsim, kas čia toliau bus... O kokio dydžio ta tempa būna, jei tai tridienė? Iki 40 gali pakilt?
sergant tridiene vaikas gali viduriuoti, taip pat siek tiek parausta gerklyte. Tiriant kraujuka rodo uzdegima. Gali atsirasti nedidele slogyte ar nosies uzgulimas.
Temperatura gali iskilti auksta, daznai ja sunku numusti.
Temperatura gali iskilti auksta, daznai ja sunku numusti.
QUOTE(ilina @ 2013 04 16, 17:13)
Greičiausiai taip ir bus... Žiūrėsim, kas čia toliau bus... O kokio dydžio ta tempa būna, jei tai tridienė? Iki 40 gali pakilt?
gali gali, mums buvo viena nakti apie 40
Papildyta:
QUOTE(Karinuks @ 2013 04 16, 16:57)
"pavadėlis" jau rezervuotas, dabar belieka susiderint pasimatymą
mintis puiki
man labiausiai centras tiktų, nes dalinamės vienu auto, tai darbo valandom - visuomeninis transportas vežioja. Tai kad nereiktų persėdinėt - būtu puikei.
*niu va... pasipuošė
mintis puiki
man labiausiai centras tiktų, nes dalinamės vienu auto, tai darbo valandom - visuomeninis transportas vežioja. Tai kad nereiktų persėdinėt - būtu puikei.
*niu va... pasipuošė
tai gal santaka tiktu tradiciskai? kam butu laikas miegot, pamiegotu vezimuose ta proga
Sveikos
aš ir už susitikimą, tik kaip tą laiką išderinti, kad visoms tiktų
aš ir už susitikimą, tik kaip tą laiką išderinti, kad visoms tiktų
Labukas
Ilina, kaip Aleksandras? O būna ir netridienė kai tempa sukyla, požymiai išlenda po trijų parų... pvz sloga, kosylys ir pan... pirmą parą dažnai sunku pasakyt kas kaltas dėl tempos.
gavai "gimtadienio dovanėlę" te tau
tai gal 11-12 val? labai gerai sako - kam reiks - tas pamiegos su vežimu lauke - jokių bėdų miegot gi
Santaka paskutinė autiko stotelė
dar šildo? ar pietinė pusė?
mes jau atsijungėm šildymą.... bet taip pat šilta gera... nors ir šiaurinėj pusėj - labai šiltos dienos jau
o botų dar prireiks - ir vasarą ir pavasrį, kai lietutis palis
aaa... botų "Batų kalne" yra po 10Lt... yra ir tokių bilekokių, bet yra ir labai fainučių
Ilina, kaip Aleksandras? O būna ir netridienė kai tempa sukyla, požymiai išlenda po trijų parų... pvz sloga, kosylys ir pan... pirmą parą dažnai sunku pasakyt kas kaltas dėl tempos.
QUOTE(Renacio @ 2013 04 17, 09:24)
tai gal 11-12 val? labai gerai sako - kam reiks - tas pamiegos su vežimu lauke - jokių bėdų miegot gi
QUOTE(Matssy @ 2013 04 17, 09:38)
Sveikos
Nu ir karštis namie Balkonas, langai atviri. Laukiu kol mažius pamiegos, keliausim į lauką. Bėda neturim visiškai plonos kepurės. Bet botus vaikui pagaliau nupirkau, kurių turbūt nebereiks
Nu ir karštis namie Balkonas, langai atviri. Laukiu kol mažius pamiegos, keliausim į lauką. Bėda neturim visiškai plonos kepurės. Bet botus vaikui pagaliau nupirkau, kurių turbūt nebereiks
mes jau atsijungėm šildymą.... bet taip pat šilta gera... nors ir šiaurinėj pusėj - labai šiltos dienos jau
aaa... botų "Batų kalne" yra po 10Lt... yra ir tokių bilekokių, bet yra ir labai fainučių
QUOTE(Karinuks @ 2013 04 17, 10:57)
mes manau +/- prisiderinsim ir dienos artimiausiu metu visos tinka, tik penktadieni mes einam 12val i yamaha, bet po valandeles laisvi
o cia batu kalnas kur savanoriuose gal? jau is kelintos mamos girdziu, kad ten vaikisku neblogu galima rast, reiks nulekt botu paziuret, nes ziurejau crocs tai grazus, bet apie 150 lt moket uz kaliosius tai kaznau
QUOTE(Karinuks @ 2013 04 17, 11:57)
Nesišildom jau seniai, pusė tokia pietrytinė labiau gal, tai nuo ryto kai pakaitina čia mus, namie +30
Aš botus maximoj prigriebiau, dabar 40% nuolaida visai avalynei, tai žmonės kaip išprotėję neša
Laba diena,
Bandziau per FB rasyt bet nezinau ar pasirase, tai cia sakau paklausiu - gal yra mamyciu norinciu i Northway seminara nueiti penktadieni pavakare apie pirmaja pagalba mazyliams, ar kazkas tokio. Manau butu naudinga sio to isgirst. Keliauju.
Bandziau per FB rasyt bet nezinau ar pasirase, tai cia sakau paklausiu - gal yra mamyciu norinciu i Northway seminara nueiti penktadieni pavakare apie pirmaja pagalba mazyliams, ar kazkas tokio. Manau butu naudinga sio to isgirst. Keliauju.
Sveikos
Visą vakarą ir visą naktį buvo 38.5, paryčiui nukrito iki 37, ir dabar 37.. Nei slogos, nei kosulio nėra... Tai kaip ir nežinau, kuom čia jis serga..
Jooo, sūnus "pamalonino" mamą gimtadienio proga Per savo gimtadienį sirgo, per mano irgi, dabar birželį bus MB gimtadiens, jau nelaukiam
Dėl myto, mes šią savaitę bet kuriuo atveju pasuosim..
QUOTE(Karinuks @ 2013 04 17, 10:57)
Labukas
Visą vakarą ir visą naktį buvo 38.5, paryčiui nukrito iki 37, ir dabar 37.. Nei slogos, nei kosulio nėra... Tai kaip ir nežinau, kuom čia jis serga..
Jooo, sūnus "pamalonino" mamą gimtadienio proga Per savo gimtadienį sirgo, per mano irgi, dabar birželį bus MB gimtadiens, jau nelaukiam
Dėl myto, mes šią savaitę bet kuriuo atveju pasuosim..