Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

Labas rytas 4u.gif Maniskei visi 4 iltiniai dygo vienu metu.Labai didelis seiletekis buvo ir stipriai viduriavo (apie 10 k. per diena). Ir tas viduriavimas truko vos ne visa menesi. Nezinau ar tai susije su dantu dygimu ar kokia infekcija pasigavus buvo. Kadangi gerai valge ir daug gere skysciu pas daktare taip ir nenuvedziau. Daviau Bifoval milteliu, ir stengemes valgyti vidurius kietinancius produktus. Nezinau ar sutapimas ar ne, bet vos tik baigesi seiletekis, baigesi ir viduriavimas.
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2013 10 22, 08:42)
tai tos bakterijos kiek suprantu nelabai padeda jum nuo viduriavimo? na pabandysiu jas pradzioj, ziuresim kaip toliau jis man laikysis

mes visada Bifoval geriam. Tai kad tie viduriukai visada kieti, nesuprasi čia ar padeda ar ne smile.gif
Atsakyti
Labukas bigsmile.gif

kaip jaunas mėnulis aš blush2.gif truputį užsikasusi....
paskaitau paskaitau... bigsmile.gif

nestuke.gif labai džiaugiuosi wub.gif baltu pavydu pavydžiu biggrin.gif kaip jaučiatės?

man protiniai išdygo tik du - tuos pačius jau išrautus turiu biggrin.gif jie šaknų neturi - tai tas rovimas toks irnesakyk.gif

Džiugo iltiniai visi 4 jau prasikalę, o dantų dygima lydi viduriavimas dažniausiai... rolleyes.gif išbalansuoja viską...

florete - su 14-tosiom bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(kutikutule @ 2013 10 18, 10:54)
Karinuks, kaip tavo kacius su sunium? nesipesa?  smile.gif

labai gražiai jau žaidžia bigsmile.gif thumbup.gif

koks gražus ruduo.... wub.gif kaifuoju.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2013 10 30, 17:01)
Labukas  bigsmile.gif

florete - su 14-tosiom  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas 4u.gif Aciu uz sveikinimus, tik pati jau skaiciu pameciau, pasirodo 15-osios metines buvo biggrin.gif doh.gif
Karinuks, dar noretum vieno vaikiuko kad pavydi? bigsmile.gif As tai jau ne ne ir dar karta ne schmoll.gif Net sapnuose kaip kosmarus sapnuoju kartais kad vel nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Mattsy 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes turim jau visus dantis tongue.gif tongue.gif tongue.gif del to tai jau ramybe ax.gif

Laukiam atsakymo is darzelio, gal ir mes jau po truputuka bandytume eiti ax.gif bet labai bijau su savo mamyciuku.... g.gif turiu darbe 11 dienu atostogu, tai laikau pratinimui.....

Pradejom lankyti muzikos pamokeles, kol kas sekasi sunkiai, man nuo keliu nenulipa.... doh.gif

Del padukimo, tai, ojojoj, kartais pagalvoju is kur tek energijos lotuliukas.gif

O as neislipu is ligu, nuolat skauda gerkle, koseju, tik baigiau antibus ir vel is pradziu unsure.gif
Atsakyti
Labas ax.gif

Mes irgi turim visus dantis. Gal tik sutapimas, bet visus dygimus lydėjo sloga rolleyes.gif

QUOTE(Karinuks @ 2013 10 30, 19:01)
nestuke.gif labai džiaugiuosi  wub.gif  baltu pavydu pavydžiu  biggrin.gif  kaip jaučiatės?

Pradžia buvo nekokia smile.gif O dabar tai kaip ant sparnų biggrin.gif
Aš dar vis negaliu patikėti, kad bus antras 2.gif Nors ir planuotai viskas, ir judesius labai jau aiškiai jaučiu, ir beveik pusė nėštumo praėjo, nu bet vistiek ta mintis smegeninės niekaip nepasiekia biggrin.gif

QUOTE(florete @ 2013 10 30, 19:33)
Karinuks, dar noretum vieno vaikiuko kad pavydi? bigsmile.gif As tai jau ne ne ir dar karta ne schmoll.gif Net sapnuose kaip kosmarus sapnuoju kartais kad vel  nestuke.gif  biggrin.gif

Aš dar antro nepagimdžiau, o žinau kad jau noriu ir trečio, ir ketvirto... biggrin.gif Tik kad pertaukos didesnės reiks, tai tikrai. Nes nėštumas, maitinimas, vėl nėštumas dar tebemaitinant, vėl maitinimas... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Matssy @ 2013 11 07, 13:32)
Aš dar antro nepagimdžiau, o žinau kad jau noriu ir trečio, ir ketvirto...  biggrin.gif Tik kad pertaukos didesnės reiks, tai tikrai. Nes nėštumas, maitinimas, vėl nėštumas dar tebemaitinant, vėl maitinimas...  wacko.gif

smagu, kai daug vaikų wub.gif mano didysis dabar brolio prašo lotuliukas.gif

o vis tebemaitini?
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2013 11 07, 15:45)
o vis tebemaitini?

Likęs vienas kartas per parą. Gyd. rekomendavo iki 20sav. nutraukti, tai palaipsniui link to ir einu. Tiksliau gydytojas sakė, kad iki to laiko pats atsisakys, nes nepatiks skonis, bet mano vaikas per daug užsispyręs šiuo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matssy @ 2013 11 07, 13:53)
Likęs vienas kartas per parą. Gyd. rekomendavo iki 20sav. nutraukti, tai palaipsniui link to ir einu. Tiksliau gydytojas sakė, kad iki to laiko pats atsisakys, nes nepatiks skonis, bet mano vaikas per daug užsispyręs šiuo klausimu  biggrin.gif

nu bet šaunuolė bigsmile.gif

aš jau irgi finišą matau ax.gif biggrin.gif eina ir pietų ir nakties miego biggrin.gif be pienuko, nebeprisimena bigsmile.gif bet per dieną kokį kartą vis dar išreikalauja. o kaip pašviesėjo akyse, kai pradėjo išmiegoti visą naktį blush2.gif
Atsakyti
As pirma dukra pagimdzius jau po menesio supratau kad noresiu dar vieno vaiko. Dabar, kai po ilgos pertraukos gime antra tokiu minciu nebekyla biggrin.gif Nors nemaitinu savo pienu nuo 8 men, mazoji vis dar neismiega visa nakti doh.gif Turi butinai pas mus i lova isiprasyt. O kai ji miega pas mus, tada as negaliu miegot-vis bijau kad as arba vyras uzgulsim doh.gif Taip ir vargstam...Todel ir minciu nebeliko daugiau gimdyt. Nu nebent netyciukas, tada niekur nesideciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, smagu, kad forumas vel atgijo biggrin.gif

QUOTE(Matssy @ 2013 10 21, 13:25)

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(PoSiTiVe @ 2013 10 21, 14:49)

Sveikinu 4u.gif

Karolinai irgi db iltiniai dygsta smile.gif
Atsakyti
sveikos.
aš irgi norėčiau daug vaikų. gal dvigubai, negu turiu. bet va problemos - kaip į mašiną susodint? kaip keliaut, kai visi dar nesavarankiški? kaip rasti viešbutį su tokio dydžio kambariu, kad visi sutilptų? jau su 3 keliaujant apie paprastą net negalvojam, žiūrim arba liuksą (kad sofa būtų), arba apartamentus. karališkai škia.... blush2.gif bet kitaip - niekaip. mašinoj irgi - gerai, turim septynvietę. važiuoji kur nors, kokią močiutę pasiėmus - ir diskusijos neišvengiamos "aš sėdėsiu/nesėdėsiu "bagažinėj"". VARGELIS tikras.
ir maistas doh.gif didieji dabar valgo mokykloj/darželyje, namie lieka tik vakarienė. bet svaitgaliais doh.gif

Ugnei prasidėjo periodas "aš jums parodysiu, kas namie svarbiausia!". ir rodo, garsiai. šiandien mašinoj tiek rodė, kad vyrui vairas iš rankų išsprūdo, bandė sugriebt, pasignalino - vos neatsitrenkė į priešais važiuojančią mašiną. vairuotojo akys nerealiai atrodė - kažkoks asilas į jį važiuoja prieš eismą ir dar pypsina doh.gif bet viskas baigėsi gerai smile.gif

gėris tas, kad ką tik praėjo vyresniųjų rodymas. jie taip etapais, vienas paskui kitą. tai kai vienu metu tik vieno ožiai, nesunku nekreipt dėmesio smile.gif va jei kada solidariai tryse pradės teisių reikalauti, bus sunkiau.
Atsakyti