Labas rytas Maniskei visi 4 iltiniai dygo vienu metu.Labai didelis seiletekis buvo ir stipriai viduriavo (apie 10 k. per diena). Ir tas viduriavimas truko vos ne visa menesi. Nezinau ar tai susije su dantu dygimu ar kokia infekcija pasigavus buvo. Kadangi gerai valge ir daug gere skysciu pas daktare taip ir nenuvedziau. Daviau Bifoval milteliu, ir stengemes valgyti vidurius kietinancius produktus. Nezinau ar sutapimas ar ne, bet vos tik baigesi seiletekis, baigesi ir viduriavimas.
QUOTE(kutikutule @ 2013 10 22, 08:42)
tai tos bakterijos kiek suprantu nelabai padeda jum nuo viduriavimo? na pabandysiu jas pradzioj, ziuresim kaip toliau jis man laikysis
mes visada Bifoval geriam. Tai kad tie viduriukai visada kieti, nesuprasi čia ar padeda ar ne
Labukas
kaip jaunas mėnulis aš truputį užsikasusi....
paskaitau paskaitau...
už labai džiaugiuosi baltu pavydu pavydžiu kaip jaučiatės?
man protiniai išdygo tik du - tuos pačius jau išrautus turiu jie šaknų neturi - tai tas rovimas toks
Džiugo iltiniai visi 4 jau prasikalę, o dantų dygima lydi viduriavimas dažniausiai... išbalansuoja viską...
florete - su 14-tosiom
labai gražiai jau žaidžia
koks gražus ruduo.... kaifuoju....
kaip jaunas mėnulis aš truputį užsikasusi....
paskaitau paskaitau...
man protiniai išdygo tik du - tuos pačius jau išrautus turiu jie šaknų neturi - tai tas rovimas toks
Džiugo iltiniai visi 4 jau prasikalę, o dantų dygima lydi viduriavimas dažniausiai... išbalansuoja viską...
florete - su 14-tosiom
QUOTE(kutikutule @ 2013 10 18, 10:54)
Karinuks, kaip tavo kacius su sunium? nesipesa?
labai gražiai jau žaidžia
koks gražus ruduo.... kaifuoju....
QUOTE(Karinuks @ 2013 10 30, 17:01)
Labas Aciu uz sveikinimus, tik pati jau skaiciu pameciau, pasirodo 15-osios metines buvo
Karinuks, dar noretum vieno vaikiuko kad pavydi? As tai jau ne ne ir dar karta ne Net sapnuose kaip kosmarus sapnuoju kartais kad vel
Sveiki
Mattsy
Mes turim jau visus dantis del to tai jau ramybe
Laukiam atsakymo is darzelio, gal ir mes jau po truputuka bandytume eiti bet labai bijau su savo mamyciuku.... turiu darbe 11 dienu atostogu, tai laikau pratinimui.....
Pradejom lankyti muzikos pamokeles, kol kas sekasi sunkiai, man nuo keliu nenulipa....
Del padukimo, tai, ojojoj, kartais pagalvoju is kur tek energijos
O as neislipu is ligu, nuolat skauda gerkle, koseju, tik baigiau antibus ir vel is pradziu
Mattsy
Mes turim jau visus dantis del to tai jau ramybe
Laukiam atsakymo is darzelio, gal ir mes jau po truputuka bandytume eiti bet labai bijau su savo mamyciuku.... turiu darbe 11 dienu atostogu, tai laikau pratinimui.....
Pradejom lankyti muzikos pamokeles, kol kas sekasi sunkiai, man nuo keliu nenulipa....
Del padukimo, tai, ojojoj, kartais pagalvoju is kur tek energijos
O as neislipu is ligu, nuolat skauda gerkle, koseju, tik baigiau antibus ir vel is pradziu
Labas
Mes irgi turim visus dantis. Gal tik sutapimas, bet visus dygimus lydėjo sloga
Pradžia buvo nekokia O dabar tai kaip ant sparnų
Aš dar vis negaliu patikėti, kad bus antras Nors ir planuotai viskas, ir judesius labai jau aiškiai jaučiu, ir beveik pusė nėštumo praėjo, nu bet vistiek ta mintis smegeninės niekaip nepasiekia
Aš dar antro nepagimdžiau, o žinau kad jau noriu ir trečio, ir ketvirto... Tik kad pertaukos didesnės reiks, tai tikrai. Nes nėštumas, maitinimas, vėl nėštumas dar tebemaitinant, vėl maitinimas...
Mes irgi turim visus dantis. Gal tik sutapimas, bet visus dygimus lydėjo sloga
QUOTE(Karinuks @ 2013 10 30, 19:01)
Pradžia buvo nekokia O dabar tai kaip ant sparnų
Aš dar vis negaliu patikėti, kad bus antras Nors ir planuotai viskas, ir judesius labai jau aiškiai jaučiu, ir beveik pusė nėštumo praėjo, nu bet vistiek ta mintis smegeninės niekaip nepasiekia
QUOTE(florete @ 2013 10 30, 19:33)
Karinuks, dar noretum vieno vaikiuko kad pavydi? As tai jau ne ne ir dar karta ne Net sapnuose kaip kosmarus sapnuoju kartais kad vel
Aš dar antro nepagimdžiau, o žinau kad jau noriu ir trečio, ir ketvirto... Tik kad pertaukos didesnės reiks, tai tikrai. Nes nėštumas, maitinimas, vėl nėštumas dar tebemaitinant, vėl maitinimas...
QUOTE(Matssy @ 2013 11 07, 13:32)
smagu, kai daug vaikų mano didysis dabar brolio prašo
o vis tebemaitini?
QUOTE(Renacio @ 2013 11 07, 15:45)
o vis tebemaitini?
Likęs vienas kartas per parą. Gyd. rekomendavo iki 20sav. nutraukti, tai palaipsniui link to ir einu. Tiksliau gydytojas sakė, kad iki to laiko pats atsisakys, nes nepatiks skonis, bet mano vaikas per daug užsispyręs šiuo klausimu
QUOTE(Matssy @ 2013 11 07, 13:53)
Likęs vienas kartas per parą. Gyd. rekomendavo iki 20sav. nutraukti, tai palaipsniui link to ir einu. Tiksliau gydytojas sakė, kad iki to laiko pats atsisakys, nes nepatiks skonis, bet mano vaikas per daug užsispyręs šiuo klausimu
nu bet šaunuolė
aš jau irgi finišą matau eina ir pietų ir nakties miego be pienuko, nebeprisimena bet per dieną kokį kartą vis dar išreikalauja. o kaip pašviesėjo akyse, kai pradėjo išmiegoti visą naktį
As pirma dukra pagimdzius jau po menesio supratau kad noresiu dar vieno vaiko. Dabar, kai po ilgos pertraukos gime antra tokiu minciu nebekyla Nors nemaitinu savo pienu nuo 8 men, mazoji vis dar neismiega visa nakti Turi butinai pas mus i lova isiprasyt. O kai ji miega pas mus, tada as negaliu miegot-vis bijau kad as arba vyras uzgulsim Taip ir vargstam...Todel ir minciu nebeliko daugiau gimdyt. Nu nebent netyciukas, tada niekur nesideciau
Sveikutes, smagu, kad forumas vel atgijo
Sveikinu
Sveikinu
Karolinai irgi db iltiniai dygsta
QUOTE(Matssy @ 2013 10 21, 13:25)
Sveikinu
QUOTE(PoSiTiVe @ 2013 10 21, 14:49)
Sveikinu
Karolinai irgi db iltiniai dygsta
sveikos.
aš irgi norėčiau daug vaikų. gal dvigubai, negu turiu. bet va problemos - kaip į mašiną susodint? kaip keliaut, kai visi dar nesavarankiški? kaip rasti viešbutį su tokio dydžio kambariu, kad visi sutilptų? jau su 3 keliaujant apie paprastą net negalvojam, žiūrim arba liuksą (kad sofa būtų), arba apartamentus. karališkai škia.... bet kitaip - niekaip. mašinoj irgi - gerai, turim septynvietę. važiuoji kur nors, kokią močiutę pasiėmus - ir diskusijos neišvengiamos "aš sėdėsiu/nesėdėsiu "bagažinėj"". VARGELIS tikras.
ir maistas didieji dabar valgo mokykloj/darželyje, namie lieka tik vakarienė. bet svaitgaliais
Ugnei prasidėjo periodas "aš jums parodysiu, kas namie svarbiausia!". ir rodo, garsiai. šiandien mašinoj tiek rodė, kad vyrui vairas iš rankų išsprūdo, bandė sugriebt, pasignalino - vos neatsitrenkė į priešais važiuojančią mašiną. vairuotojo akys nerealiai atrodė - kažkoks asilas į jį važiuoja prieš eismą ir dar pypsina bet viskas baigėsi gerai
gėris tas, kad ką tik praėjo vyresniųjų rodymas. jie taip etapais, vienas paskui kitą. tai kai vienu metu tik vieno ožiai, nesunku nekreipt dėmesio va jei kada solidariai tryse pradės teisių reikalauti, bus sunkiau.
aš irgi norėčiau daug vaikų. gal dvigubai, negu turiu. bet va problemos - kaip į mašiną susodint? kaip keliaut, kai visi dar nesavarankiški? kaip rasti viešbutį su tokio dydžio kambariu, kad visi sutilptų? jau su 3 keliaujant apie paprastą net negalvojam, žiūrim arba liuksą (kad sofa būtų), arba apartamentus. karališkai škia.... bet kitaip - niekaip. mašinoj irgi - gerai, turim septynvietę. važiuoji kur nors, kokią močiutę pasiėmus - ir diskusijos neišvengiamos "aš sėdėsiu/nesėdėsiu "bagažinėj"". VARGELIS tikras.
ir maistas didieji dabar valgo mokykloj/darželyje, namie lieka tik vakarienė. bet svaitgaliais
Ugnei prasidėjo periodas "aš jums parodysiu, kas namie svarbiausia!". ir rodo, garsiai. šiandien mašinoj tiek rodė, kad vyrui vairas iš rankų išsprūdo, bandė sugriebt, pasignalino - vos neatsitrenkė į priešais važiuojančią mašiną. vairuotojo akys nerealiai atrodė - kažkoks asilas į jį važiuoja prieš eismą ir dar pypsina bet viskas baigėsi gerai
gėris tas, kad ką tik praėjo vyresniųjų rodymas. jie taip etapais, vienas paskui kitą. tai kai vienu metu tik vieno ožiai, nesunku nekreipt dėmesio va jei kada solidariai tryse pradės teisių reikalauti, bus sunkiau.