Labas rytas, jungiuosi ir aš
Positive - sveikinu
Aš į darbą dar neinu, dirbu namuose prie PC, eisiu vasario vidury kai mažajam sukaks 2 metukai. Mažasis jau į daržą eina, bet savaitę paeina, savaitę paskui snargliuojasi. Dabar iltiniai dygsta, piktas, sloga baisi, tai nepriima tokio apsisnargliavusio į daržą ir sėdime namuose. Bet jau augam, augam. Vyresnysis brolis yra pradėjęs labai rūpėti, tai visi žaidimai su broliu. Ir jau pats toks mandresnis. Prieš darželį nukirpom plaukus su mašinėle pirmu numeriu, tai visai kitoks vaikas be plaukų
QUOTE(florete @ 2013 10 12, 13:34)
As tai net bijociau pagalvot dar apie viena nestuma, man jau gana, palauksiu anuku
va man irgi tas pats, draugė rugsėjo vidury mergytę pagimdė, tai kai pamačiau naujagimę, pagalvojau: " ai, jau gal ne...". Nors nežinai kaip čia gali būti....
QUOTE(kutikutule @ 2013 10 13, 14:08)
kaip jusiskiam sekasi su valgymu? noriai valgo? maniskis pats valgo tik tai, kas jam skanu labai, o kas ne, tik pakapsto pora saukstu, paskui pati turiu gainiotis
nzn kaip sudomint
maniškis tai valgo kai jam skanu. Labai mėgsta virtas tarybines pieniškas dešreles, bananus. Va su tais dalykais tai nereikia gainiotis, o kiti valgiai tai kaip kada
QUOTE(florete @ 2013 10 13, 14:40)
Vyresnioji mano jau po "operacijos" Ispjove augliuka is burnytes, dabar tiria ar nebuvo piktybinis. Labai labai pergyvenu kad tik visas gerai butu
oi kaip nefainiai
sveikit
QUOTE(Karinuks @ 2013 10 16, 14:24)
*O mes ... mes... chm... ruduo atėjo, tai visi kosintys, pasloguojantys... alergologę lankom su mažium (buvo alerginis šokas kartą - akyse tinti pradėjo), tyrimus darom, turėtų paskirti gydymą jau...
mažajam tai nustatė kiaušiniui alergiją, stengiuosi nieko neduoti, kur sudėtyje kiaušinis, tai bėrimas yra akivaizdžiai apmažėjęs. Nors vieną dieną daviau žirnių sriubos, užkietino viduriukus nuo jos, tai visas buvo žiauriai išbertas
QUOTE(Karinuks @ 2013 10 16, 23:58)
Džiugas sveria apie 12 kg. kaip kiti mažiai?
mano irgi panašiai apie 11-12 kg. Pamperius naudojam Huggies 4 dydžio, o drabužiai 92 cm. ūgiui