Sveiki
As diiiiirrrbbbuuuu

pas kaimynus braskes renku

griztu namo keturiom po 60 kg isrinkusi, moka centus, uz 1 kg 1 lt, bet ir tai pinigai ant zemes nesimeto, mazas su mano sese, zinokit sutvarke per tris dienas kaip reikia, pats eina zaidzia, kalbasi pats su savim, nei kaprizu nei asaru, miega po 3.5-4 val. n(kaip cia neprisigirus tfu tfu tfu

) aisku kol mama negrizta,o tada jau isauga vel ragiukai
mes nusprendem siemet i darza mazojo neleist, as tiek pergyvenau, kad tik patektu, o dabar mano vyras pareiske, kad jis pats ji ziures, o ta diena kai jis dirbs mano mama, kad jie jau susitare

zodziu man beliko tik patyleti ir palinkseti galva

bet is kitos puses, paciai sirdis krauju apsipildavo kai pagalvodavau, kad toki maza varliuka, ten reiktu palikti....

tai teisingai sako, darzelis didesnis stresas tevams negu vaikams

bet vyro argumentai buvo svaresni, turi isgert 1 l per diena skysciu, ten neduos, su kakiu pampe jokiu budu but negali, nes ecoli bakterija, didziausias musu priesas, ten kad tuoj pat pakeistu kai tiek vaiku, nelabai tikiu, plius ligos, asasros ir t.t. teko sutikt su vyru ir tik palinkset galva

kur jis anksciau buvo kai as naktim nemiegojau, galvojau kaip ji i ta darzeli reiks leist, kam primoket kad ziuretu ir t.t.
bet ir karstis nenormalus, mes su mama galvojom mirsim tuose braskynuose siandien, per tokia kaitra, girdejau dabar per telika, kad skvala zada
taigi nuo rugsejo pirmosios keliauju darban