Labas rytas :4u:Atejus pavasariui isitaisem sloga Bet rimciau nieko kol kas nera tai mums ne kliutis megautis saulute. Nors namuose mano pana jau ir begioja, bet lauke, su batukais eina labai nedrasiai. Tam reikalui issitraukiau seses pavadeli-petnesas, dabar nebaisu griuti Is pradziu leidau paciai eiti, tai kaip tycia-tik kazkur nusukau akis ir krito kaktyte ant saligatvio Visa laime kad kepuryte susvelnino smugi, ir atsipirkom tik isgasciu. Tai nedvejodama uzdejau tas petnesas, dabar abiem ramu, nei man reikia pasilenkus uz rankytes laikyt, nei mazoji susimusa jei kojeles susipina Zinoma, komentaru susilaukiam is kas antro praeivio, bet tegul sneka ka nori, man svarbiau vaiko saugumas.
Sveikos
Tai Tu miegok, ji tegul pati susiranda ir pavalgo, kas Tau darbo? Atsipalaiduok
Oi, maniškė tai kas pusvalandį, kas valandą, bet aš turbūt kartais net nejaučiu, kada jinai valgo.
QUOTE(Renacio @ 2013 04 12, 15:00)
mano panaši jau kelios naktys normalus miegas nuo 4val iki tol prašymas pieno kas 10min nespėju užmigt, o ji vėl ieško
Oi, maniškė tai kas pusvalandį, kas valandą, bet aš turbūt kartais net nejaučiu, kada jinai valgo.
Vaiva dar nevaikšto pati, nei kelių žingsnelių nepaeina. Na, pastovi neprisilaikydama, o vaikšto kol kas tik prisilaikydama.
Labas rytas
Na ka lyg jau pavasaris isibegeja mes jau lauke begiojam ne tik vaikstom siandien atsikelem 8.30 val. vakar mano mazas nemiegojo pietu miego, masinoj pasnaude 20 minuciu ir viskas ir nuo 7 ryto iki 9 vakaro kaip uzsuktas is kur pas ji tiek jegu
Na ka lyg jau pavasaris isibegeja mes jau lauke begiojam ne tik vaikstom siandien atsikelem 8.30 val. vakar mano mazas nemiegojo pietu miego, masinoj pasnaude 20 minuciu ir viskas ir nuo 7 ryto iki 9 vakaro kaip uzsuktas is kur pas ji tiek jegu
Labas
Aš tai puses stengiuosi pakaitaliot, tai nori nenori tenka atsikelt. Nes būna atvejų, kai kietai įmingu ir mažius iš vieno (.) beveik visą naktį valgo, tai ryte kitas (.) sprogsta.
Galėtų dar vėjas sumažėti
Aš bijau dar mažių vieną lauke paleisti, nors gana tvirtai eina, bet visiškai nežiūri po kojom Pjauna po tiesumais
QUOTE(Rylinga @ 2013 04 16, 11:29)
Aš tai puses stengiuosi pakaitaliot, tai nori nenori tenka atsikelt. Nes būna atvejų, kai kietai įmingu ir mažius iš vieno (.) beveik visą naktį valgo, tai ryte kitas (.) sprogsta.
QUOTE(bjork1985 @ 2013 04 16, 12:05)
Na ka lyg jau pavasaris isibegeja
Galėtų dar vėjas sumažėti
Aš bijau dar mažių vieną lauke paleisti, nors gana tvirtai eina, bet visiškai nežiūri po kojom Pjauna po tiesumais
QUOTE(Matssy @ 2013 04 16, 10:12)
Va šitą dalyką tai pamiršau. Kai gydžiausi vieną krūtį, tai taip jau gavosi, kad iš jos nutraukdavau pieną, o iš kitos duodavau. Tai taip gavosi, kad vienoje krūtyje to pieno vis ir gamindavosi daugiau, galų gale Vaiva iš viso atsisakė tos krūties kokiai pora mėnesių, bet aš nusitraukdavau vis. Dabar jau iš abiejų geria, bet aš stengiuosi dieną ją dažniau duoti. Nusiraukinėti nebereikia
Laba diena Mes irgi džiaugiamės geru oru
maniškis lauke su batukais nei žingsnio nežengia. Stovi ir šypsosi
QUOTE(florete @ 2013 04 16, 07:50)
bet lauke, su batukais eina labai nedrasiai.
Sveikutės...
A mes naktim šokinėjam ir dar brolius pažadinam - šianakt Faustas 2 val atsikėlė ir sako: aš jau atsikėliau, einu rengtis
subludijo...
Džiugui 4 krūminiai vienu metu po truputį lenda - tai bangom: tai gerai, tai blogai jam
net nežinau kas geriau - ar kad pats bėgiotų, ar kad dar vežioju... ramiau - aišku, kai tik vežioju, bet įdomiau būtų ne tik akim tyrinėt, bet šiluma tik prasideda - spės dar, juolab mano vaikiai labai mėgsta viską ragauti - tai gal geriau, kai dar vežime
na Pijus gražuoliukas tai ir merginos neabejingos
Beja, turiu vieną atliekamą "pavadėlį" vienam vaikui tikrai dviejų nereikia jei kas norit - į až brūkštelkit Galėsim meetą pasidaryt ta proga
A mes naktim šokinėjam ir dar brolius pažadinam - šianakt Faustas 2 val atsikėlė ir sako: aš jau atsikėliau, einu rengtis
subludijo...
Džiugui 4 krūminiai vienu metu po truputį lenda - tai bangom: tai gerai, tai blogai jam
QUOTE(kutikutule @ 2013 04 15, 21:55)
mano pats drasiau tik namie paeina, o lauke tai eina isitveres i pirsta, o jei pamato vaikus ar suni koki tai net begt bando isikibes i pirsta irgi veziociau as irgi vezime, bet pasedi 10min ir pradeda raitytis, zyst, turiu vedziot
net nežinau kas geriau - ar kad pats bėgiotų, ar kad dar vežioju... ramiau - aišku, kai tik vežioju, bet įdomiau būtų ne tik akim tyrinėt, bet šiluma tik prasideda - spės dar, juolab mano vaikiai labai mėgsta viską ragauti - tai gal geriau, kai dar vežime
QUOTE(rita9 @ 2013 04 15, 21:56)
aha ir mes šian visa dieną lauke-jau net kojas paskaudo nuo vaikščiojimo-pasirodo mūsų kaime nemažai vaikučių, tai taip smagu, kad turės su kuo pažaisti-šian viena vyresne mergyte Pijų vis bučiavo, glostė - kažin kas išaugs iš mano vyro, kai mūsų kaime beveik vien mergytės:D
na Pijus gražuoliukas tai ir merginos neabejingos
Beja, turiu vieną atliekamą "pavadėlį" vienam vaikui tikrai dviejų nereikia jei kas norit - į až brūkštelkit Galėsim meetą pasidaryt ta proga
QUOTE(Karinuks @ 2013 04 16, 11:47)
Galėsim meetą pasidaryt ta proga
norejau siulyt, kad lekiam i lauka kur pasimeetint kokia diena kaunietes
Sveikos
oi, ne aš nuo kiekvieno krebšt pabundu toks miegas mano visada, tai kaip aš vaiko pašonėj negirdėsiu o ir puses pakeičiu
mano ir taip buvo, bet dabar jau gerai žingsniuoja. nors mėgsta ranką duoti, tada matyt drąsiau
maniškė grįžta prisiragavus tuoj jau bus viską išbandžius
QUOTE(Rylinga @ 2013 04 16, 10:29)
oi, ne aš nuo kiekvieno krebšt pabundu toks miegas mano visada, tai kaip aš vaiko pašonėj negirdėsiu o ir puses pakeičiu
QUOTE(-Alice- @ 2013 04 16, 11:39)
Laba diena Mes irgi džiaugiamės geru oru
mano ir taip buvo, bet dabar jau gerai žingsniuoja. nors mėgsta ranką duoti, tada matyt drąsiau
QUOTE(Karinuks @ 2013 04 16, 11:47)
juolab mano vaikiai labai mėgsta viską ragauti - tai gal geriau, kai dar vežime
juolab mano vaikiai labai mėgsta viską ragauti - tai gal geriau, kai dar vežime
maniškė grįžta prisiragavus tuoj jau bus viską išbandžius
Labas
Maniškis šiandien zuikį pagavo: nusibrozdino kaktytę ir nosytę. Vaikšto dabar kaip koks bomžiukas bet pats laksto, tai pavadėlis mums jau nebetinka, o be to dar mielai ir vežime sėdi. Žodžiu, jam ir važiuot gerai, ir eit gerai, o geriausia, jei ant rankų neši
nebežinau kuo tą vaiką rengti. Lyg ir šilta, bet vėjukas šaltas...
Maniškis šiandien zuikį pagavo: nusibrozdino kaktytę ir nosytę. Vaikšto dabar kaip koks bomžiukas bet pats laksto, tai pavadėlis mums jau nebetinka, o be to dar mielai ir vežime sėdi. Žodžiu, jam ir važiuot gerai, ir eit gerai, o geriausia, jei ant rankų neši
nebežinau kuo tą vaiką rengti. Lyg ir šilta, bet vėjukas šaltas...
"pavadėlis" jau rezervuotas, dabar belieka susiderint pasimatymą
mintis puiki
man labiausiai centras tiktų, nes dalinamės vienu auto, tai darbo valandom - visuomeninis transportas vežioja. Tai kad nereiktų persėdinėt - būtu puikei.
*niu va... pasipuošė
guzams ir nubrozdinimams - labai puikus tepaliukas yra "Traumeel s"... tiek mėlynėms, tiek guzams ir nubrozdinimams - mums labai padeda
**o rengti - kad neperpustų - nestorai, bet kad vėjo nepraleistų lengvai
QUOTE(kutikutule @ 2013 04 16, 10:55)
norejau siulyt, kad lekiam i lauka kur pasimeetint kokia diena kaunietes
mintis puiki
man labiausiai centras tiktų, nes dalinamės vienu auto, tai darbo valandom - visuomeninis transportas vežioja. Tai kad nereiktų persėdinėt - būtu puikei.
QUOTE(Pumasha @ 2013 04 16, 11:52)
Labas
*Maniškis šiandien zuikį pagavo: nusibrozdino kaktytę ir nosytę. Vaikšto dabar kaip koks bomžiukas bet pats laksto, tai pavadėlis mums jau nebetinka, o be to dar mielai ir vežime sėdi. Žodžiu, jam ir važiuot gerai, ir eit gerai, o geriausia, jei ant rankų neši
**nebežinau kuo tą vaiką rengti. Lyg ir šilta, bet vėjukas šaltas...
*Maniškis šiandien zuikį pagavo: nusibrozdino kaktytę ir nosytę. Vaikšto dabar kaip koks bomžiukas bet pats laksto, tai pavadėlis mums jau nebetinka, o be to dar mielai ir vežime sėdi. Žodžiu, jam ir važiuot gerai, ir eit gerai, o geriausia, jei ant rankų neši
**nebežinau kuo tą vaiką rengti. Lyg ir šilta, bet vėjukas šaltas...
*niu va... pasipuošė
guzams ir nubrozdinimams - labai puikus tepaliukas yra "Traumeel s"... tiek mėlynėms, tiek guzams ir nubrozdinimams - mums labai padeda
**o rengti - kad neperpustų - nestorai, bet kad vėjo nepraleistų lengvai