QUOTE(kutikutule @ 2013 06 01, 10:38)
bijau ir as tos operacijos, tikiuosi, pavyks apsieit be jos
tikrai, snd juk vaikuciu diena, sveikinam visus
kutikutule as su stuburo isarza ju vaikstau 7 metus, be to pas mane buvo stuburo slanksteliai po traumos islakste i kaire ir i desine kas antras ir nieko, gyvenu be jokiu operaciju
skausmus jauciu kas menesi, per mmm, nesimaudau nei ezere nei juroj, nesedziu ant zemes, nes kitaip persaldau nerva ir ropoju keturiom
negaliu
ant kieto pagrindo pvz ant grindu, nes is kart pragariskas skausmas nugaroje, per kryziu
po traumos kai man buvo 20 metu kritau visu svoriu stuburu i leda del uzspausto nervo vaiksciojau 4 menesius su ramentais
pas mano mama 7 isvarzos per visa stubura ir turi 3 neigalumo grupe, privalo gyvent is 350 Lt, nes nebegali jokio darbo dirbt per skausmus
jeigu gerai pamenu is cia forumo mamu pas Sii buvo isvarza, bet bijau suklysti
siaip is visu vaistu man asmeniskai geriausiai padeda MOVALIS jis yra ir leidziamas ir tabletemis, bet jis labai stiprus vaistas, o is silpnesniu Diclofenakas, jis su lidokainu, kuris uzsaldydamas malsina skausma
siulau nepiktnaudziauti vitaminu B, nes jis trikdo labai daznai medziagu apykaita ir nuo jo dideja svoris, dazniausiai negriztamai, nors apie sita salutini poveiki nutylima, bet be vitamino B, nuo dicloenako kyla votis, tai zodziu reikia rasti is dvieju blogybiu geresne
florete, na dabar nors ir su tokiomis ziauriomis pasekmemis busit ramus 10 metu, berniukas jau bus pilnametis ir jam nebereikes tevo
visus visus vasarinukus, su vaiku diena
floretes ligoniukams
musu tetis ir siandien ir ryt dirba, todel mes liekam be svenciu
ruosiuosi daryti ceburekus, vakar liko farso nuo bulviniu blynu su mesa